Millega on tegemist patrol 84 a 2.8 bensiin
Moderaatorid: jr, Moderators
Nu sellisel juhul võid poepoole minna viskipudeli järgi. Kui ma viimati seda krdi jullat näpisin siis oli ta kohe kindlasti süütepooli küljes. Kuid oma silm on kuningas 522 12 11 ja ma arvan et Gena näitab sulle lahkesti kuskohast kuhukohta asjandus ühendatud ja siis ka sinu toodud viiskipudeli lahkesti vastu võtab 

Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Ex TR-2
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
- isakene
- I know how to fix stuff
Okei
Asi kehtib sel juhul, kui tegemist on tehase juhtmeühendustega, isearetatud süsteemide eest ma ei vastuta. Omalt poolt võtan kaasa 160 seeria Patroli kolmevärvilise elektriskeemi, vaatame mida ja kuidas seal moditud on...
...muideks, ka diislil on laadimisahelas samas kohas takisti olemas, ainult näeb teistsugune välja, 24V jaoks on parameetrid teised. Roheline silindriline junn. Ma isiklikult kahtlen, et diislil süütepoolile takistit vaja oleks...
56 486769

Asi kehtib sel juhul, kui tegemist on tehase juhtmeühendustega, isearetatud süsteemide eest ma ei vastuta. Omalt poolt võtan kaasa 160 seeria Patroli kolmevärvilise elektriskeemi, vaatame mida ja kuidas seal moditud on...
...muideks, ka diislil on laadimisahelas samas kohas takisti olemas, ainult näeb teistsugune välja, 24V jaoks on parameetrid teised. Roheline silindriline junn. Ma isiklikult kahtlen, et diislil süütepoolile takistit vaja oleks...

56 486769
Minu autol on sama junn küljes ja tahokat originaalis pole.Kuidas saab siis see tahokaga seotud olla?isakene kirjutas:Siis on selge, see on tahhoka takisti, see võib küll süütepooli juures olla. Ühe juhtme värv küll ei klapi, aga see võib ajaline skeemi erinevus olla. Ja kui tehase tahhokat ei ole, siis ei avalda selle vidina eemaldamine ka mingit mõju masina tööle
Tundub,et patroli kolmevärviline el.skeem tuleb välja otsida.Mul kahjuks puudub selline luksus.
ei ole keeruline vaadata kas teine juhtmeots läheb syytepooli v6i mitte ju ..Kodutu kirjutas:Kas nüüd just tahokaga või mitte aga igaljuhul mingi süütepooli vigurijulk ta on. Ja teadupärast saab tahokas oma signaali just süütepoolist.
kui te seda konjaaki lahjendama hakate millest jutt oli siis ma v6in ka tulla teooriat panema selle portselanist junni kohta..

Kui viimati vaatasin siis läksseff kirjutas:ei ole keeruline vaadata kas teine juhtmeots läheb syytepooli v6i mitte ju ..Kodutu kirjutas:Kas nüüd just tahokaga või mitte aga igaljuhul mingi süütepooli vigurijulk ta on. Ja teadupärast saab tahokas oma signaali just süütepoolist.
kui te seda konjaaki lahjendama hakate millest jutt oli siis ma v6in ka tulla teooriat panema selle portselanist junni kohta..

Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Ex TR-2
- isakene
seff kirjutas:ei ole keeruline vaadata kas teine juhtmeots läheb syytepooli v6i mitte ju ..Kodutu kirjutas:Kas nüüd just tahokaga või mitte aga igaljuhul mingi süütepooli vigurijulk ta on. Ja teadupärast saab tahokas oma signaali just süütepoolist.
Kui see on nüüd see takisti, mille üks ots tuleb süütepooli miinusjuhtmest, ehk sellest, mis läheb poolist jagajasse, siis on see tahhoka takisti. Juhtmete värvi järgi otsustades on pildilolev asi laadimisahela takisti. Üks takisti võib veel olla, eelpoolräägitud süütepooli 9V koormustakisti, aga seda ei pruugi osadel masinatel üldse olla, see on ühendatud süütepooli plussi, see ots, kuhu süüte sisse lülitamisega pinge peale tuleb.
A muidugi, viski juures võib veel erinevaid teooriaid tulla...

- isakene
Ilmselt on jaapanlased universaalse mõtteviisiga ja ei viitsinud tahhoga/ilma autodele eraldi juhtmestikku koostada. Nii et kui kusagilt tahhoga armatuuri leiad, pole muud kui juhe taha ja tahho hakkab tööle. Diisli peal on samuti näha, et juhtmestik on universaalne, kasutamata pistikuid on hulgim.Movistar kirjutas: Minu autol on sama junn küljes ja tahokat originaalis pole.Kuidas saab siis see tahokaga seotud olla?
Tundub,et patroli kolmevärviline el.skeem tuleb välja otsida.Mul kahjuks puudub selline luksus.
Eile tuli ühe autoelektrikuga rääkides kogemata seesama junn jututeemaks ja ta rääkis täpselt sama juttu.Seega süütepooli kaitsmiseks.erik kirjutas:Olete kindel, et pole süütepooliga seotud? Tavaliselt oli selline vidin selleks,et käivitushetkel sai süütepool 12 v otse peale, hiljem, kui kone käis läks läbi selle takisti 9 v poolile, see junn säästis pooli, kui vahelt ära visata, oli oht et pool plahvatas ülekuumenemise tõttu. Sellised kogemused välimuselt sarnase junniga muudelt jaapani autodelt.