Kes pakub ?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

al kirjutas:
Movistar kirjutas:...Ise kasutasin nn.tihvtina 10mm (12,9 tugevusega) polti mis tõestas ennast kui mitte kõige nõrgem lüli....
Huvitav, Mul on poldiava peaaegu originaal mõõdus, üle puuritud 5,.. mm puuriga ja sees istub 5, mm polt. Poldipea on 10mm võtme alla ja see ei taha ena heaste kaelusele ära mahtuda. Augu servast kaeluse ääreni on loetud millimeetrid. St. mistahes järgmisesse mõõtu ülepuurimine läheks üle serva ja splindi mõte kaoks. Kas siis Nissani vintsi sisend on pikema kaelaga? Mis seal orig. splindi läbimõõt võib olla?

Tugevustest ei tea midagi, aga nii kruvikeeraja varred, kui tavapoldid kippusid kõveraks painduma, misjärel ei saanud neid enam kätte. Kui juhtus läbi lõikama, siis oli jupike, mis võlli sees, kinnineeditud otstega. Tugevamad poldid peaks puhtalt murduma.
Mul on kõik detailid mis asuvad väljavõtte väljundvõllist vintsi teovõllini ise valmistatud.
Polt/tift asub väljavõtte poolses otsas.Vints ja kardaan on ühenduses kiiluga.
5 mm polt on selgelt vähe ja kui suuremat pole võimalik panna siis tuleb järelikult ringi ehitada.
Ka mul on kasutusel Toyota vints.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Mul istus seal 6mm polt ja ruumiprobleemi polnud, sest poldil oli sisekuuskant pea :idea: . See on läbimõõdult väiksem ja lihtne pika kuuskantvõtmega keerata, kuna koht kus ta asub pole tõesti meeldivaim.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”