MIG keevitus

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Vaatan, et tegelikult on Telwinil ühe faasi jaoks isegi kuni 250-280A aparaadid, mis peakaitsmeks nõuavad 1x25A. Kas sellist peaks siiski saama kasutada ka 1x16A võrgus, juhul kui ma ei kasuta lihtsalt suurimat voolutugevust?
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Patermaa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Patermaa »

Vaadata tuleks ikka tootlikust selliste võimsuste juures. TELMIG 180/2 TURBO on Stokkeri lehel 140A=20%, aga Kemppi MinarcMig 150 on 120A=60%. 140A=20% tähendab sisuliselt seda, et 180 A on seal ainult mälestus. See et seadme nimeks on pandud Turbo Hyper jne. ei tee sellest veel normaalset asja. Mainiks siis veel kord, et soovitaks leida midagi vanemat äkki, üks millest soovitaks hoiduda on Migatronic, kui seal midagi küpseb, siis on kõik.
Katkestanud Alansi Kapp-il :D
Pajero 2.6 Cabrio
KEMPPI SEADMED&SERVICE www.rkrseadmed.ee
Tel: 56 205 236
Kasutaja avatar
FB
Fitting 38"

Postitus Postitas FB »

Mina sain aparaadi otsingute käigus teada järgmiseid nüansse mida tuleks veel jälgida lisaks muudele siin välja toodud argumentidele:

1. traadi etteande mehhanism peaks olema kahe rulliga
2. kõri peaks käima masina külge nn. europistikuga
3. mõnele aparaadile saab panna ainult 5kg traadirulli
4. tegelikult ei tohiks ka alahinnata asjaolu et masin oleks tugeva ehitusega: kere, sang, rattad...
5. kas kõri ikka on nimetatud hinna sees
6. kui oled toote välja valinud, siis lausud viimaks: ja kui nüüd selle maski ka kaasa saan siis läheb kaubaks

Nende kriteeriumide täitmine viis hinna juba üle 12000.- eegu (oli vist selline hinnaklass, kui mu mälu mind ei peta). Ise ostsin DECA keevituse ja siiani olen rahul... Kui sul omal ei ole sidemeid alede kauplemiseks, siis helista.

Edu,
Rommi
5572969
Metsas, vahelduva eduga, alates 2002a. Suvesõidust

Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Patermaa kirjutas:Vaadata tuleks ikka tootlikust selliste võimsuste juures. TELMIG 180/2 TURBO on Stokkeri lehel 140A=20%, aga Kemppi MinarcMig 150 on 120A=60%. 140A=20% tähendab sisuliselt seda, et 180 A on seal ainult mälestus. See et seadme nimeks on pandud Turbo Hyper jne. ei tee sellest veel normaalset asja. Mainiks siis veel kord, et soovitaks leida midagi vanemat äkki, üks millest soovitaks hoiduda on Migatronic, kui seal midagi küpseb, siis on kõik.
Mis sellel migatronicul viga on?
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

FB kirjutas: 2. kõri peaks käima masina külge nn. europistikuga
:hail :hail :hail :hail :hail :hail :hail :hail :hail :hail
+372 5028488
Patermaa
Got ARB and Nitrous?

1.Kas sa mõtled kahe rulliga, või kahe rulli paariga? Ühe faasiliste aparaatide juures ei ole sellel tegelikult erilist tähtsust, kuna nelja rulli on vaja just suurte voolude juures, kus on suur kiirendus, headel masinatel on selle leevendamiseks ka vastavad progemis võimalused.
2.Kodukasutuses olevatel masinatel ei ole see tegelikult eriti tähtsust. Ma enda isiklikust masinast olen vist mingi 25 kilo traati läbi ajanud ja pole veel voolu düüsigi vahetanud. Seega see europistik ei oleks argument minu meelest. Selle pistiku nullib ära tavaliselt see, et ei osata spiraali vahetada.
3. Väiksele aparaadile polegi vaja ju 15 kg sisse toppida, 5 kg on täiesti normaalne, kuna väikeste vooludega ei kulu seda traati nagunii palju. Kui traadi rulli suurus on oluline, siis võib masinat modifitseerida ka 275 kg rulli jaoks.
4.Või kas sellisel väiksel asjal nagu seda on 1-f keevitus, on vaja üldse rattaid?
5. Kui kõri ei ole hinna sees, siis tasuks kohe sellisest asutusest välja jalutada, see oleks nagu osta auto, millele hiljem lisaraha eest saab rooli ka.
6. :idea:

Migatronicuga on see viga, et kui seal midagi elektroonikaga juhtub, siis eriti keegi taga tegeleda ei viitsi ja kantakse masin maha. Jupid tulevad ma ei tea kust ja nad tulevad sealt kaua. Üldiselt kliendid ei ole nõus nende remontimisega ja tahavad mahakandmise akti.

