VW Passat 4x4 : Uhti

Ehitad autot ja tahad oma tegevust jagada ? see on see koht, kus eputada, rääkida ning respecti koguda.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Iseenesest projekti ülessehitus loogiline ja teostus normaalne. Ainuke koht kus jäi piisavalt aega ja ainult aega kulutamata on raami keresse uputamine. E. asi sai liiga kõrge. Sellele sai ka ehitusjärgus tähelepanu juhitud. Et UAZ sild laiali läheb, on vaid aja küsimus aga normaalsed sillad oleksid ehitamise hinna mitmekordseks tõstnud. Nii et kritiseerige, kui tahate aga ärge sõimake ja kes ise midagi asjalikku valmis ehitanud ei ole, võiks eriti tasa olla.
Tehtud, mõeldud.
JaanusLI
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas JaanusLI »

kuulge mehed kus te varem olite oma mahategemistega ..ahhh ? Kadedus on siin mängus vms?
Lahe prjekt on Uhtil minuarust ... kas alati peab TR väärilist masinat ehitama? ja siin on ka ju pealkiri,et eputada tehtuga, mitte et eputama TR masinaga!
loodan,et mehed lööki allapoole ei saand... peace!

Edu Uhti ja ootan uusi uudiseid;)
Kasutaja avatar
imelyk
Mudder

Postitus Postitas imelyk »

Mulle küll meeldib:D
Väga pro massin!!! olen huviga teemat jälginud!
4x4 Go To The Woods
Rein
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Rein »

Oi jeeerum. Hull kuut . :driving Aga ühte ma ütlen, Tallinki praamipeal te sellega sõiduauto klassi ei pääse :lol: . Palju külgkallet kannatab?
Ex: LR DISCO I
EX: Subaru Outback
Ex:Subaru Outback 2105
Ex:Subaru Forester XT 2016
Subaru Outback 2019
Nissan Patrol Y61 2004-
Chevy K1500
Cadillac Escalade ESV

http://reinufoto.wordpress.com/
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Muuseas, sinna Gaz-i velje peale istub MTZ-82 (või 52, vahet pole) vedava esisilla rehv kenasti :twisted:
(Niisama, igaks juhuks, et kui sa veel ei teadnud ja pidamisest muidu puudu jääb Kiisu enda mustriga :wink: )

Muidu on päris lahe vaadata selle kulguri tegemisi, kuigi hirm hakkab (kõrgused, pole nende fänn :lol: )
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

zum kirjutas:Muuseas, sinna Gaz-i velje peale istub MTZ-82 (või 52, vahet pole) vedava esisilla rehv kenasti :twisted:
(Niisama, igaks juhuks, et kui sa veel ei teadnud ja pidamisest muidu puudu jääb Kiisu enda mustriga :wink: )

Muidu on päris lahe vaadata selle kulguri tegemisi, kuigi hirm hakkab (kõrgused, pole nende fänn :lol: )
MTZ 52 rehv kuidagi mannetu (vähemalt traktori küljes :D ), pigem juba 82 rehv siis juba.
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

tänasest siis auto ka telestaar ...
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
uhti
Fitting 38"

Postitus Postitas uhti »

K.Kotkas kirjutas:tänasest siis auto ka telestaar ...
Juhtus jah nii,et taheti lugu teha ja loodan,et kõige jubedam ei jäänud.Midagi erilist ju näidata polnud.
Üritan lähitulevikus selle loo netti üless ka riputada aga see aasta vist ei jõua.
Head Vana-aasta lõppu kõigile!
GENERAATORITE , STARTERITE remont,testimine ja müük!
Carsmart Baltic OÜ Tartus Tähe 127 f
PriitV
Mudder

Postitus Postitas PriitV »

uputaja kirjutas:Anna andeks Uhti,´aga see projekt sobib hästi Streetrace foorumisse, kus enamus tehnikataibuta inimesi kiidavad kui osav sa oled , mitte siia.

Junga@ei suuda mitte vaitki olla.
Anna andeks, ei saa ka mitte vaiki olla!

