Talvegrill.

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

raimo kirjutas:Huvitaval kombel oli minu fotokas ainult 2 pilti fronterast.
Krt ta liikus sul ju nii kiirelt mäest üles nii edas- kui tagurpidi, et ei jõudnud päästikule vajutada.
See kuidas tüdrukud bemari hüppesse said oli ikka päeva nael.
http://pilt.delfi.ee/album/110353/
TiitR kirjutas:Aga mis selle sinupoolse lause eesmärk oli muidu? Kas see, et ma olen mõlemat (just jäärajal ja karjääris) varianti X5-te proovinud ja oma kogemustest avaldasin sinu piltide põhjal oma arvamust, käis kuidagi närvi pihta? :roll:
Mina sain Aidaka lausest nii aru, et kutsus sind sõbralikult kaasa.
Ei saa mina aru kust sa seda välja lugesid, et talle midagi närvi pihta oleks käinud.
Huvi pärast küsin, et mille poolest see faceliftitud X5 siis paremini ronib?[/quote]Esiteks, sry. kui ma natukene negatiivseks enda jaoks Aidakese küsimust pidasin...tulen hea meelega karjääridesse masinaid proovima :) . Aga facelift x5 üks peamisi erinevusi prefacelifti ees on seesama täiendatud neliveosüsteem, mis kannab nime X-drive. Prefaceliftil on esi.- ja tagasilla vahel jagatud vedu suht jäigalt suhtega 40:60, siis X-drive laseb selle vahemikku kalduda isegi kuni 0:100 (vastavalt vajadusele), samuti täiustus sellega ka iga ratta nn. läbilibisemis võime "äratundmine" ja täpsem käitumine vastavalt sellele ...signaalid saadakse nagu ikka ABS-i anduritelt ja vastavaid rattaid kas siis koormatakse või pidurdatakse vastavalt vajadusele.
Kasutaja avatar
Aidakas
Fitting 38"

Postitus Postitas Aidakas »

Oli ikka mõeldud kaasa kutsumisena, ehk küll vast kerge tögamisega, et vat millest ilma jäid.
Kui arvestada karjääri nõlval kalde nurka ja tõusu pikkust (~45´ ja ligi 5 X´i pikkust) oli see väga kõva saavutus.
Metsateest niipalju et pehmel ajal alla 33 MT pole sinna asja. Ja julgeks väita et ega ainult ise ümber ehitatud masinad (TR2-3 ja VABA) pole ainukesed maastikusuutlikud masinad, hetkel oli tegu puhtalt tehase autodega (TR1 :shock: kah võistlusklass) ja rada ka vastavalt sellele välja vaadatud.
Pealegi, kas ei ole kuidagi tüütuks muutunud, et kui stokis 4X4 autole metsarada otsid, leiad ainult mülgasteks sõidetud :!: endisi TR1 radu.
Igatahes üritan jätkata sama liinipidi kuna tahan ka ise vahest sõita ja igapäeva masinat ümber ehitama ei hakka. 8)
Kes juhtumisi tahab pilte kasutada, palun, ei keela, viisakas (mitte kohustuslik) oleks sellest ka privas teada anda.
Kasutaja avatar
Aidakas
Fitting 38"

Kui nüüd mõned tõsiusksed mudakollid end puudutatuna tundsid, siis ei tasu pikka viha pidada. Küll leian kevadel ka TR3 jaoks raske koha, küll vast 3-4 km aga paariks tunniks :roll: saate end uputada küll.

Järgmise sõiduga aga sedasi, et kui korraldan, siis jälle ainult linnakatele.
Ei tahaks et koduümbruses end väljaelamiseks peaks meeletult rahakotti tuulutama. See tähendab et kohalikke radu ei tabaks sama saatus mis kõikjal mujal, mudas möllata võib Kamaka rajal.
Kes juhtumisi tahab pilte kasutada, palun, ei keela, viisakas (mitte kohustuslik) oleks sellest ka privas teada anda.
Kasutaja avatar
max07
Fitting 38"

Postitus Postitas max07 »

srock kirjutas:Hüpe? See nüüd küll hüppe moodi ei ole 10 cm esirattad õhus :)) Seda nimetatakse hüppeks http://nagi.ee/photos/Mareks255/8812913/ :D
Õigel hüppel on ikka kõik rattad õhus on :P
Kasutaja avatar
yksteist
Mudder

