Rauatöödele garantii

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

kopakutt
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas kopakutt »

Uko kirjutas:Sellega selline lugu,et ise seda valmis ei tee.On olemas valmis võllid,lõika ainult paras pikkus.Meetri hind kusagil 1000 ja edasi eek,oleneb jämedusest.Ainult ei pruugi olla vajaminevat läbimõõtu.
30 ja 40 on kindlasti olemas. Mul osad 30 ja osad 31 ja vertikaalne sõrm 40.
Tähendab, et 31 silmad tuleb üle keevitada ja 30 teha tagasi. Millest puksid teha. Kas pronks peab vastu?
koppees
Fitting 38"

Postitus Postitas koppees »

Helista 51983537 ei viitsi pikalt kirjutada.
Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Oleme katsetanud erinevaid materjale, siiani parim ja kiireim tulemus originaalsõrmede taastamisega (pingis pind puhtaks, kõvasulam traadiga kiht peale ja pingis mõõtu). kestab sarnaselt kehvemale originaalile aga oluliselt odavam. Puks A või B osana. Pindkarastatud sõrmematerjali vastu oleks huvi, siiani ei ole operatiivset tarnijat leidnud. Mõningate markide puhul ei ole mõtet aretada, kestab vaid originaal (puhtavereline Volvo nt.).
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
Aidakas
Fitting 38"

Postitus Postitas Aidakas »

Kui töömees väitis, et materjaliks läks 45, polegi imestada et loksub (see ju kõige tavalisem, pehme must). Vaata mida ütlevad, kui kalibreeritud ümarmaterjalist juttu teed (pindkarastus). Treida/puurida tõsine jama, kulumisele kestab, ei tohiks liiga rabe olla. Ja kui vähe kurjemat häält teha (stiilis; mis pahna te kasutasite, esimest korda metalliga kokkupuutund või?), küllap siis ka viga tunnistatakse ja kalibrofka asemele leitakse.
Kes juhtumisi tahab pilte kasutada, palun, ei keela, viisakas (mitte kohustuslik) oleks sellest ka privas teada anda.
kopakutt
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Sidorov- Räägi parem palju sina sellise töö korral garantiid annad?
Uko
Rock Crawler

Postitus Postitas Uko »

Puksid on ka tegelikult karastatud.Aga stal 45 peaks tegelikult kestma küll.Kadrina planeerkopale sai lasta treitud silindri sõrm aasta tagasi,kõik muu on kulunud peale sõrme.
olge marurahulikud!
via101

Postitus Postitas via101 »

Töötan metsamasina peal ja sai mingi aasta tagasi tehtud mastile kõik uued sõrmed jne. asjad lasime teha silindri säärest,põhimõtteliselt kallim aga kestab raibe igavesti. :?
kopakutt
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

ma ise arvan, et puksid teha stall 65-st ja karastada- tsementeerida. kuidas iganes seda termilist töötlust nimetada. ja sõrmed säärest. väike kopp peaks oma surmani käima :) olen aru saanud, et mast peaks 3000 töötundi vastu pidama normaalse hoolduse puhul. mitte 40 :evil:
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”