Stupiduser kirjutas:Tahad eputamist- aga palun!
....
Oeh, öö on, kui sellist aruannet mõtlesid võin homme edasi toksida. Remondikohad tulid edaspidi
tarmo kirjutas:Pisut ka meie osas..... Good work Suzuki!
Wauuu...asssa...jeee....koos 0.5 kofitassi ja tagaratastele püsti aetud kõikuv-õõtsuva tugitooliga...mõnulesin metsas teiega ja mitte vähe
Tänud poisid, tänud...
Mmmm...ja kui nautitav oleks õhtul, pärast trenni, 1 väikese veiniga, lugeda jätku...nii väike ja süütu soov onjuu
Peale II etapi lõppu võtsime väikse ööselkellakolmesuitsukanakoivajabanaanieine ja püüdsime kolmveerand tunnikest magada (minul õnnestus sellest tegelikult magada mingi 10-15 minutit, ülejäänud aja võitlesin avara Suzuki esiistmel miskipärast ära surevate jäsemetega) ja ärkasime miskipärast mitte helisema pandud telefonide peale vaid 4.19.45 akna peale kloppiva Tarmo küsimuse peale, et kas me sõitma kah läheme või kavatseme lõunani magada.
10 sekundiga olime stardis (oi, küll naine oleks õnnelik kui ma hommikul ennast nii kiiresti liigutaks) ja esimesed viis kilomeetrit oli unesegust avastamisrõõmu küllaga (tuledega on palju parem sõita, veel paremini on teed näha kui kaste kojakatega aknalt ära pühkida, suitsetada on tore aga autost näeb välja veelgi paremini kui aken tuulutuseks kasvõi irvakile teha, ega tegelikult polegi väga oluline, et meie vinge laelamp sõidu ajal lõõmab jne jne).
Punkte asusime võtma ülevalt ehk läksime siis kergema vastupanu teed.
47. sabas kohtusime 10 minutit varem startinud Arto (kellega ka eelmisel etapil koos ekslesime, kuni ta enne kohtunikke vist puude vahele kinni jäi) ja 5 minutit hiljem startinud Tarmoga. Püüdsin agiteerida, et maru kaval oleks koos sõita (noh, et kui kinni jääb ja edasi ei saa vintsida siis keegi tõmbaks välja), eriti olin muidugi huvitatud sama kaaluketegooria Samuraist (peab märkima, et keegi ei näidanud üles erilist entusiasmi ja nii nad meil tagant varsti kadusid). Koos võtsime veel paberilipakal 39. ja vist ka 36. Möödaminnes tulid 22., 26. (raiesmik kust ei tohtinud otse sõita), lehvitame Tarmole.
Hmmm, valgeks hakkab minema! Seekord polegi algava pohmaka tunnet! Senini on hommikul ennast metsas avastades tekkinud tunne, et on öö läbi meeldivas seltskonnas alkoholi sihipäraselt tarvitatud ja lõpuks läbi ärkava looduse sammud kodu poole seatud. Teate ju küll: Päike valmistub tõusma, linnukesed laulavad ja ise mõtled, et kas oksendada või mitte, irw!
Lennult tulevad veel 37. ja liinialused 38. ning 34., kavatsen otse mööda liini 40. navigeerida (hiljem selgub, et tegelikult seal sügav lomp ees) aga miskipärast avastan meid suure tee poole sõitmas. Sobib ka see suund, sest avastan, et olen viga pannud ja karjääripunkti mitte näinud ekraani serva tagant. Kusjuures alguses põdesin seda viga ilgelt aga tegelikult tegi see max 5 minutit ajakadu, mis 15 h ajalimiidi kohta on ääretult väike.
Peale karjääri (31.) jääb tee peale õite magus 42. Passime kuni Willis Bruce ennast punktist koristab (sügavasse auku) ja soomlased kah välja pääsevad (kes hoiatavad meid vist vasakul oleva kraavi eest). Lätlased ei malda oodata ja ragistavad läbi võsa vasakult. Prauhdi sisse, vintsida pole kusagilt, puud kalduvad vintsimisel juure pealt. Algaja winchmanina teen avastuse, et kännud on vintsitavad. Pildistame. Tagasiteele (niuhh natuke tagasi ja siuhh tuldud teed tagasi) on ennast parkinud Mudahing, kelle alatud liikmed meie üle irvitavad ja lubavad punkti ilma vintsimata võtta (ha-ha-haaaa). Ukerdame ennast ümber keerata. Vintsime esiotsa parempoolsetest kändudest sohu vähese säilinud kamara peale. Natuke veel ukerdamist ja Sammy sööstab läbi augu (kus eelnevalt Willis tükk aega vintsis) kuivale pinnale. Lätlased jäävad vasakul võsas kurva näoga auto all roomama. Vastu tuleb kolonn (3 masinat) offroadereid. Läbi pääsemiseks tuleb autost välja ronida (tra, mida Sa passid siin keset teed, lase paar metra tagasi, seal laiem koht, pääseme mööda). Lahe oli!!!!!!!!!!!!
Järgmisel ristmikul kohtume poolassi vahetava Navigatsiooni tiimiga. Tangime, sööme, Tarkade ja Osavatena jagame nõuandeid tööprotsessi paremaks organiseerimiseks. Küünarnukkideni tavotine Veiko ei tule meile veel kallale. Ta ei tule auto alt väljagi!
