Saarekoll 2008 musta pesu pesemine

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

TR Pjätt kirjutas:
Movistar kirjutas:
Seesama (arvatavalt)vanahärra väitis end olevat turbaväljade maaomanik.Temaga koos oli kaasas veel üks vanahärra kes pidevalt esimesele mainis,et vaata mis nad nüüd sinu maadega teevad.Kuna nad seisid kõrval ja arutasid seda teemat vägagi valjuhäälselt,siis sellest ka selline info.
Kohtunik,kes seisis sellesama lindi juures, teadis kindlalt,et Kõigile öeldi.l
Minu meelest on sulle erinvad sõitjad öelnud, et neid ei teavitatud sellest aga sina raiud ikka, et teavitati.
Kas sa olid stardis ja tegid teavitustööd? Vastus on EI, seega ära siis väida, et räägiti kui sa tegelikult seda ei tea. Kas sulle endale ei tundu, et see on mõtetu loba.
Kõik teavad nüüd tagantjärgi, et seal ei tohtinud sõita, millest sinu pahameel.

Ma arvan, et selle mõtetu arutelu võib nüüd lõpetada.

Priit
QKulgur

p.s. sa ei peagi teadma mida tähendab TR Pjätt, sellepärast ma igakord oma nime ja vajadusel teami nime üritangi jutu lõpus ära märkida.
Tundub juba ammu,et jutt kisub ilaks.
Päris lõpetatuks võib aga asja lugeda siis,kui plaatidel sõitjatel tulemus tühistataks.Niikauaks jääb pahameel.
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Movistar kirjutas:
TR Pjätt kirjutas:
Movistar kirjutas:
Seesama (arvatavalt)vanahärra väitis end olevat turbaväljade maaomanik.Temaga koos oli kaasas veel üks vanahärra kes pidevalt esimesele mainis,et vaata mis nad nüüd sinu maadega teevad.Kuna nad seisid kõrval ja arutasid seda teemat vägagi valjuhäälselt,siis sellest ka selline info.
Kohtunik,kes seisis sellesama lindi juures, teadis kindlalt,et Kõigile öeldi.l
Minu meelest on sulle erinvad sõitjad öelnud, et neid ei teavitatud sellest aga sina raiud ikka, et teavitati.
Kas sa olid stardis ja tegid teavitustööd? Vastus on EI, seega ära siis väida, et räägiti kui sa tegelikult seda ei tea. Kas sulle endale ei tundu, et see on mõtetu loba.

Priit
QKulgur

p.s. sa ei peagi teadma mida tähendab TR Pjätt, sellepärast ma igakord oma nime ja vajadusel teami nime üritangi jutu lõpus ära märkida.
Päris lõpetatuks võib aga asja lugeda siis,kui plaatidel sõitjatel tulemus tühistataks.Niikauaks jääb pahameel.
Ja sina kui mitte võistleja saad sellest teadmisest mida - vaimse orgasmi?
TR3 BHC
Madis 5115033
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Madis kirjutas:
Movistar kirjutas:
TR Pjätt kirjutas: Minu meelest on sulle erinvad sõitjad öelnud, et neid ei teavitatud sellest aga sina raiud ikka, et teavitati.

Priit
QKulgur

Kuna on plaan järgmine võistlus võistlejana osaleda,siis on hea eelnevalt teada,et sellised protestid võetakse arvesse ja orgasmijutuga tegelased ei hakka jälle mingeid mulle puhuma.

Seniks aga päikest.
Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

Postitus Postitas Urvo »

OT, aga minu arust nii kõva meest nagu Movistar pole ammu siin foorumis näha olnud.

Edu sulle!

Urvo
Urvo Männama, offroad since 2001.
19' Wrangler Rubicon JL; 82' CJ-8 Scrambler; TR3;
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

Madis kirjutas:
Movistar kirjutas:
TR Pjätt kirjutas: Minu meelest on sulle erinvad sõitjad öelnud, et neid ei teavitatud sellest aga sina raiud ikka, et teavitati.

Priit
QKulgur

no mõne jutt kisub ika täiesti ibaks ära , mis krdi vaimne orgasm?

kindlasti on neid huvilisi veel kes siia kirjutada ei saa v6i ei oska v6i ei viitsi , aga oleks huvitatud kuidas olukord lõpuks laheneb,sellegipoolest m6ttetuid ajuvälgatusi v6iks proovida vältida siia kirjutamast..
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Urvo kirjutas:OT, aga minu arust nii kõva meest nagu Movistar pole ammu siin foorumis näha olnud.

Edu sulle!

Urvo
Kas selleks peab olema kõva mees ,et julgeks arvamust avaldada?
Kui korraldaja poole võistluse pealt muudatusi teeb ja nii mõnelgi nullib sellega võimaluse punkte teenida ja sina arvad ,et nii peabki olema, siis on see sinu probleem.
Mina aga nii ei arva.Vaikides küüsi närida ja loota,et äkki järgmine kord läheb paremini on puhas lollus.

