Millega on tegemist patrol 84 a 2.8 bensiin

Moderaatorid: jr, Moderators

Kasutaja avatar
Kodutu
Fitting 44"

Postitus Postitas Kodutu »

Nu sellisel juhul võid poepoole minna viskipudeli järgi. Kui ma viimati seda krdi jullat näpisin siis oli ta kohe kindlasti süütepooli küljes. Kuid oma silm on kuningas 522 12 11 ja ma arvan et Gena näitab sulle lahkesti kuskohast kuhukohta asjandus ühendatud ja siis ka sinu toodud viiskipudeli lahkesti vastu võtab :tooth:
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Movistar kirjutas:Patrolil ei olegi neid asju eriti mida minema visata.
Bensuka puhul ei oska kommentaarida - Dislal on kapoti all küll terve hunnik igasugu mõtetuid asju :wink:
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Okei :twisted:

Asi kehtib sel juhul, kui tegemist on tehase juhtmeühendustega, isearetatud süsteemide eest ma ei vastuta. Omalt poolt võtan kaasa 160 seeria Patroli kolmevärvilise elektriskeemi, vaatame mida ja kuidas seal moditud on...

...muideks, ka diislil on laadimisahelas samas kohas takisti olemas, ainult näeb teistsugune välja, 24V jaoks on parameetrid teised. Roheline silindriline junn. Ma isiklikult kahtlen, et diislil süütepoolile takistit vaja oleks... :lol:

56 486769
Kasutaja avatar
Kodutu
Fitting 44"

Super, siis saan äki isegi asjast paremini sotti.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

...kle, äkki on Su apastraadil tahhokas ka?
Kasutaja avatar
Kodutu
Fitting 44"

Originaalis ei ole, hiljem ise lisatud "umbkaudne pöörete näidik" on küll.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Siis on selge, see on tahhoka takisti, see võib küll süütepooli juures olla. Ühe juhtme värv küll ei klapi, aga see võib ajaline skeemi erinevus olla. Ja kui tehase tahhokat ei ole, siis ei avalda selle vidina eemaldamine ka mingit mõju masina tööle :D
Kasutaja avatar
Kodutu
Fitting 44"

Töötas ka ilma selle jullata, aga igax juhuks suures teadmatuses panime tagasi :? .
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

isakene kirjutas:Siis on selge, see on tahhoka takisti, see võib küll süütepooli juures olla. Ühe juhtme värv küll ei klapi, aga see võib ajaline skeemi erinevus olla. Ja kui tehase tahhokat ei ole, siis ei avalda selle vidina eemaldamine ka mingit mõju masina tööle :D
Minu autol on sama junn küljes ja tahokat originaalis pole.Kuidas saab siis see tahokaga seotud olla?
Tundub,et patroli kolmevärviline el.skeem tuleb välja otsida.Mul kahjuks puudub selline luksus.
Kasutaja avatar
Kodutu
Fitting 44"

Kas nüüd just tahokaga või mitte aga igaljuhul mingi süütepooli vigurijulk ta on. Ja teadupärast saab tahokas oma signaali just süütepoolist.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

Kodutu kirjutas:Kas nüüd just tahokaga või mitte aga igaljuhul mingi süütepooli vigurijulk ta on. Ja teadupärast saab tahokas oma signaali just süütepoolist.
ei ole keeruline vaadata kas teine juhtmeots läheb syytepooli v6i mitte ju ..
kui te seda konjaaki lahjendama hakate millest jutt oli siis ma v6in ka tulla teooriat panema selle portselanist junni kohta.. :lol:
Kasutaja avatar
Kodutu
Fitting 44"

seff kirjutas:
Kodutu kirjutas:Kas nüüd just tahokaga või mitte aga igaljuhul mingi süütepooli vigurijulk ta on. Ja teadupärast saab tahokas oma signaali just süütepoolist.
kui te seda konjaaki lahjendama hakate millest jutt oli siis ma v6in ka tulla teooriat panema selle portselanist junni kohta.. :lol:
Kui viimati vaatasin siis läks :roll: ja lahjendama pidime viskit mitte konjakit :wink:
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

seff kirjutas:

Kui see on nüüd see takisti, mille üks ots tuleb süütepooli miinusjuhtmest, ehk sellest, mis läheb poolist jagajasse, siis on see tahhoka takisti. Juhtmete värvi järgi otsustades on pildilolev asi laadimisahela takisti. Üks takisti võib veel olla, eelpoolräägitud süütepooli 9V koormustakisti, aga seda ei pruugi osadel masinatel üldse olla, see on ühendatud süütepooli plussi, see ots, kuhu süüte sisse lülitamisega pinge peale tuleb.

A muidugi, viski juures võib veel erinevaid teooriaid tulla... :)
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Movistar kirjutas: Minu autol on sama junn küljes ja tahokat originaalis pole.Kuidas saab siis see tahokaga seotud olla?
Tundub,et patroli kolmevärviline el.skeem tuleb välja otsida.Mul kahjuks puudub selline luksus.
Ilmselt on jaapanlased universaalse mõtteviisiga ja ei viitsinud tahhoga/ilma autodele eraldi juhtmestikku koostada. Nii et kui kusagilt tahhoga armatuuri leiad, pole muud kui juhe taha ja tahho hakkab tööle. Diisli peal on samuti näha, et juhtmestik on universaalne, kasutamata pistikuid on hulgim.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

erik kirjutas:Olete kindel, et pole süütepooliga seotud? Tavaliselt oli selline vidin selleks,et käivitushetkel sai süütepool 12 v otse peale, hiljem, kui kone käis läks läbi selle takisti 9 v poolile, see junn säästis pooli, kui vahelt ära visata, oli oht et pool plahvatas ülekuumenemise tõttu. Sellised kogemused välimuselt sarnase junniga muudelt jaapani autodelt.
Eile tuli ühe autoelektrikuga rääkides kogemata seesama junn jututeemaks ja ta rääkis täpselt sama juttu.Seega süütepooli kaitsmiseks.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”