23. sõidme mööda (mingi lätlane on kangesti seda nägu, et jääbki sinna vintsima). Võtame 40. Lahe! Mudarööpad ja siis kaks kraavi! Tagasi tulles vintsime. 23. lahkudes kah vintsime. Ergutame Navigatsioonimehi. Veiko on auto alt välja lastud. Soovitame soojalt 40.-t (väidavad vastu, et nad olid seal aga enne punkti lagunes auto) ja 42.-e (kuulu järgi olid nad hiljem seal 3 tundi veetnud).
Suundume raiesmikuringteele (45. ja 46.). Püüame Mudahingele selgitada, et tegelikult on tee ühesuunaline ja meie sõidame õiges suunas.
Oehh, paras aeg oma järjejuttu homme jätkata (ülemine osa punktidest võetud)... Krt, sõita oli kergem kui kirjutada! Aga pika etapi kohta peabki pikk jutt tulema, exole!
Stupiduser kirjutas:Nonii jätkan siis poolelijäänud lugulaulu!
Peale II etapi lõppu võtsime väikse ööselkellakolmesuitsukanakoivajabanaanieine ......Krt, sõita oli kergem kui kirjutada! Aga pika etapi kohta peabki pikk jutt tulema, exole!
Naeran, isegi mina oma mõnulevas kassi asendis pole saanud nii pika sõnaga maha...tänud Stupid tänud..ma naersin laginal ja esimest korda elus kirusin , et pole mees...mägedesse võetakse aga trassile ei lasta..põrgut...ma hakkan feministiks ja homme kohe :P Väga lahe kirjeldus, viimasepeal, teis kirjanikud kaduma läinud oiii naeran..klge ma tulen vabatahtlikuks põõsa-kraavi kaardi lugejaks, ausalt oskan :)Kogemused vihmametsadest liustikuni...ma pole miski äpu:)
Tsipa veel Nivameeste juttu. Sai siis ka DOSISLETALISe TEAM´il esimene võistlus seljatatud. Viperusi oli ja tulemus on kah olemas.
Esimene etapp algas 22.05 ja kui olime suutnud ära noppida 8 punkti otsustas esimene poolass nägemist öelda. Võtisme veel kaks punkti ilma esisillata ja siis Kosele remontima. Raadiosaatja otsustas ka omaniku vahetada. Seose remondiga teine etapp 0.
Uuesti olime stardis 5.30 ja kui va sidurikärss,siis muud erilist ei olnud. Mõned korrad sai ka vintsi surinat nauditud, nendes kohtades kus me rahvamajade taha toppama jäime.
Liivamägi läks täitsa kenasti. Kui nüüd kohatabelit vaadata siis jääb küll selline tunne, et oleks võinud lihtsalt julmalt raja ilma laskmata läbida.
Kross jälle pimedas. Pimedas sõitmisel on oma võlu kuid valges startinutel oli siiski eelis . Kolmandal ringil otsustas genekas töölepingu lõpetada ja kaks silindrit käisid vahepeal õlut joomas . Neljas ring läbiti kolme silindriga ja siis otsustas tagumine poolass koju minna.
Pühapäeva hommikul selgusid veel mõned vigastused: lühikese IIvarda kinnituse lahkumine ja poolraam kere küljest lahti.
Vaatamat tehnilistele viperustele pidas Niva üllatavalt hästi end üleval- NIVA FOR EVER
Patrol Y60, Niva
56628229
Alansi Offroad Klubi/ Off-Raod Team Dosisletalis tihend/trossikerija aastas 2005
Stupiduser kirjutas:47. sabas kohtusime 10 minutit varem startinud Arto (kellega ka eelmisel etapil koos ekslesime, kuni ta enne kohtunikke vist puude vahele kinni jäi) ja 5 minutit hiljem startinud Tarmoga. Püüdsin agiteerida, et maru kaval oleks koos sõita (noh, et kui kinni jääb ja edasi ei saa vintsida siis keegi tõmbaks välja), eriti olin muidugi huvitatud sama kaaluketegooria Samuraist (peab märkima, et keegi ei näidanud üles erilist entusiasmi ja nii nad meil tagant varsti kadusid).
See oli nüüd küll möödalask - ma seal suures saginas toodud ettepanekut küll tähele ei pannud ning ega me Teie tempos suutnud püsida ka !
Thea kirjutas: Naeran, isegi mina oma mõnulevas kassi asendis pole saanud nii pika sõnaga maha...tänud Stupid tänud..ma naersin laginal ja esimest korda elus kirusin , et pole mees...mägedesse võetakse aga trassile ei lasta..põrgut...ma hakkan feministiks ja homme kohe :P Väga lahe kirjeldus, viimasepeal, teis kirjanikud kaduma läinud oiii naeran..klge ma tulen vabatahtlikuks põõsa-kraavi kaardi lugejaks, ausalt oskan :)Kogemused vihmametsadest liustikuni...ma pole miski äpu:)
Kes Sind keelab metsa tulla????
Eelmise aasta SPETSIAALklassi võitja oli muuseas naissoost... Ja originaalklassi võitjameeskonda kuulus minu teada isegi kaks naist.
Stupiduser kirjutas: Kes Sind keelab metsa tulla????
Eelmise aasta SPETSIAALklassi võitja oli muuseas naissoost... Ja originaalklassi võitjameeskonda kuulus minu teada isegi kaks naist.
Keegi ei keela aga sõnum, peale Audi turvaraudade 8-sse sõitmist, oli kah väga selge...'edaspidi tegeled oma autode parandamisega ise, punkt!'
Thea kirjutas:
Keegi ei keela aga sõnum, peale Audi turvaraudade 8-sse sõitmist, oli kah väga selge...'edaspidi tegeled oma autode parandamisega ise, punkt!'