Tõsisema maasturi otsingul
Moderaator: Moderators
-
e.p.
- Suhtuge Austusega - Vana Kala
- Kontakt:
Alustaks siis sellest,et sellise keskdifriga on minu mäletamist mööda vaid osad jeebud ja uuem mitsu pajero,millel on keskdiffer+2wd+4wd valikuvõimalus.Enamusel jäik vahekast ehk ilma diffrita ja g463-l ei ole 2wd varianti vaid pidev 4wd.
100k eest saad ok g463 kätte täna juba ja kui vaatad 460 mudelit (puudub keskdiffer) siis need soodsamad.
Toyota oleks ilmselt mõistlik alternatiiv,kui saad isendi,millele on juba installitud sildadesse lukud. Samas on suht mõistlikud juppide hinnad ja ka saadavus.
Defekaid lihtsalt pole liikvel ja kui on,siis pead lukud ise installima kuna neid vähem ehitatud meil,kui toyosid.
Kindlasti on üks säästuvariant ka zuki ehitamine .... (eeliseks olematu kaal)
100k eest saad ok g463 kätte täna juba ja kui vaatad 460 mudelit (puudub keskdiffer) siis need soodsamad.
Toyota oleks ilmselt mõistlik alternatiiv,kui saad isendi,millele on juba installitud sildadesse lukud. Samas on suht mõistlikud juppide hinnad ja ka saadavus.
Defekaid lihtsalt pole liikvel ja kui on,siis pead lukud ise installima kuna neid vähem ehitatud meil,kui toyosid.
Kindlasti on üks säästuvariant ka zuki ehitamine .... (eeliseks olematu kaal)
-
antsa911
- Got ARB and Nitrous?
Jäiga vahekasti tööprintsiip on sama mis lukustusega vahekastil? Eeldaks, et selline lahendus on purunemiskindlam kui diferentsiaal ja ka odavam hooldada ? Sellisel juhul oleks võimalik loobuda ka keskdiferetnsiaali lukustuse mõttest?!
G W460/461 ja W463 on ka lühema kerega saadaval, mille telgede vahe on 2400 mm, mis oleks kraavide ületamisel ja muidu ronimisel täiesti kasulik omadus. Lisaks minu nägemuse kohaselt on W463 pidev 4WD pisut raiskamine kütusekulu ja ka sõiduomaduste poolest, seega tasukski võibolla eelistada W460/461 masinat? W461 ma sain aru, et tulid ka trumilte asemele 4x ketaspidurid? W461 on tehase poolt kohe lukustatav diferentsiaal tagasillal, kuid esimesel sillal on lisavarustusena paigaldatud lukku.
G W460/461 ja W463 on ka lühema kerega saadaval, mille telgede vahe on 2400 mm, mis oleks kraavide ületamisel ja muidu ronimisel täiesti kasulik omadus. Lisaks minu nägemuse kohaselt on W463 pidev 4WD pisut raiskamine kütusekulu ja ka sõiduomaduste poolest, seega tasukski võibolla eelistada W460/461 masinat? W461 ma sain aru, et tulid ka trumilte asemele 4x ketaspidurid? W461 on tehase poolt kohe lukustatav diferentsiaal tagasillal, kuid esimesel sillal on lisavarustusena paigaldatud lukku.
Viimati muutis antsa911, E Veebr 16, 2009 3:02 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: Tõsisema maasturi otsingul
Põhimõtteliselt loen seda listi ja kohe tuleb silme ette kas Dodge või Chevy kastikas. Miski 2500 / K20 seeria, mis on lühem kui 3500 / K30 seeriaantsa911 kirjutas:Siin on palju helgeid päid koos ja küsija suupihta ei lööda(vist).
