Ei-ei, Kakanoku tiitel tuleb ikka auga välja teenida.Tarmu kirjutas:See Tondu on ju hoopis Kakanoku mitte Sitanikkuja !
Tondu on, teksti ja väljendusoskuse järgi, auastmelt ilmselt veel ikka Sitanikkuja.
Moderaator: Moderators
MIKS sa üldse tead sellist saiti, tekkis küsimus...rommi kirjutas:http://www.iha.ee/index.php?mode=member&id=6864
Kasutaja nimega "yrryke" pole ka mitte vähe intrigeeriv
Ja miks te mõistate inimest hukka, tema postitus oli ilmselt mõeldud austusavaldusena
ma oman üleloomulikke võimeid IT vallas ja mul on üks nato salaprogramm nimega google!zum kirjutas:MIKS sa üldse tead sellist saiti, tekkis küsimus...rommi kirjutas:http://www.iha.ee/index.php?mode=member&id=6864
Kasutaja nimega "yrryke" pole ka mitte vähe intrigeeriv
Ja miks te mõistate inimest hukka, tema postitus oli ilmselt mõeldud austusavaldusena![]()
![]()
Aga (aju-)invaliidide üle ei ole ilus nalja teha tglt. Las saab värviraamatuid jõuluks edasi... zum
boob kirjutas:heeringas kirjutas:Siia paluks ka piltti!!!!bigmarx kirjutas:Ja vindikeeraja on siis....
Kodanik, ärge muutuge rassistlikuks. See, et põltsamaalased on, võrreldes türklastega, heleda naha ja sirgete juustega, ei anna Teile veel õigust nende mentaalse (või antud juhtumi korral küll pigem anaalse) tervise kohta sõna võttaMahviaDeTyrk kirjutas:Ma ei ole lollakas - ma olen Põltsamaalt
Tegelikult oli see üks kunagi kuuldud tsitaat414 AVM kirjutas:Kodanik, ärge muutuge rassistlikuks. See, et põltsamaalased on, võrreldes türklastega, heleda naha ja sirgete juustega, ei anna Teile veel õigust nende mentaalse (või antud juhtumi korral küll pigem anaalse) tervise kohta sõna võttaMahviaDeTyrk kirjutas:Ma ei ole lollakas - ma olen Põltsamaalt![]()
.
No igasugustega Sa ka tsiteerid. Arvatavalt oli see tsitaadiautor ülevoolava intlligentsusegaMahviaDeTyrk kirjutas:
Tegelikult oli see üks kunagi kuuldud tsitaat
antud teemaga tuli meelde leht, kuhu täna sattusin:rubber kirjutas:siin portaalis ilmselt pooletoobised käivadgi, - kuule moderaator ole kena ja kustuta mu konto ära et mul ei tekiks tahtmist siia enam tulla. Minu silmis olete parajad sitanikkujad siin kõik!