CHEROD vs L-Viru KOPRA trassil 22.03

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

Heinza kirjutas:Huvitav huvitav , meil siin kõik ilusti pildid videod aga tahaks hirmsasti ka Alansi pilte asju näha. Ei tea kohe kust neid otsida. Äkki keegi aitab :roll:
Kulla "kibestunud neiu", saa oma kibestumisest juba ükskord üle ja vaata natukene kaugemale kui omaenda nina.
Sellise plärtsumise peale ei viitsi/taha varsti keegi Kopra Trassile tulla.
Ka meil ( loe: Alansi Offroad Klubi ) olid väiksed plaanid ühendada Alansi Kapp'i ja Kopra Trassi Komitte jõud ühe väikese võistlusformaadi teostamiseks.
Iga kibestumist välja näitava kommentaariga jääb see huvi aina väiksemaks.

Edu ja päikest.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Valge Hiir kirjutas:
Heinza kirjutas:Huvitav huvitav , meil siin kõik ilusti pildid videod aga tahaks hirmsasti ka Alansi pilte asju näha. Ei tea kohe kust neid otsida. Äkki keegi aitab :roll:
Kulla "kibestunud neiu", saa oma kibestumisest juba ükskord üle ja vaata natukene kaugemale kui omaenda nina.
Sellise plärtsumise peale ei viitsi/taha varsti keegi Kopra Trassile tulla.
Ka meil ( loe: Alansi Offroad Klubi ) olid väiksed plaanid ühendada Alansi Kapp'i ja Kopra Trassi Komitte jõud ühe väikese võistlusformaadi teostamiseks.
Iga kibestumist välja näitava kommentaariga jääb see huvi aina väiksemaks.

Edu ja päikest.
:shock: :roll: :no
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

v6rrimees kirjutas: Urmas, mõtlen natuke, mis päeval aega oleks...
Lähme käime sipsti ära.
Loomulikult on mul peale Alansit tööd küllaga, aga tuleb leida aeg :idea:
Ma vaatan, mis õhtul saan nõks hiljema peale jääda koju minekuga. Eks käime ära muidugi :D
Ah-jaa, KP35 sisenemise koordinaate pole veel nähtaval.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

Postitus Postitas Merelane »

Hoi hoi mis toimub????
Asi ei ole siiski üksteise tümitamises ja materdamises siin foorumis,väike nöök võib ju asja juurde käija(sest oli siiski Võrrimehega kuu aega tagasi juttu ,et neil Alansi võistlus 15.03 ja saigi siis Kopra trassi aeg pandud22.03).Nii et Valge Hiir ainult rahu ,sest siis oli teil seal maa külmunud või miskit muud ja Plärtsatasitegi oma võistluse samale päevale :shock: ,Olid ju meite mehed hinges juba ette valmistanud mõõduvõttu Cherodega, kõik puha uued potikud ja vintsid masinatele.Ja veel on mul kodus must Kass kel nimeks Pootsman :D nii et......(loodan ,et saad naljast aru.
RAHU ja veelkord RAHU Kopra trass on avatud kõigile, eeskätt CHERODELE
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

Merelane kirjutas: :D nii et......(loodan ,et saad naljast aru.
Point selles et kuni "tambitakse" masinate markide ja/või päritolumaade põhjal, siis ainult :heavygun :flame .
Aga kui ei suudeta/taheta leida infot teiste teemade alt siis see on ju sulaselge tahtmatus ja huvipuudus.
Lihtsustamiseks tegin väikse "meediakajastuse" statistika meie foorumis.

22.03.2008 kell 4:14 pm ( foorumi kella järgi ) ilmuvad meediasse esimesed pildid Alansi Kapp'ilt.
22.03.2008 kell 6:04 pm avaldatakse meedias Alansi Kapp'i tulemused.
22.03.2008 kell 6:32 pm avaldatakse Alansi Kapp'i videomaterjal.

23.03.2008 kell 9:23 am avaldatakse esimesed pildid Kopra Trass'ilt
23.03.2008 kell 12:36 pm ilmuvad meediase teised pildid Alansi Kapp'ilt
23.03.2008 kell 3:31 pm ilmuvad meediasse kolmandad pildid Alansi Kapp'ilt

24.03.2008 kell 9:05 am ilmuvad meediasse neljandad pildid Alansi Kapp'ilt
24.03.2008 kell 11:22 am ilmuvad meediasse viiendad pildid Alansi Kapp'ilt
24.03.2008 kell 1:05 pm ilmuvad meediasse kuuendad pildid Alansi Kapp'ilt
24.03.2008 kell 1:52 pm ilmub kasutaja Heinza avaldus, et ei näe kuskil Alansi Kapp'i meediakajastust.

Ehk see väikene kokkuvõte aitab tutvuda ka muude sündmustega, mis jäävad väljapoole seda teemat.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
mardo
Mudder

Postitus Postitas mardo »

mis me töreleme siin :?
mida paukuda kes leidis leidis pildid kes mitte :!:
cerod ei saanud seekord kopra trassile ja mis siis, teevad järelaitamis tunde hiljem (läbivad kopra trassi) no muidugi tahaks siis piltte ka näha sõidust või teada millal minnakse. :D :D :D
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Valge Hiir kirjutas:
Point selles et kuni "tambitakse" masinate markide ja/või päritolumaade põhjal, siis ainult :heavygun :flame .
Aga kui ei suudeta/taheta leida infot teiste teemade alt siis see on ju sulaselge tahtmatus ja huvipuudus.

22.03.2008 kell 4:14 pm ( foorumi kella järgi ) ilmuvad meediasse esimesed pildid Alansi Kapp'ilt.
22.03.2008 kell 6:04 pm avaldatakse meedias Alansi Kapp'i tulemused.
22.03.2008 kell 6:32 pm avaldatakse Alansi Kapp'i videomaterjal.

