trc kirjutas:jr kirjutas:Huvitav, piraatlust ei eelista aga turu solkimist hinnaga küll. Miks peaks mittekliendile edasimüüja hinda pakkuma?
C'mon jr. Hetkel olen ma küll teema algataja poolel. Võtame lambist teise analoogse näite:
ostad Saksast omale G, või misiganes maasturi ja lähed siinsesse esindusse ning seal siis öeldakse, et "muidu on hind su soovitud jubinal 500.- aga kuna sa pole ostnud meie käest masinat siis maksab 1500.-"
Mis seal imelikku oleks?
Kui mina läksin esindusse, kustkohast ma olin auto ostnud, siis tehti mulle nii talvekummide, rattahoidiku, hoolduse kui varuosade eest allahindlust seetõttu, et ma just nende juurest auto olin ostnud. Mitte küll 300% nagu sinu näites, aga siiski arvestatavalt.
Uue, SD-kaardil müüdava Regio tausta ei tea, aga vana kaart, mida Jakari oma müüdavatele Garmini seadmetele peale pani, oli nende endi poolt Regiolt tellitud ja töö kinni makstud - seega on täiesti mõistetav, miks nende klientidele oli üks hind ja tänavalt tulijatele teine.
jyrx kirjutas:Aga uurin EOMAP'i teemat. Siiski kuulutus jääb praegu aktiivseks.
Kõik, kes EOMAP-i ja Regio uut kaarti võrrelnud on, kinnitavad, et EOMAP on vähemalt maastikul peajagu üle. Nii detailides (s.t. infos) kui välimuses-loetavuses.
vtl@EOMAP-i.kaardi.omanik.ja.rahul