2008 Avosõidu turistid

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
pets9555
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas pets9555 »

[quote="TR Pjätt"]Sela saab ju tavaliseautoga ka vabalt sõita, mis see võistlusauto siia puutub.
Mõne ühe sillalise ju ikka leiab.

Kahjuks oli see ainuke 4 veduline pill, seegi tegelt ainult mudarehvi, keretõste ja vintsiga blazekas s10. Pole teis apastraati võtta ka ja tõenäoliselt pole ju mõtet Prelude või Perlingoga sinna trügida :?

Juba leidus vend, kes selle koha omale on saanud, kes ees see mees :twisted:

Jõudu Turistid müramisel
Chevy Blazer S-10, 4.3 sport
Kasutaja avatar
Una
emps
Kontakt:

Postitus Postitas Una »

Kahjuks oli see ainuke 4 veduline pill, seegi tegelt ainult mudarehvi, keretõste ja vintsiga blazekas s10. Pole teis apastraati võtta ka ja tõenäoliselt pole ju mõtet Prelude või Perlingoga sinna trügida Confused
Kas Turisti rajameister annaks natuke infot selle kohta, et millega siis Turisti rajale on võimalik trügida. Kui ma õieti aru saan, siis tsiteeritud inimene kahtleb, kas ainult mudarehv, keretõste ja vints on piisav.

Ehk siis küsimus lühidalt ja selgelt - kas Turistide rada kulgeb mööda üldkasutatavaid teid või tuleb arvestada metsasihtide, lankide, rööbaste ja kraavidega?

Ja ma ei mõtle siin autoga punkti kõrvale sõitmist, vaid pigem põhitrassi. 100 meetrit punktini võin ma ka jala kõndida. 2 kilomeetrit üle turbavälja ilmselt mitte.

Vastusest sõltub, kas Discol tuleb kogu plastmass küljest ära keerata või mitte.
2011 TR3 - SMS I / Kukepea III / ASMV 4.
2010 TR3 - Mudakoon 4. / Klaperjaht 11. / Kukepea 6.
2009 GT - Ladoga III / TR2 - ASMV 5.
2008 TR2 - Mudakoon 4.
2007 TR2 - Mudakoon I / ASMV I
2006 TR2 - Baltic Sea Cup I
2005 TR2 - Eesti Karikasari I
1998 Uunoga ümber Eesti IV
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

Una kirjutas:
Kahjuks oli see ainuke 4 veduline pill, seegi tegelt ainult mudarehvi, keretõste ja vintsiga blazekas s10. Pole teis apastraati võtta ka ja tõenäoliselt pole ju mõtet Prelude või Perlingoga sinna trügida Confused
Kas Turisti rajameister annaks natuke infot selle kohta, et millega siis Turisti rajale on võimalik trügida. Kui ma õieti aru saan, siis tsiteeritud inimene kahtleb, kas ainult mudarehv, keretõste ja vints on piisav.

Ehk siis küsimus lühidalt ja selgelt - kas Turistide rada kulgeb mööda üldkasutatavaid teid või tuleb arvestada metsasihtide, lankide, rööbaste ja kraavidega?

Ja ma ei mõtle siin autoga punkti kõrvale sõitmist, vaid pigem põhitrassi. 100 meetrit punktini võin ma ka jala kõndida. 2 kilomeetrit üle turbavälja ilmselt mitte.

Vastusest sõltub, kas Discol tuleb kogu plastmass küljest ära keerata või mitte.
sulle juhendit ei ole antud?

juhend ütleb:
11. Seiklusraja üldkirjeldus: seiklus toimub Ida-Virumaal; teekonna pikkuseks on ligikaudu 250 km; seiklusrada on läbitav 4x4 veoskeemiga sõidukitega. Liiklemine toimub mööda avalikuks liikluseks avatud teid.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
Una
emps
Kontakt:

Postitus Postitas Una »

On mulle juhend antud, kus lisaks sinu poolt mainitule on ka kirjas (punktis 24), et rajale lootusetult kinnijäänud või tehnilistel põhjustel mitteliikuvate autode äratoomise garanteerib ...

Et siis midamoodi saab avalikul liiklemiseks avatud teel lootusetult kinni jääda?

Ei ole ju väga keeruline küsimus, mille esitasin. Või on?

Ehk siis kui Turistide seltskond pannakse kimama trassile, kus mudarehv, keretõste ja vints on vajalik, siis ma annan oma koha järgmisele tegelasele nimekirjas. Kui on ette teada, et ilma keretõste, vintsi ja mudarehvita Discoveryga sinna asja ei ole, siis mul on enamasti reede õhtuti targematki teha kui teise Eesti otsa sõita selle teadasaamiseks.
2011 TR3 - SMS I / Kukepea III / ASMV 4.
2010 TR3 - Mudakoon 4. / Klaperjaht 11. / Kukepea 6.
2009 GT - Ladoga III / TR2 - ASMV 5.
2008 TR2 - Mudakoon 4.
2007 TR2 - Mudakoon I / ASMV I
2006 TR2 - Baltic Sea Cup I
2005 TR2 - Eesti Karikasari I
1998 Uunoga ümber Eesti IV
Kasutaja avatar
pets9555
Got ARB and Nitrous?