Postitus Postitas yksteist »

Ax kirjutas:pole asi selles. Lihtsalt jõle palju tuleb plõksimist.
Ja plõksimist alustasid kes? :roll: Meil oli lihtsalt lahe pühapäev metsas mille kallal teistele ilkumine rahuldust pakub.Saage üle kuidagi.
Ja hüppe kohta niipalju, et mina jäin küll rahule millega hakkama sain ja et autogi terveks jäi :lol:
Aadress: Seal kus lõppeb asfalt
Kasutaja avatar
Beebikiisu
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Beebikiisu »

yksteist kirjutas:
Ax kirjutas:pole asi selles. Lihtsalt jõle palju tuleb plõksimist.
Ja plõksimist alustasid kes? :roll: Meil oli lihtsalt lahe pühapäev metsas mille kallal teistele ilkumine rahuldust pakub.Saage üle kuidagi.
Ja hüppe kohta niipalju, et mina jäin küll rahule millega hakkama sain ja et autogi terveks jäi :lol:

Mehed on lihtsalt kadedad, et julged naised oleme :yupikaye
personanongrata

Postitus Postitas personanongrata »

:shock: No mitte ei usu, et mehed naiste peale kadedad on. Minu elukogemus ütleb, et mehed vaatavad alt üles tarkadele, arukatele ja oma sugupoolt mitte häbistavatele naisterahvastele. Minu arvamus on, et nii mehed kui naised on ikka eelkõige inimesed ja erinevad vaid mõningate anatoomiliste ning füsioloogiliste näitajate poolest. Potentsiaali on/ei ole mõlemal võrdselt.
Kes ridade vahelt lugeda mõistab, see taipab, et siinsel plõksimisel tunduvad ikka teised tagamaad olevat.
Kasutaja avatar
Beebikiisu
Off Roader Wannabe

personanongrata kirjutas::shock: No mitte ei usu, et mehed naiste peale kadedad on. Minu elukogemus ütleb, et mehed vaatavad alt üles tarkadele, arukatele ja oma sugupoolt mitte häbistavatele naisterahvastele. Minu arvamus on, et nii mehed kui naised on ikka eelkõige inimesed ja erinevad vaid mõningate anatoomiliste ning füsioloogiliste näitajate poolest. Potentsiaali on/ei ole mõlemal võrdselt.
Kes ridade vahelt lugeda mõistab, see taipab, et siinsel plõksimisel tunduvad ikka teised tagamaad olevat.
Äkki tuleks sellest siis järeldada seda, et igal ühel oma mängumaa ja ei ole vaja plõksida iga asja peale. See pärast tunduski mulle, et nad on lihtsalt kadedad
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Plõks-plõks-plõks :rofl:
Kasutaja avatar
Aidakas
Fitting 38"

Mind ei häiri mida arvatakse, alati leidub virisejaid.
Ise igatahes kaifisin üritust ja see oligi taotlus. Oli väga tore seltskond, loodan varsti näeme jälle. :P

Karjäärist hüppesse on saadud sama X5, toyota (Küllo) ja lugematuid kordi ise kaherattalistel. Nii et "hüppajad", tulge ja tõestage oma sõnu (suhtumist), pole ju eriti raske :twisted:
Kasutaja avatar
yksteist
Mudder

Siimu videod üritusest http://www.youtube.com/user/Siim2003
Kasutaja avatar
Beebikiisu
Off Roader Wannabe

kahju et ei saanud videole seda meie kurikuulsat hüpet :evil:
Kasutaja avatar
Shrek4x4
Vintsmännide AÜ
Kontakt:

Postitus Postitas Shrek4x4 »

Beebikiisu kirjutas:kahju et ei saanud videole seda meie kurikuulsat hüpet :evil:

Hüpet saab ju naiste kapil korrata.
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Kasutaja avatar
Beebikiisu
Off Roader Wannabe

Shrek4x4 kirjutas:
Beebikiisu kirjutas:kahju et ei saanud videole seda meie kurikuulsat hüpet :evil:

Kahjuks mitte selle buumeriga
Kasutaja avatar
yksteist
Mudder

Shrek4x4 kirjutas:

No seal me teeme ka kindlasti hüppeid ja kohe eriti ägedaid :lol:
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”