23.03.2008 kell 9:23 am avaldatakse esimesed pildid Kopra Trass'ilt
23.03.2008 kell 12:36 pm ilmuvad meediase teised pildid Alansi Kapp'ilt
23.03.2008 kell 3:31 pm ilmuvad meediasse kolmandad pildid Alansi Kapp'ilt

24.03.2008 kell 9:05 am ilmuvad meediasse neljandad pildid Alansi Kapp'ilt
24.03.2008 kell 11:22 am ilmuvad meediasse viiendad pildid Alansi Kapp'ilt
24.03.2008 kell 1:05 pm ilmuvad meediasse kuuendad pildid Alansi Kapp'ilt
24.03.2008 kell 1:52 pm ilmub kasutaja Heinza avaldus, et ei näe kuskil Alansi Kapp'i meediakajastust.

Ehk see väikene kokkuvõte aitab tutvuda ka muude sündmustega, mis jäävad väljapoole seda teemat.
Uskumatu kui nõrganärviline võib keegi olla ja laskuda isikliku solvanguni. Ilmselge , et selliste meetoditega küll kaugele ei jõua. Ja ega selline isiklikule tasandile langemine ka just head reklaami ei tee. Jumal tänatud , et mul suht paks nahk. :lol: :lol: ja nüüd mind juba naerma ajab. Aga kui keegi siin huvi puudusest räägib siis mida krt-i pärast ma siis üldse pidin küsima ????? mul just huvi mis seal siis üldse tehti ja kuidas see formaat välja nägi, sain teada ja olen rahul. Muide suured tänud neile kes mind ja teisi sinna juhatasid. Boob Ivan jt. Aitähh . Hr Valge Hiir sai aga sellest oma jagu valesti aru ja alustas lahingut ja mind isiklikult solvama, milleks ? :twak vot ei saa aru. Või tegin ma tõesti märkimis väärset kahju , ei usu küll.

Hr. Valge Hiir ma tõesti ei teadnud ega osanud seda infot ja meedia kajastust otsida just Teie klubi info alt. Ausalt . See oleks minu arusaamist pidi nagu ju üritus olnud ja seepärast ma ka seal uskusin seda nägevat. Kus juures ma polnud ainuke kes ei teadnud info asukohta . Ma väga vabandan kui selle info päringu pärast Hr. Valget Hiirt solvasin. Ja loodan väga , et Hr Valge Hiir ei saa enam asjadest nii väga valesti aru ja ootan ka tema poolset reageeringut asjade positiivse lõpplahenduse suunas. Jääme ootama ja ehk sõbradeks ka .

Ja teine kord on siin postitustes kamba sisesed naljad ( kui pole ehk margi ja muuga vihjatud konkreetsele isikule ) mis ongi arusaamiseks ainult asjast teadvatele kodanikele. Ja kui ka neid keegi kuskil endale ja enda arvel nalja tegemiseks peab siis on see küll valesti arusaaja isiklik probleem . Minu arust.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Valge Hiir kirjutas:
....
Ma mõtlesin, et ei võta sõna, aga ei saa mitte vaiki olla...

Esiteks, keda siin tambitakse? Meie seekordne üritus oli suunatud CHEROKEE omanikele. Kas järgmine kord peab kutsuma ka sõiduautode omanikud, et keegi ennast puudutatuna ei tunneks?

Teiseks, teema leidmine oli hetkeks ka minule mõistatus. Ei olnud seda näha ürituste ega ka võistluste all. Oli ta hoopis Alansi Offroad Klubi alafoorumis. No miks kuramuse pärast ma pean otsima seda üritust sealt? Mulje jääb, nagu oleks see üritus suunatud ainult vastava klubi liikmetele.

Kolmanda jätan ütlemata, sest muidu õnnistatakse ehk ka mind neiukeste tiitliga :lol:

Edit: vahepeal jõudis juba Heinza ka kirjutada...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
Kasutaja avatar
Rtuning
Rock Crawler

Postitus Postitas Rtuning »

Paneks nüüd teema kinni ja alustaks uuega(seal sooviks näha infot), millal tuleb uus katsumus ja kõik!

Saame asjast üle? :roll:
Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Küsin ka, kas see laupäev sama formaat. Vaja ju tehnikat õiges suunas parendada :D
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
maasikas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas maasikas »

Peab asja arutama , kui teised nõus ja tööl ei pea olema on täitsa mõeldav varjant.
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

Postitus Postitas Merelane »

Merelane käsi :D
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Mina ei saa, mul jahiseltsi üldkoosolek vaja läbi viia mille ma niigi eelmise korra pärast nädala edasi lükkasin. :?
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Heinza kirjutas:Mina ei saa, mul jahiseltsi üldkoosolek vaja läbi viia mille ma niigi eelmise korra pärast nädala edasi lükkasin. :?
Ma siis loodan, et sa annad mulle andeks, kui ma kellegi teise vintsitrossi vedama lähen :oops:
Ehk siis olen ka käpp, kui kellegi autos vaba ruumi on.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

boob kirjutas:
Heinza kirjutas:Mina ei saa, mul jahiseltsi üldkoosolek vaja läbi viia mille ma niigi eelmise korra pärast nädala edasi lükkasin. :?
Ma siis loodan, et sa annad mulle andeks, kui ma kellegi teise vintsitrossi vedama lähen :oops:
Ehk siis olen ka käpp, kui kellegi autos vaba ruumi on.
Muidugi annan andeks, sest enne Mudakoonu trenn kulub alati ära :hihi:
Suletud

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”