Olen kindel, et saab hakkama ilma mudarehvi ja vintsita, aga nii on lõbusam veits kui need olemas on. Klapperil suutsime küll auto uputada ja oli ka selliseid teid, kus siisgi oleks see sõiduauto põhjaaluse puhastamine või siis vähemalt oleks haljaks küll saanud (siinkohal mõtlen metsasihte, ja metsavahelisi teid mida siis sõitsime). Minu teada on saanud neiud hakkama oma Land Rover Freelanderiga kõigil turistidel sel aastal ja neil oli tänavarehv. Huvilised ärge põdege, usun et pole vaja igapäeva liikurit plastikust koorima hakata. Kindel on minu jaoks see, et Prelude ja Perlingoga ei ole see pooltgi nii fun.

Sry, kui segadust tekitasin.

Terv. Pets
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Olete kindlad, et Berlingo saaks hakkama?

Aga nagu jutt oli, siis esiteks ei ole tegu võistlusega. Teiseks kus on kirjas, et peab kõikidesse punktidesse autoga sõitma. (kohati seda suisa ilmselt teha ei tohigi) ja lisaks on vaid mõned "Maasikad" , nii et Una , kindlasti saad hakkama :wink:

Pilt
Pilt
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
pets9555
Got ARB and Nitrous?

juhend ütleb:
11. Seiklusraja üldkirjeldus: seiklus toimub Ida-Virumaal; teekonna pikkuseks on ligikaudu 250 km; seiklusrada on läbitav 4x4 veoskeemiga sõidukitega. Liiklemine toimub mööda avalikuks liikluseks avatud teid.

Nagu juhend ütleb 4x4 veoskeemiga auto ja Berlinks juba selle pärast ei ole pädev sõiduvahend ja nii palju ju ei viitsi ka jala sõkkuda, et auto oleks kogu aega kõval kruusateel ja sealt edasi jalutaks.

Klapperjaht ju näitas, et saavad hakkama kõik, kes omavad nelivedu ja veits kõrgemat autot, kui tavaline sõiduauto (kuidas kellegile muidugi, kellele on sõiduauto Hummer kellele Lamborgini).

Rahvas ärge nüüd põdege ja minge nautige Ida-Virumaa loodust ja mürage täiega, meie kahjuks ei saa see kord!

Terv. Pets
Kasutaja avatar
Oliver
offroad on külm, pime ja vastik
Kontakt:

Postitus Postitas Oliver »

Priit, ma ei mõista sind praegu... milles on küsimus?
Oliver Sults, TR3, 20 aastat võidu- ja lõbusõite
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
tyybel
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tyybel »

"Võttegrupp" on hõbehalli 110 Defekaga, peal CB-jaam, vints ja labidas.
Jeep Grand Cherokee ZJ V8 5.2
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010
PriitV
Mudder

Postitus Postitas PriitV »

Vaadates ilma, on mõnusalt erutav mõelda, et meil tuleb hakata paksu lume seest kottpimedas nii teid kui punkte otsima. Saab vist korralik seiklus olema!

Et öösel siis kohtume 8)
Kasutaja avatar
Kuzmitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Kuzmitz »

PriitV kirjutas:Vaadates ilma, on mõnusalt erutav mõelda, et meil tuleb hakata paksu lume seest kottpimedas nii teid kui punkte otsima. Saab vist korralik seiklus olema!

Et öösel siis kohtume 8)
Ega see lumi, mis maas on, pole veel kõik :D - kahtlased pilved juba kogunevad Jõhvi kohal- kaugel see Sirgalagi siit on. Ise käin veel korra saunas ja siis Sirgala poole punuma :wink:
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Postitus Postitas Maaks »

Tiim VEOS liigub šampusekarva Hyundai Tucsoniga 859 AVJ, tel 5267715,
labidas ja köis igaks juhuks kaasas.
waal
Mudder

Postitus Postitas waal »

Meie sõit lõppes kohe kui kohale jõudes andis otsad Range Roveri õhkpadjasüsteem. Auto oli kõhuli ja sõitsime koju :cry:
Kasutaja avatar
pets9555
Got ARB and Nitrous?

Elu on imeline!

Meie teami käru esisild oli otsas ja pidime loobuma! Andsime oma järjekorra Hr Kuusele ja tema sõpradale (oli kuradi laha seltskond). Läksime koju ja tõstsime Chevy üles ja hakkasime silda remontima, olime peaaegu veovõlliga lõpetamas, kui hellas, Hr Kaupo teamist Rekkamehed ja pakkus kohtaund, kuna tema team oli loob. Loomulikult olime nõus ja kimasime Viljandist Sirgala poole, jõudsime kohale ja panime Kuused ja rekkad kokku kimama. Oli palju nalja ja mõned maasikad leidsime ka. Tänud ZOOTRAMMILE, kes meid päästis sügavast mudast ja meie enda lollusest :oops:

Meie olime rahul ja teised vanad olid ka rahul (vähemalt meiega old nõus selles osas paeal võistlust).

Elagu muda

Terv Pets
pilgrems
Rock Crawler

Postitus Postitas pilgrems »

Ei noh rada oli mõnus nalja ja nuputamist küllaga.
Rallida sai kõvasti ja kord ka vintsi abil august välja tuldud, seda siis kiirteel.
Parim rada see aasta minu arust.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”