Virtsus Chevrolet Captiva läbi jää !

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Ei olnud aga see kuidagi popp ja noortepärane sel aastal käia kalal. Trendid muutuvad.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
orejaP
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas orejaP »

Eks siin vist kehtibki see kalameeste värk, et mida kallim lant, seda paremini võtab :wink:
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Ega sellisel üritusel kala ei küsi millise landi otsa ta topitakse peaasi, et välja sikutatud saab.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
väikevend
Fitting 38"

Postitus Postitas väikevend »

srock kirjutas:
Ercos kirjutas:Sain aru, et omanik pold nõus meie väikse aksiatõstmise tarbeks kaamerat kohale laskma. Kuna oli ilmselt tegemist kommertsüritusega, siis las jääda sinnapaika. Edaspidi võiks abistamine ikka mõlemat pidi toimida. Lihtsalt minu arvamus. Võibolla pole meil muidugi positiivset vastukaja vaja.

Urmas
Nagu jutust aru sain,ei lubanud omanik filmida?Sel juhul oleks mina selle plekikolaka sinna kaladele mängimiseks jätnud :twisted:
mis teie mõte siis on, aitame ainult siis kui endale reklaami saame? :shock:
no palju õnne :evil:
Kui põrandat vaja, siis küsi! Erinevad parketid,
linoleum,pvc,laminaat,puit .... 5kaks888kuus8
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

väikevend kirjutas:
srock kirjutas:
Ercos kirjutas:Sain aru, et omanik pold nõus meie väikse aksiatõstmise tarbeks kaamerat kohale laskma. Kuna oli ilmselt tegemist kommertsüritusega, siis las jääda sinnapaika. Edaspidi võiks abistamine ikka mõlemat pidi toimida. Lihtsalt minu arvamus. Võibolla pole meil muidugi positiivset vastukaja vaja.

Urmas
Nagu jutust aru sain,ei lubanud omanik filmida?Sel juhul oleks mina selle plekikolaka sinna kaladele mängimiseks jätnud :twisted:
mis teie mõte siis on, aitame ainult siis kui endale reklaami saame? :shock:
no palju õnne :evil:
Ei, aitame siis ka kui reklaami ei saa. Ma küll ei mäleta, et kõik need omade metsast välja sikutamised ja talvel autode tõmbamise juures keegi telekaameratega oleks olnud.

Lihtsalt küsimus on siin selles, et kui on võimalus natukene positiivsemas valguses näidata ja aidatav ütleb, et abi kõlbab küll vastu võtta, aga kaamerasse oma tänud edasi öelda ei kõlba siis..

Me oleme nii palju igast jobude pärast meedialt kotti saanud, et me vajame lihtsalt veidi upitamist. Vastasel juhul tuleb ükskord päev kui oleme põlu all, nagu Norra 4x4 mehed on. Arvan, et te ei tea kuivõrd keeruline on mõnele peatoimetajale selgeks teha, et teeme positiivse loo offrõuderitest. Valge Hiir võib kirjeldada, kuivõrd võimatu oli Reporterit MudDragile saada. Nüüd kui sul on õnnestunud selgeks teha, et ikka kõik meiega seotu ei ole looduseratsimine ja lubatakse midagi postitiivsemat kajastama minna, siis abivajaja keeldumine tuleb paraja külma duššina.

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
Kasutaja avatar
ddig
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas ddig »

Kui keegi ikka tahab filmida ega siis pole küll kellegi õigus seda keelata. Iseasi muidugi, kui veekogu tervenisti kellegi eramaal asub ja sinna ligipääs piiratud on.
Kõikidel muudel juhtumitel on tõenäoliselt tegemist avaliku ruumiga ning kellelgi ei ole mingit õigust seal kedagi piirata.

Asja moraalne pool on iseasi ning kui keegi palub oma õnnetust mitte salvestada, siis on viisakas seda ka mitte teha.
smurhv
Rock Crawler

Postitus Postitas smurhv »

OT: Tegelt oleks päris põnev kui ikka kõik päästmised oleks filmil olemas ning "ülesse riputatud" kuskile. Kindlasti on see õppematerjalina kasutatav kõigile :wink:
Y61
#540 Mudmen
v
Rookie

aga

Postitus Postitas v »

räägite siin, et rahva üldine suhtumine pole offrõuderitesse sugugi mitte alati positiivne. hmm.
ise elan habaja külas, kohe Alansi offodroomi lähedal ja hobiautoks on mul vana V8-disco, seega peaksin nagu olema üks teie seast.
samas olen täheldanud, et kui offraod-pargis miski suurem 4x4 üritus toimub, siis on ümberkaudsetel maanteedel ohtlik. alati. suured maasturid kihutavad (no kindlasti kiiremini ja äkilisemalt kui 50 ja kohati isegi 40km/h, mis meil lubatud) nii külavahel kui käänulistel metsateedel.
viimane kord oli selle öise kestvussõidu ajal, kui ühes pimedas kurvis defekaga äärepealt ninnud kokku pidin panema...
see, et te südames head olete, ei paista kihutavast, kive lennutavast vähemalt kahetonnisest rauakolakast välja.
teeme 1-3 mai teisiti?
v
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”