Milline oleks maasturi valik, kui sooviks:
1. Lühike kere
2. Talasillad ees ja taga
3. Esi-, taga- ja keskdifri lukustus
4. Lülitatav 4vedu (2, 4H, 4L)
5. Aeglusti ja vastupidav käigukast
6. Varuosad ei oleks üle mõistuse kallid
7. Natuke nõudlikumale pinnasele (usteni muda, vesi jne)
8. Saaks maanteel ka sõita ilma proteese ette ära tellimata.
+372 5028488
- erik
- Aktiivne Pikendus
Mina näit. ei usu, et modimata usa kastikal oleks esisillas lukk. Ja ma üldse ei usu, et mõni kastikas (k.a. hilux) oleks maastikul üli pädev, just oma pika tagumiku ja kandejõule orienteeritud tagavedrustuse ning suht kehva kaalujaotuse pärast. Ja ma kogu aeg mõtlen, et kui mul oleks kastikas, siis mida ma sinna kasti paneks... segumasin näit., liiv, küttepuud aga muuks ta nagu ei kõlba, sest ükski levinud ehitusmaterjal sinna ei mahu, koeri ei vea, lumi ja vihm sajab sinna. Ok paneme sinna kooriku peale, aga milleks siis kastikas?jr kirjutas:Põhimõtteliselt loen seda listi ja kohe tuleb silme ette kas Dodge või Chevy kastikas. Miski 2500 / K20 seeria, mis on lühem kui 3500 / K30 seeriaantsa911 kirjutas:Siin on palju helgeid päid koos ja küsija suupihta ei lööda(vist).
1. Lühike kere
8. Saaks maanteel ka sõita ilma proteese ette ära tellimata.seega on tegemist lühikese kerega.
Lihtsalt minu arvamus...
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Mahub erik, mahub.erik kirjutas:Mina näit. ei usu, et modimata usa kastikal oleks esisillas lukk. Ja ma üldse ei usu, et mõni kastikas (k.a. hilux) oleks maastikul üli pädev, just oma pika tagumiku ja kandejõule orienteeritud tagavedrustuse ning suht kehva kaalujaotuse pärast. Ja ma kogu aeg mõtlen, et kui mul oleks kastikas, siis mida ma sinna kasti paneks... segumasin näit., liiv, küttepuud aga muuks ta nagu ei kõlba, sest ükski levinud ehitusmaterjal sinna ei mahu, koeri ei vea, lumi ja vihm sajab sinna. Ok paneme sinna kooriku peale, aga milleks siis kastikas?jr kirjutas:Põhimõtteliselt loen seda listi ja kohe tuleb silme ette kas Dodge või Chevy kastikas. Miski 2500 / K20 seeria, mis on lühem kui 3500 / K30 seeriaantsa911 kirjutas:Siin on palju helgeid päid koos ja küsija suupihta ei lööda(vist).
1. Lühike kere
8. Saaks maanteel ka sõita ilma proteese ette ära tellimata.seega on tegemist lühikese kerega.
Lihtsalt minu arvamus...
tsek dis: http://en.wikipedia.org/wiki/International_XT

allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
- erik
- Aktiivne Pikendus
Ja kas see on lühike?fagott kirjutas:Kui võistlustele ei plaani minna( see praagiks G ka välja), siis vastavad kriteeriumidele ka Nissan Patrol y60 ja 61.Esimene tõenäoliselt töökindlam, erinevad üksteisest ainult kapotialuse poolest.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Leedukatel pakkuda paar Geed, kui ülejäänud raha eest veel vajalikezum kirjutas: G Mersu
vidinaid lisada, siis peaks hind ju vast alla 100 K jääma
3.0 Dsl Gee
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Kolmeukseline suht lühike, aknast välja vaadates kõik sõiduautod pikemaderik kirjutas:Ja kas see on lühike?fagott kirjutas:Kui võistlustele ei plaani minna( see praagiks G ka välja), siis vastavad kriteeriumidele ka Nissan Patrol y60 ja 61.Esimene tõenäoliselt töökindlam, erinevad üksteisest ainult kapotialuse poolest.