diagonaalvarras pikemaks

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

erik kirjutas:Pole küll minu asi, kuhu keegi oma raha paneb aga tuhat raha sellise näpuliigutuse eest on küll u. 5 korda üle makstud.
Erik, 2008 on... mitte 1998 ;)
...ja minu "näpuliigutus" läks mulle endale ka ca "600" krooni. (muidugi jäme lõikur jäi ka alles, mida ma ilmselt veel ühe korra elu jooksul kasutan)
Kui võtta seda liigutust nagu teenet sõbralt sõbrale, ja igasuguste materialistlike sigadusteta, siis kindlasti annaks teha peaaegu tasuta.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Ähh, pole mõtet mulle rääkida mis asjad maksavad, ehitan autosid juba 8 aastat. Treitöö eest ei maksta rohkem kui 300 - 400 kr tund, keermepulk peab olema hinna sees! Kui kellelgi veel on üleliigne tonn, siis tooge see parem mulle. Ma võin selle eest isegi metallist asju teha. :lol:

Kepstomis maksab M24 keermepulk alla 200 kr`ni.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”