Lisatuled?
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Siiski siiski..väljavõte riigiteataja.ee -st
Üheaegselt sisselülitatud kaugtulede kontrollarvude summa ei tohi ületada arvu 75, mis vastab valgustugevusele 225 000 cd.
Ühesõnaga võin auto lampe täis keerata, aga sisselülitan korraga mitte rohkem kui 75 jagu..siis on kõik seadustepiires.
Kuigi ise jään vist ika 17.5 juurde
Üheaegselt sisselülitatud kaugtulede kontrollarvude summa ei tohi ületada arvu 75, mis vastab valgustugevusele 225 000 cd.
Ühesõnaga võin auto lampe täis keerata, aga sisselülitan korraga mitte rohkem kui 75 jagu..siis on kõik seadustepiires.
Kuigi ise jään vist ika 17.5 juurde
Rahu, ainult rahu, ütles Sammalhabe ja närveeris edasi!
- atdoom
- True Off Roader!
Kes seda nüüd ütles?!?maxs27 kirjutas:Kõikide kaugtulede ümberlülitumine lähituledeks peab toimuma üheaegselt ning need peavad lülituma põlema ja kustuma korraga.
kui uurisin mõned aastat tagasi lisatulede paigaldamist, siis iga meistrimees vastas minu küsimusele, kas lisatulesid võib panna kaugtuledega ka ühest lülitist süttima, siis vastus oli EI. Minu isiklik arvamus on see, et kahe lülitiga jändamine on parajalt ebamugav nii autojuhile, kui ka vastutulijale... aga morn vastus oli: seadus on selline...
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
Minu arvamus on: Lisatuled peavad kustuma koos kaugtuledega. Sisse lülitus ei pea korraga olema. Äkki ma tahan ilma lisatuledeta (ainult kaugtuledega sõita).maxs27 kirjutas:Kõikide kaugtulede ümberlülitumine lähituledeks peab toimuma üheaegselt ning need peavad lülituma põlema ja kustuma korraga.
Viimati muutis 4x4 sõber, K Nov 12, 2008 9:44 am, muudetud 1 kord kokku.
- atdoom
- True Off Roader!
no ikka on lisatuledel eraldi lüliti veel vahel:) (aga kui see on sees, siis peale ja maha saab ikka korraga... minu arust on see normaalne..)4x4 sõber kirjutas: Minu arvamus on: Lisatuled peavad kustuma koos kaugtuledega. Sisse lülitus ei pea korraga olema. Äkki ma tahan ilma lisatuledeta (ainult kaugtuledega sõita).
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- taxopets
- True Off Roader!
Minu igapäeva liikurile panin lisa kaugtuled sellise juhendi järgi ja see sobis.
Copy Mait Miller ,algus:paigaldades lisatulede lülitit ärge unustage seda, et lisakaugtule põledes peab põlema ka vastav märgulamp. Tavaliselt paigaldatakse selline lüliti mis omab märgulampi. Lisakaugtulede lüliti peab olema lülitatud elektriskeemi nii, et tuled saab sisse lülitada alles siis kui auto põhilaternates on sisse lülitatud kaugtuled. Kui kustuvad kaugtuled põhilaternates siis peavad kustuma samaaegselt ka lisakaugtuled.Lõpp
Samuti on tänapäeva autode orig.laternate min.ref.arv 12,5 tk,seega tohib lisade ref.arv olla max.25 tk.
Copy Mait Miller ,algus:paigaldades lisatulede lülitit ärge unustage seda, et lisakaugtule põledes peab põlema ka vastav märgulamp. Tavaliselt paigaldatakse selline lüliti mis omab märgulampi. Lisakaugtulede lüliti peab olema lülitatud elektriskeemi nii, et tuled saab sisse lülitada alles siis kui auto põhilaternates on sisse lülitatud kaugtuled. Kui kustuvad kaugtuled põhilaternates siis peavad kustuma samaaegselt ka lisakaugtuled.Lõpp
Samuti on tänapäeva autode orig.laternate min.ref.arv 12,5 tk,seega tohib lisade ref.arv olla max.25 tk.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Miks sa katted ette paned?rabakana kirjutas:Aga kuidas on kas päeval sõites pean lampidele katted ette panema?
Ja oskab keegi pajatada ka hinnaklassist, mis vahe on seal paarisajase ja tuhanderahase lambi vahel?
Mina sõidan oma Rangeriga mööda Eestit ringi ja mul kül katteid peal ei ole. Suvisel ja valgel ajal aga küll.
Mul on ees Hella 3000 ja lülituvad omaette lülitist ning siis veel ainult koos kaugtuledega põlevad.
CanAm 1000XXC´21, Polaris Sportsman 1000 XP S`20,
Eestis-ATV võistkond KOHALIKUD, Soomes-ATV Team Estonia
Eestis-ATV võistkond KOHALIKUD, Soomes-ATV Team Estonia