Sellest tabletist on jahutud pikalt foorumites. Üks arvamus on see, et kuna tabletikuhi võtab bensupaagis ruumi, siis saab tablettide ruumala võrra vähem benssu paaki kallata, seega jääb sõitjale mulje, et benssu kulub nüüd vähem.
Moderaator: Moderators
7-14% kütusesäästuPlayForReal kirjutas:Tervitus.
Mind pani siia registreeruma ja kirjutama STOP! saade Kanal 3-s. On hea näha et 4x4 on abiks kui satud oma võimeid üle hindama või kui lihtsalt maa kaob rataste alt. Eks seda ole ka endal ette tulnud, et sõprade ja vintside abi on vaja läinud, aga...
Tegelikult tulin lugema foorumit, kui STOP! saates oli juttu kuludest, mis päästeoperatsiooni käigus paratamatult tekivad. Kuna firmade nõustamine kütuse säästmisel on olnud mu töiseks tegevuseks juba 3 aastat, siis tahtsin näha kui paljud 4x4 kasutajad seda toodet juba kasutavad. Eeldasin, et suhteliselt januste autoomanikena peaks see teema juba olema siin hästi kajastatud.
Kui aga olin enamus foorume valdkondade viimase aasta postitusi läbi lugenud, siis ei leidnud ühtegi kommentaari ega viidet MPG tehnoloogiale.
Seega, soovitan kõigil teemaga tutvuda.
Tehnoloogia, ehk siis tegelikult toode on välja töötanud NASA ja seda algselt raketikütuse kiirendajana. Kuid alles viimase 3 aasta jooksul, kui kütuse hinnad ka USA-s hakkasid jõudsalt kasvama, hakati seda siseturu tarbeks pakkuma. Tänu olulisele kütuse säästule ja firma enda poolt juurutatud turustusele tarnitakse toodet praktiliselt kõikidesse maailma riikidesse. Põhjus on lihtne. Firma garanteerib 7 - 14% kütuse säästu kõikidel sisepõlemismootorit kasutavatel seadmetel. Oluliseks plussiks on ka 10 - 15% kasvav mootori võimsus, keskmiselt 5- 6 korda puhtamad heitgaasid ja mootori väiksem kulumine (kuna silindritesse ei teki enam süsiniku jääke). Praktikas jääb kütuse sääst 10 - 15% vahele ja see on 3- 5 korda rohkem säästu kui maksab toode ise.
Tean et tuleb palju küsimusi, kuid olen nõus kõigile vastama.
Aga enne vaata siit:
http://carstop.ffivideo.com/
Säästame oma rahakotti ja keskkonda.
Avo.
ma ka seda juttu kuulnud kui üritati mind nõusse rääkida: oo meil on vägevad testid aga maksid roppu raha ja autoriõiguste ja muu arusaamatu jura pärast ei saa me neid sulle näidataheints kirjutas:tarmo kirjutas:Palun konkreetset viidet TTÜ poolt läbi viidud testile ja tulemustele.
Või siis inimese nime TTÜ-s, kes selle testi on läbi viinud
leisin skeptik.ee lehelt su küsimusele vastuse,sa pole esimene kes selle vastu huvi tunneb
Sa soovisid TTÜ proffesori nime. /.../ et skeptik tahab ja saab sellest infost aru