Tänaseks on minu poolt teostatud variandid 1-4Beast kirjutas:Kui viitsid räägi lähemalt vaheflantsist, milline see olema peaks? ja kui palju silla kalde nurka muuta tuleks, kui tõsta vedrud silla tala peale, palju teda üldse tõsta tohib, et kardaan töötaks (plaan rakendada kardaanile suuri koormusi).jazz777 kirjutas:Tõstmiseks on ikke olnud mitmeid teid:
variant 1- vingemad vedrud (ka nii nagu eelpool kirjeldatud)
variant 2- kere kergitamine raami suhtes, ehk pikemad poldid/puksid kerekinnitustele
variant 3- tõstad vedrud silla peale (vajalik kardaanile vaheflants ja ära unusta diffri nurka muuta)
variant 4- tekitada pikemad kammitsad (sellega peab väääga ettevaatlik olema)
Ja siis veel lugematu arv võimalusi (paned puupaku vedru asemele, relaka tõste jne)
Mina olen teostanud variandid 1 ja 3

Vaheflants on 40mm "junn", mis käib kardaaniflantsi ja diffriflantsi vahele, järgides flantside kuju ja auguvahesid. Kindlasti peaks olema treitud talle samasugune äärik, mis flantsid tsentreerib. Kaldenurka tuli tublisti muuta, vaevalt, et kraadid siin midagi annavad. Vajalik on teha uued vedrupaki "toetustallad", mis nüüd siis silla peale lähevad ja alla installides saad enne kinni keevitamist nende asendiga silla peal mängida, kuni nurgad õiged. Mis tähendavad suured koormused?
Vaevalt sa nendelt piltidelt midagi eriti näed, aga pildid minu autost http://www.zone.ee/offrama/raam/