Hangime Landyle Spelleri
Moderaator: Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Piisab mul korraks ära käia, kui jutuma hakkab...
Olin pika päeva Dresdenis ja ei saanud sealt kuidagi netile ligi. Nüüd alles Prahas tagasi.
Mõned lähedalseisvad inimesed teavad minu typode tagamaid. (on maailmas inimesi kes samal põhjusel ei suudaks typosidki teha) Need pole ju meelega, isegi mitte hea meelega tekitatud. Tekistid kontrollin üle ja parandan, kuid alati ei märka ise kõiki vigu esimese hooga. Tihti prandan ka tagantjärgi.
LR90 tabas oma esimes postis põhjuse üsna lähedalt ära.
Siinkohal vabandused kõigi ees kes tunnevad et emakeelt "vägistan"!
Olin pika päeva Dresdenis ja ei saanud sealt kuidagi netile ligi. Nüüd alles Prahas tagasi.
Mõned lähedalseisvad inimesed teavad minu typode tagamaid. (on maailmas inimesi kes samal põhjusel ei suudaks typosidki teha) Need pole ju meelega, isegi mitte hea meelega tekitatud. Tekistid kontrollin üle ja parandan, kuid alati ei märka ise kõiki vigu esimese hooga. Tihti prandan ka tagantjärgi.
LR90 tabas oma esimes postis põhjuse üsna lähedalt ära.
Siinkohal vabandused kõigi ees kes tunnevad et emakeelt "vägistan"!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Praegu vaatasin mina Osta teemast et uus postitus
"Ost iltis" Kuna silm oli monitori passimisest juba hägune ja harjunud automaatselt Typomaster 2.0 'i ümber kodeerima ning lugesin teemaks olevat: Otsi litsi
"Ost iltis" Kuna silm oli monitori passimisest juba hägune ja harjunud automaatselt Typomaster 2.0 'i ümber kodeerima ning lugesin teemaks olevat: Otsi litsi
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....