EDIT: Kunagi Erik korraldas väikse keevituse ABC ja pidi ka vol. 2 tulema, pole küll midagi enam kuulda olnud, kuid kui selline asi toimumas, siis võiks väikse aparaatide show-offi organiseerida nö. demo.
Pajero 2.6 Cabrio
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

Lisaks oma kogemuse ka, ehk on abiks pead segi ajada.

Kunagi 90ndate alguses sai ostetud mingi suht kollane itaalia 130A riistapuu.

Peal on kirjas 130A 10%. Senini olen õhema kraami kõrval igasugu torustanged ja vintsikinnitused kokku lasknud - 6...8 mm materjaliga saab hakkama, kuigi on veidi mängimist ja nõuab hoolikat eelpuhastust. Tulemuse välimus pole hullemate killast ja ükski töö pole seni keevitusest järgi andnud.

Automaatkaitse on 1x10A, kui pikemalt (3...5 min) järjest lasta täie tugevusega ja pidevalt, viskab välja. Jupikaupa laskmisel probleeme pole.

Seni olen läbi lasknud 18+ kg 0,8st traati. Vahetanud 3 traadiotsikut, muid probleeme peale käpa lüliti (puhastamine, määrimine) pole täheldanud. Tahaks uut ja ilusat, kui see vana kast ainult alla annaks.

Aga 1-faasilise keevituse juures on määravalt oluline, et mul on alajaamani kaablit pidi vaid paarsada meetrit ja elekter väga hea.

Muidu olen vaadanud (siin on Unijeebiku Marguse nõu ka mängus), et võtaks väiksele MIGile lisaks Telwini 164 inverteri. Jämedamate asjade laskmiseks elektroodiga ja välitöödeks. Praegu on see Stokkeris pakkumises hea hinnaga. Kaks väiksemat asja tuleb vaat et odavam, kui üks suur ja suurt reisile ka kaasa ei tiri.
Kasutaja avatar
mrt
Fitting 38"

Postitus Postitas mrt »

teab keegi, kes / kus meil siin Eestis Telwin'eid kõige odavamalt pakub ?
Mida vingem maastur seda kaugemale tuleb järgi minna.
[Pilt Kull või kiri[/size]] [Pilt kaubaotsing[/size]] [Pilt4x4]
Kasutaja avatar
hmm
Home Made Monster

Postitus Postitas hmm »

Telwinit müüb Tallmac. Kas keegi odavamalt pakub ei oska öelda.
Alati saab paremini! TR3 piloot, nii mõnedki võidukad sõidud. tel: 5269391
Kasutaja avatar
mrt
Fitting 38"

Postitus Postitas mrt »

a palju see piskike gaasibaloon maksta võiks ?
Rentida pole seda ju mõtet.
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

Telwinit müüb vist ka Stokker?
Muidugi Tallmaci ja Stokkeri hooldus/remont ei kannata suurt kriitikat.
Aitan palju oskan...
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

Weldwell peaks olema üks Telwini meie maale tooja.
Kasutaja avatar
mrt
Fitting 38"

Postitus Postitas mrt »

suzi kirjutas:Telwinit müüb vist ka Stokker?
Muidugi Tallmaci ja Stokkeri hooldus/remont ei kannata suurt kriitikat.
A kelle remont siis väärib kiitmist nende aparaatide puhul ?
Mu ettevõttes remonditakse tallmacis, paistab, et talviti on neil seal järjekorrad lühemad, suviti pikemad.

Gaasi ballooni hindadest teab keegi midagi ?
Patermaa
Got ARB and Nitrous?

Eks kõige lihtsam on kuskilt soovist või sarnasest kohast leida, kuigi neid juhtumeid jääb aina harvemaks. Ma ei luba midagi, aga selle kuu jooksul tulemas turule vist äkki võibolla 3 Kemppi masinat, üks nendest võibolla äkki vist ka ballooni ja reduktoriga. :para:
Pajero 2.6 Cabrio
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Minu jaoks lahenes asi Cedo kaubandus abiga CEA nimelise keevituse näol :thumb:
Otsustasin ikkagi 3faasilise kasuks, õnnestus elektrivarustus ringi teha.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”