Ma tean, kes on Uhti. Ma tean ja olen näinud, MIDA Ta suudab 0-raha juures valmis ehitada. Lisaks ma TEAN ka TÕSISEID Eesti off-roaderied alates aastast 1998, MIDa nad on ehitanud jne. Aga vaat kurat sinust (väikese tähega) ei tea küll mitte sittagi!

Esimesed postitused uputaja käest aastast 2005 on sellised (vaata, me TEAME, kuidas ka foorumis kasutada):
1. Paluks infi sellise vintsi kohta , tõmbejõud , vastupidavus, sobivus UAZ ile,hind ,kättesaadavus
2. Tarvis vahetada uazikul klapisääre tihendid .Kuidas asi käib ,palju tuleb mootorit lahtivõtta,palju uued maksavad
3. Plaanis uazikule alla panna traktorikummid.mis mõõt alla sobib?kas sellist mõõtu on saadaval 34x11.5x16.
4. Olen ise värske 66 omanik, ning tekkisid järgmised küsimused.
mis õli ja kui palju läheb roolivõimu,kui mitu l õli läheb sildadesse ja kas 66 õlivarras on pikem kui gaz 53
varsti pildid

Anna andeks mees, sellise bäkraundiga tegelasel pole üldiselt sõnaõigust, onju! Nii LOLLE küsimusi esitasid mehed 15 ja rohkem aastat tagasi... lapsepõlves. JA et sa teaks, siis Uhti ehitas VALMIS juba aastate eest kodus ise Estfieldi numbriga 232 TVS. Aasta oli siis 2002... Nii et kel pole ette näidata enne seda tärminit VALMIS tehtud asja, ärgu sõna võtku. Srtiirreisser uputaja mai äss!
Kasutaja avatar
uhti
Fitting 38"

Postitus Postitas uhti »

GENERAATORITE , STARTERITE remont,testimine ja müük!
Carsmart Baltic OÜ Tartus Tähe 127 f
Raiki
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Raiki »

Mehed, te olete kõvad Uhtit kritiseerima, aga palju te tegelikult temast ja tema tegemistest üldse teate???

Isiklikult tean teda üle 10 aasta vast juba ...
Selle mehe puhul haugute küll vale puu all.

Raiki
Jeep Crand Cherokee Overland
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

PriitV kirjutas:
uputaja kirjutas:Anna andeks Uhti,´aga see projekt sobib hästi Streetrace foorumisse, kus enamus tehnikataibuta inimesi kiidavad kui osav sa oled , mitte siia.

Junga@ei suuda mitte vaitki olla.
1. Paluks infi sellise vintsi kohta , tõmbejõud , vastupidavus, sobivus UAZ ile,hind ,kättesaadavus
2. Tarvis vahetada uazikul klapisääre tihendid .Kuidas asi käib ,palju tuleb mootorit lahtivõtta,palju uued maksavad
3. Plaanis uazikule alla panna traktorikummid.mis mõõt alla sobib?kas sellist mõõtu on saadaval 34x11.5x16.
4. Olen ise värske 66 omanik, ning tekkisid järgmised küsimused.
mis õli ja kui palju läheb roolivõimu,kui mitu l õli läheb sildadesse ja kas 66 õlivarras on pikem kui gaz 53
varsti pildid
Päris popid küsimused :D
Proto
53951597
Tom 73
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Tom 73 »

:)) :yupikaye Eks see ole selle vaba liitumise vili, vanas heas 4x4offroad foorumis ikka sellised mehed liituda ei saanud. :cop
Sees aastast 2003 piloot,vintsman,atv-
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

vanasti oli rohi rohelisem, meri sinisem, naised vähem litsakad, raha väärtus kõrgem, mehed tapsid karusid nagu Karl May raamatus ning offroaderid sõitsid metsades, mitte ei ilkunud foorumites.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

Tere

aeg ilmselt järgmise ja maalähedasema projektiga algust teha :wink:

Noored mehed, veri m...is , võtke rahulikult :)
Viimati muutis e.p., R Jaan 01, 2010 3:46 pm, muudetud 2 korda kokku.
Peeter Eltmaa
viimsi@carstop.ee
5021400
Vasta

Mine “Ehitame autot e eputa tehtuga / Build threads and show offs”