15-16.08 safari lääne eestis

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Karli . nagu sa näed siis see 2km muda lõik on - ja hakkab juba kohustuseks muutuma , eks muidugi ainult siis soovijatele aga neid juba on :twisted:
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
mms
Mudder

Postitus Postitas mms »

Ma katsun kah rivis olla.
4-runner
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Eile käisin väikest juppi proovimas ja üks kraav oli minu samurai jaoks ületamatu, pidi varbad ikka saviseks tegema ja vintsi lahti kerima :wink:
traatjalg
Fitting 38"

Postitus Postitas traatjalg »

Alustame Linnamäelt, siis võiks ette võtta Klaanemaa ringi.Sealt edasi? Ühesõnaga tulge metsa. Kas on mõeldud seda teed mis üle Riguldi jõe (vana silla kõrvalt) läheb Klaamemaale?
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

seesama jah
Kasutaja avatar
kotkas
Mudder

Postitus Postitas kotkas »

silda ei ole enam, nüüd ei saa kergemat teed minna :lol:
Kasutaja avatar
Raints
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Raints »

Keegi on silla ribadeks tõmmanud jah. Tea kuidas veega seal lood on, eelmineaasta sai oma masin seal ära uputatud. Loom imes end vett täis:0)
sopp on popp
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

Kas kodutule(autotule)keegi kuskil pingikese leiaks.Tuleks tutvuks ka nende radadega :)
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
traatjalg
Fitting 38"

Postitus Postitas traatjalg »

Sõidetav sild oli vast viis kuus aastat tagasi kui mitte rohkem.Ise olen tulnud ainult Klaanemäe poolt.(kuival ajal hiluxiga)Kas seal eelviimases augus saadana poolt pandud sillalõhkujast kivi alles? Kahju,et Leidissoo LK vahel muidu sai vanasti Metsküla-Kiritse-Valive (Valivere) jne... Veskijärveni välja.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

traatjalg kirjutas:Sõidetav sild oli vast viis kuus aastat tagasi kui mitte rohkem.Ise olen tulnud ainult Klaanemäe poolt.(kuival ajal hiluxiga)Kas seal eelviimases augus saadana poolt pandud sillalõhkujast kivi alles? Kahju,et Leidissoo LK vahel muidu sai vanasti Metsküla-Kiritse-Valive (Valivere) jne... Veskijärveni välja.
Oktoober 2008,oli sild mõnele masinale veel sõidetav,mõnele mitte
Pilt
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Janeku pildilt näha siis jube kihvt autoloputus koht, eriti hea peale savist lõiku. Peseb sillad kettad kastid väljastpoolt kenasti puhtaks, mulle meeldib. Kui see jõe ületus ilma snorklita autodele ületamatuks osutub siis vintsiga autod ju olemas , kartuleid tuleb ainult kaasa võtta. Seisva mootoriga ülevedamiseks kartul sumpsiotsa , kilekott teibiga õhuvõtturi otsa ja loha üle. :twisted: Lahe.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Heinza, kahjuks ei saa sa jõevoolule loota, sest sellest ringist alustame ja muda jätame lõppu. pead ikka ise hakkama savi koobastest rookima :P
suzukikq
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas suzukikq »

kas atv-d võivad ka osaleda?
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Rada peaks olema läbitav linnamaasturiga. On jõe ületus ja veel natuke karmimaid kohti ning karjäär, kui keegi ei raatsi neid läbida siis saab alati auto parkida ja teistega edasi liigelda. Raja pikkus ca 100- ....km. Päeva lõppu jätame siis selle paari km ringi, mis enam linnakatega läbitav ei ole. Kui laupäeval seal hullata ei jõua siis jätame pühapäevaks.
Õhtul on minu pool saun ja murumängud. Telkimise pinda on piisavalt, mõnele saan ka katust pakkuda.-enda magamisriided kaasa. (Yanekk ja Raino on ka lahkelt nõus kaugema kandi rahvast majutama).

Lõunasöögi korraldaks piknu vormis, kus igaüks võtab ise oma leivakoti ühes. Õhtusöögi teeks siis meie pool ühises katlas. Selleks oleks vaja teha väike korjandus- ootan kommentaare ,kas olete huvitatud. (ligikaudu 70 eeguga võiks arvestada täiskasvanu korraliku kõhutäie peale.)??? Õhtused karastusjoogid on ka kõigil ise kaasas. Õhtu kujuneb ka Yaneki sünnipäevapeoks:)
Hea kui raadiosaatijad ühes võtate.
Näeme juba 10 päeva pärast 8)
raunts92
Mudder

Postitus Postitas raunts92 »

keedika karjääri all mõtled seda, kus see krossirada ümber selle tiigi on?
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”