Väljasikutamisi?

Appikarjed, päästetööd ja kõik muud hädad mis metsas või selle ümbruses juhtuda võivad.

Moderaator: Moderators

Vasta
pilgrems
Rock Crawler

Postitus Postitas pilgrems »

Vana sõber otsustas minna maa maja vaatama mis paksus metsas, liikur vahendiks 5ne BMW. Metsa ta jõudis aga kui tagasi tulema hakkas siis ilmnes et tulekuga oli kapoti aluse lund täis löönud ja aku tühi.

Tellis siis mind koos krokodillidega appi , hetkega auto käis ja metsast välja sõit võis alata.

Teel lumevalli rammides kaotas juhitavuse ja kraavi karsum. Köis sappa ja väljas ta oli .
Krokod pidin ühekorra veel välja koukima et seda sama autot käivitada .

Nalja kui palju.

üks tõmme ja kaks käivitust minu tänasele kontole.

LUMI ON LAHE.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
Kasutaja avatar
Rax888
Fitting 38"

Postitus Postitas Rax888 »

Pakkusin ka ühele kaubikule abi, millest juht miskipärast keeldus(oli suht närvis), siis vahepeal jäin 2x ise sisse, millest ühe korra läks, välja saamiseks, teise maasturi abi vaja. Ning peale seda, aitasin ühe sõiduauto rajale tagasi. Korralik talv. :eek
Kasutaja avatar
Kodutu
Fitting 44"

Postitus Postitas Kodutu »

Tänase õhtu saak siis G-wageniga ringi uidates Nissan navara mis sikutas Ford mondeot ja oli ise suht lootusetusse olukorda satunud, Audi mis mingil imekombel oli peatuse meetrises lumevallis teinud ja üks kena Chero. Korra sai ka ise istutud kuna rehvid lihtsalt :hs :snipe :f
Muidu igati vahva ilm :twisted:
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Postitus Postitas v6rrimees »

Kuna ilm oli nii põnev ja ajud olid kontoris istumisest tümad siis ajasime kah eile õhtul Olluse Heinaküünist välja, ning võtsime Metsiku kampa ja läksime linnapeale hullama.

Ei pidanudki väga kaua otsima kui algas kibe töö.
Algatuseks vintsisime välja ühe UAZ´i mis oli õnnetult lumehunnikusse sattunud.

Edasi proovisime jõudu juba rasketehnikaga.
Susi hotelli ümbruses veetsime mitu tundi.
Meil oli nendest Rekkameestest lihtsalt nii kahju, et pidime neid aitama.
Lällar oli sees ja juba tekkis ka nõudlus ja järjekord meie "hullamisele"
Uskumatu , välja sikutasime neid sealt 4 või oli see 5 , mingi hetk läks lugemine juba sassi.
Siinkohal tervitused Eesti Liiklus Politseile, kes oli mõistev ja suhtus meie päästetöödesse mõistlikult, ning aitas ka vajadusel liiklust sulgeda.

Edasi Liikusime ringtee poole, sealt sai mingi pirukakäru uuesti maapeale toodud.
Edasi mõni meeter sõita ja jälle üks rekka hädas, tema kallal tarvitasime jälle vintsi.

Kokkuvõtteks, oli väga sisukas ja põnev õhtu, saime nautida/testida oma tehnikat ja meeskonna endi võimeid.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

minu skoor. eile hommikul üks hanges olnud Volvo ja üks CRV suursõjamäel õhtul kuivenduskraavis.

aga tänahommikune hitt oli üks Range Rover Sport. Suveslikid juba kenasti all - sellised paar aastat V8't ja raske jalaga jõmmi tunda saanud :). Teelt ära vajunud. Okei mõtlesin et tõmmatagu siis välja. Läksin puksiirköiega tyybi juurde ja palusin, et ta näitaks kus masinal on pukseerimisaasad. Mille peale vastati et sellel masinal polegi neid, "on lisavarustuses ja mul pole" :bang:
Tegin tiiru masinale peale, lykkasin stanged puhtaks ja tõesti - mina ei suutnud leida ühtegi aasa või luuki kus taga midagigi saaks pesitseda.
Leidsin õnneks raamist miski montaaziaugu kuhu sai konksu taha rakendada ja masina teele tagasi. Aga teadjamehed - näidake mulle järgmiseks korraks Range Sporti puksiiriaasa asukoha pilti.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Postitus Postitas v6rrimees »

v6rrimees kirjutas:Kuna ilm oli nii põnev ja ajud olid kontoris istumisest tümad siis ajasime kah eile õhtul Olluse Heinaküünist välja, ning võtsime Metsiku kampa ja läksime linnapeale hullama.

Ei pidanudki väga kaua otsima kui algas kibe töö.
Algatuseks vintsisime välja ühe UAZ´i mis oli õnnetult lumehunnikusse sattunud.

Edasi proovisime jõudu juba rasketehnikaga.
Susi hotelli ümbruses veetsime mitu tundi.
Meil oli nendest Rekkameestest lihtsalt nii kahju, et pidime neid aitama.
Lällar oli sees ja juba tekkis ka nõudlus ja järjekord meie "hullamisele"
Uskumatu , välja sikutasime neid sealt 4 või oli see 5 , mingi hetk läks lugemine juba sassi.
Siinkohal tervitused Eesti Liiklus Politseile, kes oli mõistev ja suhtus meie päästetöödesse mõistlikult, ning aitas ka vajadusel liiklust sulgeda.

