Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Tõstaks vana teema vähe ülesse poole , kuna plaan minna kodumetsa avastama , oskaks keegi soovitada kuhu minna randveres/ viimsis , nii et ei läheks kellegiga raksu kui koha vähekene mudasemaks teen,
Hetkel on plaan minna 08.08 ja praeguse seisuga ühineb minuga veel arvatavasti kaks masinat , eriti hea oleks minu arust kui keegi veel tuleks kes teab kuhu minna ja mida avastada.
Teemu kirjutas:Tõstaks vana teema vähe ülesse poole , kuna plaan minna kodumetsa avastama , oskaks keegi soovitada kuhu minna randveres/ viimsis , nii et ei läheks kellegiga raksu kui koha vähekene mudasemaks teen,
Hetkel on plaan minna 08.08 ja praeguse seisuga ühineb minuga veel arvatavasti kaks masinat , eriti hea oleks minu arust kui keegi veel tuleks kes teab kuhu minna ja mida avastada.
Varem oli pisut sõiduvõimalusi Randvere tee ääres Tädu matkaraja kandis. Umbes aasta-paar tagasi pandi kõikidele sissesõiduteedele keelumärgid (lubatud ainult RMK lubadega). Rohkem midagi pädevat siinkandis ei tea. Kui, siis natuke metsa ja sihiradu Randvere tee ja Kelvingi vahel metsades.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Sa pead silmas seda kohta mida ma just kirjeldasin?
zilliver kirjutas:Plaan järgmine laup minna Randvere poolt Tammneeme, sinna 50 ala alguse poole metsa müttama. Usun, et siine rahvas äkki kursis sealsete rajadega?
Suure seltskonna vastu pole nagu midagi
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Tammneeme bussipeatuse juures tõesti jäänud RMK meestel märk panemata. Arvasin juttu olevat järgmisest tõusust Ranvere poole minnes.
Keerasin täna möödaminnes sisse. Sõitsin kuni suurema veeni ja tulin tagasi, ei tahtnud autot ära määrida