Kuna ka selle vaidlemisega kuhugi ei jõua,siis las jääb parem nii.
Viimati muutis Movistar, N Veebr 07, 2008 4:52 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
TR Pjätt
Kui ma ükskord rohkem aega saan

Postitus Postitas TR Pjätt »

Movistar kirjutas:
Kas selleks peab olema kõva mees ,et julgeks arvamust avaldada?
Kui korraldaja poole võistluse pealt muudatusi teeb ja nii mõnelgi nullib sellega võimaluse punkte teenida ja sina arvad ,et nii peabki olema, siis on see sinu probleem.
Mina aga nii ei arva.Vaikides küüsi närida ja loota,et äkki järgmine kord läheb paremini on puhas lollus.

Kuna ka selle vaidlemisega kuhugi ei jõua,siis las jääb parem nii.
Härra Movistar kui sa viitsiksid süveneda, siis saaks sa aru, et kogu Saarekolli Võistluse ajal oli üks reeglite jama teise otsa ja sellest tulenevalt ei ole ka ühelgil etapil õiget punkti arvestust.
Seega käib arutlus teemal kas see võistlus üldse Karikasarjas kirja läheb ja sel juhul ei saa keegi punkte.

Ka SA SAAD LÕPUKS ARU, et kõik teavad seda ja kellegile see ei meeldi kui reegleid muudetakse sõidu käigus. Keegi ei ole ju nendest meeskondadest sihilikult neid reegleid rikkunud, mida sina väidad olevat. Seega pöördu oma murega Korraldaja või Alaliidu poole ja ära siia sel teemal rohkem kirjuta.

Priit Aus
Qkulugr
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Movistar kirjutas:
Kuna on plaan järgmine võistlus võistlejana osaleda,siis on hea eelnevalt teada,et sellised protestid võetakse arvesse ja orgasmijutuga tegelased ei hakka jälle mingeid mulle puhuma.

Seniks aga päikest.
Siis edu protestimisel, seejärel võistlemisel. Usu mind - peale protesti esitamist saabub rahu ja vaikus (orgasmi ei tule)!
Aga pea meeles ühte asja - offroad ei ole KUNAGI võrdne kõigile. Ja ülejäänu ütles TR-Pjätt sulle juba ära.
TR3 BHC
Madis 5115033
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Madis kirjutas:
Movistar kirjutas:

Seniks aga päikest.
Siis edu protestimisel, seejärel võistlemisel. Usu mind - peale protesti esitamist saabub rahu ja vaikus (orgasmi ei tule)!
Aga pea meeles ühte asja - offroad ei ole KUNAGI võrdne kõigile. Ja ülejäänu ütles TR-Pjätt sulle juba ära.
Huvitav,huvitav,et mitu punkti sai Madis Saarekollil?
Tundub,et vaimne orgasm on lõpuks saabunud :roll:
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Movistar kirjutas:Tundub,et vaimne orgasm on lõpuks saabunud :roll:
Asju tulebki ajada nii, et rahul ei oleks - kui saabub rahuldus siis läheb pehmeks ja tuleb apaatia - kõva peab ikka olema - no või vähemalt poolkõva
tartuoffroad.ee
5581340
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas walkman »

Huvitav,huvitav,et mitu punkti sai Madis Saarekollil?
Tundub,et vaimne orgasm on lõpuks saabunud :roll:[/quote]

ca 350 punkti. Usu mind et kordades rohkem kui see team, millele sa tehnitskat tegid. esimene vs viimane koht. kaotus on kibe alla neelata küll, aga ametliku protesti esitamise koht oli saarekollil, miks seda võimalust ei kasutanud?
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

walkman kirjutas:Huvitav,huvitav,et mitu punkti sai Madis Saarekollil?

ca 350 punkti. Usu mind et kordades rohkem kui see team, millele sa tehnitskat tegid. esimene vs viimane koht. kaotus on kibe alla neelata küll, aga ametliku protesti esitamise koht oli saarekollil, miks seda võimalust ei kasutanud?[/quote]

Ära ole nii kindel.
0 vs 0 on täpselt samapalju.
Viimati muutis Movistar, K Veebr 13, 2008 8:28 am, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Härrased!

Peale kaklust rusikatega ei vehelda. Kuna Saarekoll muutus karikasraja mõõduvõtust hobivõistluseks, siis seda enam.

Moded, äkk ipanete selle teema lukku?!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
gena
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas gena »

walkman kirjutas:Huvitav,huvitav,et mitu punkti sai Madis Saarekollil?

ca 350 punkti. Usu mind et kordades rohkem kui see team, millele sa tehnitskat tegid. esimene vs viimane koht. kaotus on kibe alla neelata küll, aga ametliku protesti esitamise koht oli saarekollil, miks seda võimalust ei kasutanud?[/quote]

Vähe infot kes ei tea veel
http://eal.4x4.ee/images/stories/dokume ... _02_08.pdf
V.K
Sõltuv alates 2004
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Kuna õiglus on jalule seatud,siis võibki teema lõpetatuks lugeda. :D
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”