http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=11586orejaP kirjutas:Püha jeerum, selles foorumis ei saa ju oma arvutist pilt upida - või on miski mul kahesilma vahele jäänud. Kusagilt meenub, et pead kuhugi enne ülesse laadima ja siis linkima. Või on muud moodust ka?
Muidu ikka on jäänud fotoka ette, seega saab näidata ka.
Chero 4,0 136kW 91 automaat
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
aga siin ta on
Need udukad roogiks maha, kui kellelgi on üleliigset tervet iluvõre. Eelmine omanik selle ära retsinud ja sellised laternad ei istu mulle mitte üks põrm. Muide laternad on nii uued et pole veel ühendatudki. Minu jaoks o need igatahes üleliigsed.
Need udukad roogiks maha, kui kellelgi on üleliigset tervet iluvõre. Eelmine omanik selle ära retsinud ja sellised laternad ei istu mulle mitte üks põrm. Muide laternad on nii uued et pole veel ühendatudki. Minu jaoks o need igatahes üleliigsed.
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
- Urvo
- ega nii ei saa ju rallit sõita, krt
äh tõi juba 4-paki premiumit ära
Peale selle rüüstas ka Jeebu puitimitatsiooni seest ära
Vähemalt nüüd on Meelisel midagi head ka auto küljes 
Ja nende aukude tutvustamise võtame siis ette, kui Jeebu saab liikuma(salarelvad vajavad testimist enne klaperjahti
), siis saame teha Tartu Chero safari juba.
Garaažis näeme, raisk!
Ja nende aukude tutvustamise võtame siis ette, kui Jeebu saab liikuma(salarelvad vajavad testimist enne klaperjahti
Garaažis näeme, raisk!
Urvo Männama, offroad since 2001.
19' Wrangler Rubicon JL; 82' CJ-8 Scrambler; TR3;
19' Wrangler Rubicon JL; 82' CJ-8 Scrambler; TR3;
Re: Chero 4,0 136kW 91 automaat
Kui mina oma praeguse Jeebu kätte sain, siis ka paaril esimesel korral liikus vahekasti kang väga raskelt- eelmine omanik polnud seda ilmselt kunagi lülitanud ja hoovastik oli vaikselt kinni roostetama hakanud.orejaP kirjutas: Käisin täna ise korra piilumas. Nelivedu toimis, kuigi kuidagi raskelt läks sisse (küll ilma raginata), äkki oma saamatus.
Nii mõnestki masinast kiiremini maasse kaevuda näiteksReix kirjutas:Küsin puhtjuhuslikult teemat lugenuna, et mis imet selle 4liitrisega siis teha saab?urmas kirjutas: Pane 32" ja mine omakandimehe Urvo juurde, ta näitab, mida kõike veel 4,0-ga teha saab![]()
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.