Edasi Liikusime ringtee poole, sealt sai mingi pirukakäru uuesti maapeale toodud.
Edasi mõni meeter sõita ja jälle üks rekka hädas, tema kallal tarvitasime jälle vintsi.

Kokkuvõtteks, oli väga sisukas ja põnev õhtu, saime nautida/testida oma tehnikat ja meeskonna endi võimeid.
Paistab, et tänane päev tuleb samapõnev... Hiilin siit kuradi kontorist minema, esimesed hädaliste kõned on juba saabunud. 8)
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
007
Fitting 38"

Postitus Postitas 007 »

trc kirjutas:minu skoor. eile hommikul üks hanges olnud Volvo ja üks CRV suursõjamäel õhtul kuivenduskraavis.

aga tänahommikune hitt oli üks Range Rover Sport. Suveslikid juba kenasti all - sellised paar aastat V8't ja raske jalaga jõmmi tunda saanud :). Teelt ära vajunud. Okei mõtlesin et tõmmatagu siis välja. Läksin puksiirköiega tyybi juurde ja palusin, et ta näitaks kus masinal on pukseerimisaasad. Mille peale vastati et sellel masinal polegi neid, "on lisavarustuses ja mul pole" :bang:
Tegin tiiru masinale peale, lykkasin stanged puhtaks ja tõesti - mina ei suutnud leida ühtegi aasa või luuki kus taga midagigi saaks pesitseda.
Leidsin õnneks raamist miski montaaziaugu kuhu sai konksu taha rakendada ja masina teele tagasi. Aga teadjamehed - näidake mulle järgmiseks korraks Range Sporti puksiiriaasa asukoha pilti.
Spordil on täitsa olemas selline puksiiriaas ees ja taga loomulikult teisaldatav konks. Pilti ei ole näidata, kuid hetkel endise ja varsti taas tulevane Spordi omanikuna kinnitan, et need on seal olemas. Muidugi , kui see tihend seal rooli ja istme vahel (pakun, et ka kilose ketiga kaelas) pidevalt kraavis istub siis ei ole välistatud et tal see eest ära oli rebitud juba. Mingiks offroadiks (pean silmas tugevaid tõmbejõude) sobiv aas see. nüüd ka pole jällegi.
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Kasutaja avatar
piloodihakatis
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Postitus Postitas piloodihakatis »

trc kirjutas:minu skoor. eile hommikul üks hanges olnud Volvo ja üks CRV suursõjamäel õhtul kuivenduskraavis.

RRS esimene pukseerimis aas tuleb välja kui stangelt eemaldada kate.
Stange all on neli plastmass kruvi miss tuleb lahti keerata ja siis vuoalaa...
Tagant tuleb eemaldada konksu kohalt kahe kruviga samamoodi plastmass kate ja jällegi vuoalaa.... :lol:
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

piloodihakatis kirjutas:

RRS esimene pukseerimis aas tuleb välja kui stangelt eemaldada kate.
Stange all on neli plastmass kruvi miss tuleb lahti keerata ja siis vuoalaa...
Tagant tuleb eemaldada konksu kohalt kahe kruviga samamoodi plastmass kate ja jällegi vuoalaa.... :lol:
jah. juba vaatasin kohvisüsti saanud peaga oma pealiku spordi kah üle ja leidsin kõik vajalikud kohad. Lisaks olla tal ka see "lisavarustuses" olev haagisekonks täiesti standardis ja pagasis luugi taga peidus.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Sain siis ka käe valgeks. Kuna elukal oli saba ka taga, siis väitis ta kogu massiks olevat ligi 15T. ja mis seal salata suure pusimise peale sai mu hiinakas ta hangest välja 8)

http://pilt.delfi.ee/album/63373/
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Tahtsin ka täna oma 2WD Daciaga skoori avada, kuid juba esimsel tõmbel andis säästumarketi (pealt näha tugev)lint tropp alla ja katkestas järsult töölpingu. Nõnda see corolla minust sinna hange jäi. :cry:
Hommikul otsisin kokku käiva sõjaväe labida välja ja viskasin autosse. Enda ja firma masina aitamiseks on sellest kõvasti kasu olnud.
Viimati muutis Landy, N Mär 27, 2008 8:00 pm, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

Sai ka Avensisega skoor avatud ja üks Audi Veskimetsas teele tagasi sikutatud.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Mina tegin siis tänase top skoori: lund rookides sai teelt ja kraavist välja nokitud 4 rekkat ja üks teerull. Viimane oli muidugi sajandi leid.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Täna ainus abivajaja oli klaaslibedal maanteel külili kraavis. Meie kohale jõudes oli juba traktor ka kohal, sai siis lihtsalt moraalseks toeks oldud masina teele toomisel.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
4x4 sõber
Fitting 38"

Postitus Postitas 4x4 sõber »

Täna sain ka käe valgeks oma Mondeoga. Üka vanapapi oli oma Fiat UNO kõrge lumehange otsa parkinud ja mul tuli see sealt alla aidata. Keegi viga ei saanud (väljaarvatud lumehang).
Vasta

Mine “Pääste(t)ööd ja abistamine”