PriitV kirjutas:
Reporteriga on raske, vaja tutvusi ja tegu peab neile endile hirmasti meeldima.
Õigust räägid. Isegi eelmevalt toimetatud, läbi nämmutatud ja pudrulusika suhu topitud loo eetrisse saamine oli tükk tegu. Ka eetrisse mineku aeg selgus pele pikkka otust vahetult samal õhtul. (joo oli tühi auk kavas)
Tegelikult sõltub kõik kodanik Wigla suvast ja meelolust.
PriitV kirjutas:Reporteriga on raske, vaja tutvusi ja tegu peab neile endile hirmasti meeldima. Siis tulevad ise kohale. Selleks tuleks Tanel või Olaf mingi ägeda masina rooli meelitada...
No on neile pakutud ka jr'i Full Size "BA" rooli ronida ja kruttida, aga ei miskit...
Smardi eelis võrreldes 4x4 kollidega teletupsude ees võikski olla see, et üldse sellisele "idiootsele" mõttele ( Smart ja offroadima saata ) tulla ja seda ka reaalselt ellu viia.
Ehk neelavad konksu alla.
Ega jah, 31'st smardiomanikust kellele sai pakutud võimalust rinda pista smartidele mõeldud maastikurajal ei nõustunud mitte ükski osa võtma. Samas vaatama lubati tulla. Ehk siis endiselt leitakse, et smardiga ei ole võimalik maastikul sõita.
Ilmselt inimesed kardavad ka ebaõnnestumist. Samas on smart niikuinii lõbus ja hea tuju auto, et isegi äpardumised käivad meelelahutuse alla.
Ma ei tea kas ma eksin aga pole vist 4x4 klubides maastikuautot mis poleks kordagi kuskil kinni jäänud? Kui vaadata neid maasturite mudapilte, siis mina küll naeran päris südamest.
Elus niigi igasugust jama palju, seetõttu hea kui vahel midagi lõbusat on.
Kusjuures huvitav asi on see, et kui sisestada Google otsingumootorisse sõnad: smart fortwo offroad
Siis see 4x4 foorumi teema on maailma otsingute lõikes esikohal.
Sellise tulemuse saavutamiseks kulutatakse tavaliselt IT valdkonnas suuri summasid.
Et siis käesolev teema on esikohal 129 000'st vastest.
Vaatasin et tegelikult tulemustes foorumi pildid kategooria teema. Lisasin käesoleva teema pealkirja ka sõna "offroad, ehk läheb siis see ka otsingutulemustesse hiljem
Viimati muutis smart, K Okt 22, 2008 9:07 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kui kuupäeva täpselt paika saate ja Võsareporteri saatesse kannatab sattuda,saan ehk aidata.Neil oleks omaltpoolt ka ehk Dacia pakkuda konkurendiks Smardile.
yanekk kirjutas:Kui kuupäeva täpselt paika saate ja Võsareporteri saatesse kannatab sattuda,saan ehk aidata.Neil oleks omaltpoolt ka ehk Dacia pakkuda konkurendiks Smardile.
Dacial plussiks jälle see et tal pole seda ESP-d mis hoo maha pidurdaks.
Samas ma olen mõelnud, et mine tea kui see ESP smardil maha võtta, kas siis sõit parem ongi. Sest kui ikka mingi X olukorra või kalde puhul mingit elektroonikat ei ole, kas siis sõit enam nii stabiilne ongi.
Kas keegi teab kas Eestis ka sellist plastmassist vidinat (pistikut) müüakse, mis käib OBD-II pesasse nagu pildil. Sellele pistikule traadi panemine oleks parem lahendus kui ise jukerdada OBD pesas koguaeg