15-16.08 safari lääne eestis
Moderaator: Moderators
Karli . nagu sa näed siis see 2km muda lõik on - ja hakkab juba kohustuseks muutuma , eks muidugi ainult siis soovijatele aga neid juba on 

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Sõidetav sild oli vast viis kuus aastat tagasi kui mitte rohkem.Ise olen tulnud ainult Klaanemäe poolt.(kuival ajal hiluxiga)Kas seal eelviimases augus saadana poolt pandud sillalõhkujast kivi alles? Kahju,et Leidissoo LK vahel muidu sai vanasti Metsküla-Kiritse-Valive (Valivere) jne... Veskijärveni välja.
Oktoober 2008,oli sild mõnele masinale veel sõidetav,mõnele mittetraatjalg kirjutas:Sõidetav sild oli vast viis kuus aastat tagasi kui mitte rohkem.Ise olen tulnud ainult Klaanemäe poolt.(kuival ajal hiluxiga)Kas seal eelviimases augus saadana poolt pandud sillalõhkujast kivi alles? Kahju,et Leidissoo LK vahel muidu sai vanasti Metsküla-Kiritse-Valive (Valivere) jne... Veskijärveni välja.

Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Janeku pildilt näha siis jube kihvt autoloputus koht, eriti hea peale savist lõiku. Peseb sillad kettad kastid väljastpoolt kenasti puhtaks, mulle meeldib. Kui see jõe ületus ilma snorklita autodele ületamatuks osutub siis vintsiga autod ju olemas , kartuleid tuleb ainult kaasa võtta. Seisva mootoriga ülevedamiseks kartul sumpsiotsa , kilekott teibiga õhuvõtturi otsa ja loha üle.
Lahe.

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Rada peaks olema läbitav linnamaasturiga. On jõe ületus ja veel natuke karmimaid kohti ning karjäär, kui keegi ei raatsi neid läbida siis saab alati auto parkida ja teistega edasi liigelda. Raja pikkus ca 100- ....km. Päeva lõppu jätame siis selle paari km ringi, mis enam linnakatega läbitav ei ole. Kui laupäeval seal hullata ei jõua siis jätame pühapäevaks.
Õhtul on minu pool saun ja murumängud. Telkimise pinda on piisavalt, mõnele saan ka katust pakkuda.-enda magamisriided kaasa. (Yanekk ja Raino on ka lahkelt nõus kaugema kandi rahvast majutama).
Lõunasöögi korraldaks piknu vormis, kus igaüks võtab ise oma leivakoti ühes. Õhtusöögi teeks siis meie pool ühises katlas. Selleks oleks vaja teha väike korjandus- ootan kommentaare ,kas olete huvitatud. (ligikaudu 70 eeguga võiks arvestada täiskasvanu korraliku kõhutäie peale.)??? Õhtused karastusjoogid on ka kõigil ise kaasas. Õhtu kujuneb ka Yaneki sünnipäevapeoks:)
Hea kui raadiosaatijad ühes võtate.
Näeme juba 10 päeva pärast
Õhtul on minu pool saun ja murumängud. Telkimise pinda on piisavalt, mõnele saan ka katust pakkuda.-enda magamisriided kaasa. (Yanekk ja Raino on ka lahkelt nõus kaugema kandi rahvast majutama).
Lõunasöögi korraldaks piknu vormis, kus igaüks võtab ise oma leivakoti ühes. Õhtusöögi teeks siis meie pool ühises katlas. Selleks oleks vaja teha väike korjandus- ootan kommentaare ,kas olete huvitatud. (ligikaudu 70 eeguga võiks arvestada täiskasvanu korraliku kõhutäie peale.)??? Õhtused karastusjoogid on ka kõigil ise kaasas. Õhtu kujuneb ka Yaneki sünnipäevapeoks:)
Hea kui raadiosaatijad ühes võtate.
Näeme juba 10 päeva pärast