"Kukepea 2009" Turistid

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
TR Pjätt
Kui ma ükskord rohkem aega saan

Postitus Postitas TR Pjätt »

Ma pole lollimat vastust lugenud. Ollel täielikult õigus, see jutt peaks võistluste all olema, kus on ka ülejäänud info Kukepea võistluse kohta.

Priit
QKulgur

p.s. väga mage, Veiko.
Tercel
Fitting 38"

Postitus Postitas Tercel »

Kas tursitidele on ka vanusepiirang? :roll:
pilgrems
Rock Crawler

Postitus Postitas pilgrems »

Juht 18 + omab juhtimis õigust, ning sellest peaks piisama.

Imikutega ei soovitaks minna.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Veiko: Tänan kommentaari eest. Pole mõtet tõsta üles ammu selgeks nämmutatud teemat. Tean, et turist ei ole võistleja ja võistlusklass ega üritagi vastupidist tõestada. Küll aga on Kukepea võistlus mille raames toimub ka turistide "laulu ja tantsupidu" Seega kui kedagi peaks see tantsupidu huvitama, siis otsib ta ju seda Võistluste teemast kuna see on osa eelpool mainitud võistlustest.
Sama jutt näiteks pealtvaatajate kohta. Kui me paneks samuti pealtvaatajatele info ajaviite rubriiki, siis oleks see küll ühtepidi õiges kohas (mistahes tegevuse kõrvalt vaatamise võib ju ajaviite alla liigitada küll) aga teisiti , inimesele kes kuuleb võistluse kohta ja mitte kasutajana tuleb seda infot siia otsima, raskesti leitav. Esimene asi millega seda seostatakse on ju siiski Kukepea 2009 mis on võistlus mille raames toimub turistide "laulu ja tantsupidu"

Tercel: Hetkel on juhendis kirjas järgnev:
6.4.1 võistkonna liikmed peavad olema vanemad kui 16 aastased, soolisi ja muid ealisi piiranguid ei ole.
6.4.5 Klassis TURIST on võistkonna liikmete maksimaalne arv piiratud 3-punkti turvavööga varustatud istekohtade arvuga.

Seega ei soovitaks sekelduste vältimiseks kaasa võtta nooremaid.
Ladogal oli küll turismis suisa 2-3 aastaseid kes kaasa loksusid, kuid see on neile ilmselgelt piin ja ausalt öeldes mina ei lubaks selliseid kaasa.
Kuigi tulevikus võiks turismis meeskonna liikme vanusepiiri viia näiteks 12 aasta peale. Olgem ausad, nii mõnigi selles eas olev noormees tahaks väga kaasa loksuda ja asjalikust sellist on isegi rohkem abi kui mõnest tagapingil täis joonud sõbrast. Seda enam , et just sellises eas on hea süstida poissi (miks ka mitte tütresse) tehnikahuvi.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Arvatavasti osalen ka oma sukimukiga. Küsimus ka latt tungi kohta, kas see ka siis kohustuslik, kui autol vints ninal?
Viimati muutis karli, E Okt 19, 2009 10:37 pm, muudetud 1 kord kokku.
Nii Saani mudimas
taavik
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas taavik »

Rääkige algajale turistile, kus ja kuidas te seal ööbida kavatsete.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Karli:
Ei näe vajadust kui vints olemas ja toimib. Põhimõtteliselt peaks piisma ka käsivintsist mis asendab antud kontekstis latt-tungraua.
Küll aga alati on iseenesest hea dubleerida eletrilised vidinad mehaanilistega.

Taavik:
Tavaliselt küll on sellega tegelenud kõik osalejad ise. Kui mingit infot tekib, siis annan kindlasti teada.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

Olle kirjutas:... Kuigi tulevikus võiks turismis meeskonna liikme vanusepiiri viia näiteks 12 aasta peale. Olgem ausad, nii mõnigi selles eas olev noormees tahaks väga kaasa loksuda ja asjalikust sellist on isegi rohkem abi kui mõnest tagapingil täis joonud sõbrast. Seda enam , et just sellises eas on hea süstida poissi (miks ka mitte tütresse) tehnikahuvi.
Olle jutt on puhas kuld. Turismis kaassõitja(te) vanuse alampiiri vähemalt 14 peale alla toomine oleks minu arvates väga mõistlik tegu.

Turisti puhul on vanusepiir ju vist iga ürituse korraldaja enda määrata. Klassi reegleid pole ja on iga korraldaja vaba voli üritus korraldada ning reeglid kehtestada. Seda enam, et arvestades turistide igasugu eripärasid ei taha nad üldise võistlusjuhendi raamidesse ära mahtuda. Ja suure hulga erandite vältimiseks tõmmatakse nad tihti üldjuhendist välja lühema eraldi lakoonilise Turistijuhendi alla, kui korraldaja vähegi viitsib.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Kooskõlas korraldajatega on lubatud Turistidel kaasa võtta sel sõidul tehnikahuviline järelkasv kellel vanust vähemalt 14 :wink:

Majutuse võimalus on olemas näiteks Viikingite külas. Näo hind koos hommikusöögiga oleks 250.- krooni. Ka on võimalus näiteks saunatamiseks, mis maksab loomulikult eraldi juurde.
Kui on ööbimise osas huvilisi, siis paluks teada anda. Hea oleks kui oskaksin neile midagi orjenteruvalt öelda, kas on rahvast tulemas või mitte.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Kasutaja avatar
Kjen
Der Sponsor

Postitus Postitas Kjen »

Castrul tuleb ka turisti sõitma vintsiga Toyotaga.
Olin püüdlik ja üritasin end eal-lehel ka regada, alles pärast imestusega avastasin, et registreerunud võistlejate seas ei ole ühtegi turisti veel. Kas seekord toimubki registreerumine ainult selles teemas või olin ma esimene registreeruja või nimekiri on salastatud?
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Registreerumine peaks vähemalt minu andmetel toimuma endiselt EAL'i lehel.

Keegi peab ju otsa lahti tegema :wink:
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Kasutaja avatar
metsik
I live off from the mud

kukepea

Postitus Postitas metsik »

krt,istun ja närin küüsi.ei tea mida teha.filtrid puhtad ja tehnika peaks ka enamvähem olema.tahtmine osaleda on kõva.pean nats veel plaani.
kuradi kohustusi on jubedalt kukil. :x
saaks maakerale tiiru peale. Tel. 5183816
http://www.kregori.ee Teleskooplaaduri teenused
https://www.facebook.com/kregori.ee/?fref=ts
58zid
Mudder
Kontakt:

kust saab infot ?

Postitus Postitas 58zid »

ei oska leida kuskilt turistidele planeeritavat tegevust mitu etapi ja muud aja kava
kes aitab :cry:
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

58zid: Üritus algab Turistidele reedel 30.10 kell 11.00 ja esimene päev lõpeb õhtul. Kui hilja lõppeb sõitub teist endist. Edasi jätkub üritus laupäeval ja kestab lõunani. Laupäevane ajakava selgub juba täpsemalt järgmise nädala alguses. Etappide kohta praegu täpset infot ei anna. See mis teid täpselt ees ootab saab teatavaks alles stardis :wink: Ürituse lõpp on laupäeva õhtul mil toimub autasustamine.
Niipalju ütlen, et trass ei ole pikk, maksimaalselt võib läbisõit olla ca 200km.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Kasutaja avatar
awd
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas awd »

kuna ise ei osale võib olla mul ei ole õigust sellist küsimust küsida, aga miks peab korraldama mingit üritust tööpäeva keskel?
:: YouTube :: Picasa ::
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”