CHEROD vs L-Viru KOPRA trassil 22.03
Moderaator: Moderators
Härrased Chero mehed!
Snorkel oleks siiski soovitav ,sest vaadates pikemat mereilmateadet siis peaks olema märtsi teine pool soojem.See tähendab aga seda ,et see lumi mis siis sulama hakkab tõstab veetaseme päris kõrgeks.Heinza e. Admiral Nelson käis täna mulle siia konksu toomas ja võib öelda,et lund on meil siin üksjagu mida sulatada(siis saate safarile alapealkirjaks panna "Vette kusta või lasta")
.Yanekk ära mõtle ühti nii pikalt vaid asu snorgeldama siis ei jää pärast hinge kraapima
.
Nii et tööle mehed
Snorkel oleks siiski soovitav ,sest vaadates pikemat mereilmateadet siis peaks olema märtsi teine pool soojem.See tähendab aga seda ,et see lumi mis siis sulama hakkab tõstab veetaseme päris kõrgeks.Heinza e. Admiral Nelson käis täna mulle siia konksu toomas ja võib öelda,et lund on meil siin üksjagu mida sulatada(siis saate safarile alapealkirjaks panna "Vette kusta või lasta")

Nii et tööle mehed

meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Sele suht kehva nädala lõpetuseks (loodetavasti) ennustavad käigukastist tulevad hääled, et varsti mu auto ainult selle vintsi abil siis liigukski... ma ei saa roostes karpegi nelikanttoruga asendatud, korralikust stangest ja vintsist rääkimata, nüüd läheb siis jälle kogu jeebile eraldatud resurss ilmselt ootamatusse kohta äraRomek kirjutas:Reimole pakun vintsi RAM,i ninapealt, võin ka rendile anda

Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Ahoi! Mina Admiral Nelson võin kinnitada, et kui see lumi Virumaal sulama hakkab võib minu meeskond kindlalt purjed heisata
. Boob läheb masti
snorkli pigendust hoidma, ah tegelt seda pole vaja suzuke ju ujub 

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
vgs oli hea,loodame et kopratrass on vähemalt sama hea 

Viimati muutis zero, N Mär 13, 2008 9:47 pm, muudetud 1 kord kokku.
Suzu Kingquad
- garfield
- Got ARB and Nitrous?

Ja-jaaa, Mardoga täica nõus - mulle ka see liikuv bassein meeldis ja elu näitab, et kõik, mis vaja tuleb kaasa võtta...ex tuleb tasapisi siis purjeid õmblema hakata

T.S.
offroadihuviline aastast 2006
Matkajad(150; 2007) kaardilugeja
Mudamiisu(456; 2008) kaardilugeja, vajadusel ka vints ja rool
Lisax: foto-catering-PR ja meedia
offroadihuviline aastast 2006
Matkajad(150; 2007) kaardilugeja
Mudamiisu(456; 2008) kaardilugeja, vajadusel ka vints ja rool
Lisax: foto-catering-PR ja meedia

Hoi hoi!
Ega vist asi nii hull ei ole täna juba +3 siis ehk jõuab enamus lund ära sulada aga üks jõe ületus tuleb küll sest Kopra trassilt tuleb ka ära saada
.(ei pea snorklit ehitama saab ka lihtsamalt,korrasks suurema läbimõõduga voolik õhupuhasti külge ja kapoti alt katusele).Helx viskab kohe mõned pildid ka Kopra trassilt ülesse[/img]
Ega vist asi nii hull ei ole täna juba +3 siis ehk jõuab enamus lund ära sulada aga üks jõe ületus tuleb küll sest Kopra trassilt tuleb ka ära saada

meri on alati põlvini ja muda katuseni