Maardu-Kallavere prügiväljad

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Panda
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Panda »

Eile õhtul Jõelähtme vallavolikugu koosolekul võeti vastu Liisi välja töötatud "Jõelähtme valla korraldatud jäätmeveo kord". 17- 0 poolthäälega, seega üksmeelselt. Aga sellest ei tahtnud ma rääkida. Tal on väga palju tööd ja väga hõivatud jäätmete koristusega meie vallas.

Mul siis selline küsimus.
Kas oleks selles foorumis osalejad ja selle safari osalejad nõus abistama valda sealt Maardu linna külje alt Rebala Muinsuskaitse teritooriumilt autokumme kokku korjama? Muu olme prügi vajab ikkagi eritehnika frontaallaaduri või siis vähemalt laadur-ekskavaatori olemasolu. Käsitsi saaks auto kumme küll korjata( ja ka vintsidega kus vaja ) ja ära viia Jõelähtme prügilasse. Rääkisin sellest koosolekul ka Liisiga. Ta oli väga liigutatud ja vaimustatud sellisest ettepanekust. Tema omakorda organiseerib kogu korjatud kummide probleemideta vastuvõtu prügilas. Pealegi oli seal eraisiku poolt vastuvõetava 8 rehvi koguse piirang tühistatud.

Aga mõte oleks teha seda aprillis mingi laupäev. Enne 03.mai kui on "Teeme ära 2008 "üritus. Kuna siis tahavd ehk igaüks ise oma koduümbruse koristusel abiks olla. Mina organiseeriks omalt poolt selle "poruka" toitlustamise(vabas õhus grillmine mõnes läheduses looduskaunis kohas) koos muidugi mõne abivalmis naisterahvaga :wink: . Vajalik oleks muidugi maastureid kõik võimalike järelkärudega kui võimalik. Kui ei ole käru siis saab korjamisel abiks olla.

Seda võiks siis juba kajastada TV-s aga mitte jälle Kanal2. Mõtekam kohalikus venelaste telekanalis, kuna nemad on ka kõige suuremad reostajad seal. Subboteja on üks selliseid kes võiks sellest huvi tunda ja loomulikult ka mingid õhtused uudised.

Kui kellelgi tärkas vähegi huvi sellise ürituse vastu siis andke teada : maiko.ratner@estrucks.ee
4-Runner,UAZ 3303
Mudasõltlane alates 1999 sügissõidust.
Pandakaru 4x4
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Kõlab hästi! Isegi toredasti!
Peaaegu sama tore kui metsaistutamine.

Miinuseks on see, et aprillis on kahel laupäeval võistlused ja nendevahelised kaks laupäeva kuluvad kardetavasti esimese võistluse kahjude likvideerimisele ehk teiseks võistluseks autode ettevalmistamisele.
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Tüütutest putukatest Turistid korjaks hea meelega kumme :) :thumb:
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

Kui midagi täpsemalt tead siis anna teada.Mööda võistlusi ma (veel) ei käi.Mu kastikas UAZ peaks selleks tööks hästi sobima.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
mrtn
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas mrtn »

ma oleks käsi küll, aga 6-14. aprill olen reisil.

3 m käru: on
maastur: pole
parketikas: on
Mennäänx mettään!
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

Kui sel ajal tööl olema ei pea, siis tuleks ja ulataks ka abikäe. Ise sõidan Jeep Wrangleriga, aga kahjuks ei ole tal kärukonksu ning arvestades suhteliselt väikest lubatud järelhaagise massi poleks sellest konksust ka palju abi.

P.S. hoian teemal silma peal ja kui kuupäeva paika pandud, saan täpsemalt öelda, kas saan aktsioonis osaleda.

Madis
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Kõik kindlasti ei saa tulla aga annaks parima. Mida varem kuupäev paigas, seda rohkemad saaksid päeva selleks planeerida.
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Kui kuupäev sobib,siis olen kohal.Kui vaja võtan mingi käru kaasa,üks kinnine,teine lahtine.
Kasutaja avatar
Panda
Fitting 38"
Kontakt:

Nii siis sai koostöös vallaametnikuga Liis Truubon ja arvesse võetud aprillis toimuvate võistluste kava, paika pandud koristuse üritus.

19.aprill 2008 hmk kell 10.00. Koordinaadid kus toimub kogunemine, on selgitamisel.
4-Runner,UAZ 3303
Pandakaru 4x4
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Mingisugust jää liikumist on siiski märgata,http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=18353934
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

Vist asjassepuutuv artikkel:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=18416257

Ise mõistatan, kuidas autotreilerile kogutud rehvimägi turvaliselt kinnitatud saaks.
Kasutaja avatar
Panda
Fitting 38"
Kontakt:

Sellist infot nüüd, kui olen jälle Eesis tagasi. Teisip. helistas vallast Liis ja küsis kas saame oma ürituse korraldada 23. 03. Nagu juba eelmise kommenteerija poolt üles seatud link ütleb, et tahetakse alustada Ülgase külas enne kuna siin ikka kõige suuremad prügi kogused. Enne seda suurt koristust oleks ka lihtsam rehvid kokku korjata prahi hulgast. Liis vallapoolt organiseeris abilisi selleks ajaks kes hakkab auto kärude peale kumme korjama ja laadima. Niisiis on vaja enamjaolt kärudega või kastidega autosid. Püüan ka mitte jälle ära sõita ja kohal olla. :wink:
Teisipäeval käin vallas ja paneme lõpliku sõjaplaani paika. Tuleb siis kes tuleb ja tulla saab.
4-Runner,UAZ 3303
Pandakaru 4x4
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Et siis nagu järgmine nädal?Natuke nagu vähe etteteatamis aega jäänud.
Kasutaja avatar
Panda
Fitting 38"
Kontakt:

Jah paraku küll liiga äkki ka minu jaoks see tuli.

Sain täna hmk Liisi käest meili. :

Tere Maiko,

nõndanimetatud Ülgase isetekkelise prügimäe koristus algab hetkeplaanide järgi juba märtsi lõpus. Et siis tööd sujuvamalt läheksid, oleks hea autokummid enne hunnikutest välja noppida ja ära viia.
Selle töötegemise kuupäevaks on praegu mõeldud 23.märtsi, algusega 10:00. Kogunemine on sellel teelõigu alguses, mis läheb prügila ringist Maardu poole paralleelselt Peterburi maanteega. Sealt jagaks inimesed laiali erinevatesse piirkondadesse. rehvid viiakse prügilasse.

Kas saaksid seda teadet levitada 4x4 foorumis? Tean, et see pühade aeg, aga teist päeva ei ole suutnud välja mõelda selleks tegevuseks.
Tulijad võiksid neljapäeva õhtuks teada anda.

Tänades,
Liis

Tuleb siis kes tulla saab. Ega see ei ole elu ja surma küsimus. Ikkagi vabatahtlik üritus.
4-Runner,UAZ 3303
Pandakaru 4x4
Kasutaja avatar
mrtn
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas mrtn »

ok, mina olen tulemas.
Mennäänx mettään!
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”