Käib see lause eelkõige sinu enda kohta. Ma tean, mis teiega juhtus ja mõistan su pahameelt, kuid ma siiski nii suure suuga siin ei lõugaks ja katsuks jääda sotsiaalsuse piiridesse.Naksitrallid kirjutas: Palun mõtle ennem kui vastad !!!
Parimat...
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
Öeldi juba üks kord, et VORM kuidas sa oma arvamust avaldad, ei ole vastuvõetav.Naksitrallid kirjutas:Jah aga paraku ei salli mina ka korraldamise apsudesse pohhuistlikult !!!erik kirjutas:Naksitrallid kirjutas:Ma ei saa aru sellisest asjast kuidas ei ole võimalik teha eraldi track rajalt minemasaamise kohta ??? Tra selline debiilne jutt et ei saa ei oska ja ei ole vaja ajab sita keema !!! KRt sõitsime veerand paaki maha ,et rajalt minema saada kuna kõik teed olid kinni või läksid ei tea kuhu !Mis siis saab kui kellegagi midagi juhtub ja on kiiresti vaja lähima teeni viia kuskohta ka kiirabi oskab tulla ? Siis puuakse korraldaja väga kiiresti ülesse !
Protestid tuleb teha kuidagi nii ,et kui ühe tiimi peale tahab rohkem kui üks võistkond protestida siis pole mingit protestimaksu kuna siis asi nagu otsustatud ja teine olukord millal ei pea mingit pappi kokku ajama on siis kui sul teine võistkond kõrvalt näeb pealt mis juhtus ??? Krt tahad väita ,et ka siis on võimalus ,et protestija kaotajaks jääb ja mõttetuid proteste tuleb !!!
Palun mõtle ennem kui vastad !!!
Oot, oot, mis maailmast sa nüüd üles ärkasid. Selline suhtlusstiil pole sallitav.
Mitte ükski kunstnik ei saa kuulsaks ilma kriitikata ja ennem ei tule selle riigi pinnal ühtegi väga hästi korraldatud 4x4 võistlust kui keegi ei anna korraldajatele suurte apsude eest vastu näppe !!!
Aga kui sul endal oleks kuuevarbaline üle viienda varba veerenud? On valus küll aga 5K välja käia, lootuses et protest rahuldatakse ja raha tagasi saad. Aga kui ei rahuldata mingil põhjusel (ei ole pealtnägijaid, rehvijäljega luumurdu ega videosalvestust)? Lasteaed või mitte aga ei ole nagu pointi?Movistar kirjutas:Ka mina ei saa aru,et mida siin haugutakse.Võistlus oli ju hea.See ei olnud kohustuslik kellegile ,minna sinna.
See,et mõni lätlane üle varba sõitis,kellegil midagi muud juhtus jne....kohe ei rääkinud keegi,pärast läbi foorumi targutatakse.
Tra lasteaed ütleks selle peale.
ja nõrkade kes hädaldavad tr1 raja raskuse ülewalkman kirjutas:See on ammusest ajast teada, et see pole vaeste ala, millega tegeleda ju. Et asjad sujuksid, tuleb tähtsate tegelastega käia viina joomas ja muidu ka hängimas, siis lahenevad probleemid iseenesest. Ma arvan. Endal pole nagu tarvidust olnud, aga nii tundub. Nagu igal muul elualalgi.
otse loomulikult.kala kirjutas:ja nõrkade kes hädaldavad tr1 raja raskuse ülewalkman kirjutas:See on ammusest ajast teada, et see pole vaeste ala, millega tegeleda ju. Et asjad sujuksid, tuleb tähtsate tegelastega käia viina joomas ja muidu ka hängimas, siis lahenevad probleemid iseenesest. Ma arvan. Endal pole nagu tarvidust olnud, aga nii tundub. Nagu igal muul elualalgi.
Jah see ei ole kindlasti just vaeste ala kuid ma olen kogu elu ka teise spordialaga tegelenud mille aasta eelarved on miljonites nii ,et ärge selles suhtes siin sõna võtke ,et keegi vaene või mitte !!! asi on põhimõttes !walkman kirjutas:See on ammusest ajast teada, et see pole vaeste ala, millega tegeleda ju. Et asjad sujuksid, tuleb tähtsate tegelastega käia viina joomas ja muidu ka hängimas, siis lahenevad probleemid iseenesest. Ma arvan. Endal pole nagu tarvidust olnud, aga nii tundub. Nagu igal muul elualalgi.
Et kes järgmine aasta tahab rada 100% läbi sõita,peab kõvasti jooma korraldajategawalkman kirjutas: Et asjad sujuksid, tuleb tähtsate tegelastega käia viina joomas ja muidu ka hängimas, siis lahenevad probleemid iseenesest.
Mina ütlen - üli loll jutt.walkman kirjutas:See on ammusest ajast teada, et see pole vaeste ala, millega tegeleda ju. Et asjad sujuksid, tuleb tähtsate tegelastega käia viina joomas ja muidu ka hängimas, siis lahenevad probleemid iseenesest. Ma arvan. Endal pole nagu tarvidust olnud, aga nii tundub. Nagu igal muul elualalgi. Ei ole küll midagi keerulist.
"Naksitrallid", kui tahad mind isiklikult sõimata, siis ma palun Sind, et sa ei teeks seda anonüümselt.Naksitrallid kirjutas:Ma ei saa aru sellisest asjast kuidas ei ole võimalik teha eraldi track rajalt minemasaamise kohta ??? Tra selline debiilne jutt et ei saa ei oska ja ei ole vaja ajab sita keema !!! KRt sõitsime veerand paaki maha ,et rajalt minema saada kuna kõik teed olid kinni või läksid ei tea kuhu !
Kiiresti saab selles piirkonnas ainult helikopteriga. Olen igal aastal mõelnud sellele, et mis siis, kui... Ja olen mõlnud sellele igal raja meetril. Olen sõitnud igal aastal seda rada kaks korda läbi ja mõned kohad enamgi veel. Õudusega mõtlen, kuidas siia abi tuua või kuidas siit vigastatu ohutult ära toimetada - olen jõudnud tõdemusele, et lihtsam on sellist võistlust mitte korraldada. Olen olnud igal aastal valmis õnnetuseks.Naksitrallid kirjutas:Mis siis saab kui kellegagi midagi juhtub ja on kiiresti vaja lähima teeni viia kuskohta ka kiirabi oskab tulla ? Siis puuakse korraldaja väga kiiresti ülesse !
Ma ei taha väita midagi enamat kui ainult seda, et täna ei ole meil muud alust sellel teemal rääkida, kui ainult üks telefonikõne mille VIST tegid SINA millalgi võistluse jooksul. MINGISUGUNE arutelu toimus MILLALGI võistluste ajal Võistluskeskuses MITME võistkonna ja PAARI korraldusega seotud isikute osavõtul. SEE ONGI KÕIK! Palju emotsioone, aga dokumenteeritud ei ole midagi. Mille kuradi alusel saab ASMV2010 Peakohtunik Aivar Parts või austatud Zürii (seal hulgas oli ka lätlane) üldse midagi ETTE VÕTTA?Naksitrallid kirjutas:Protestid tuleb teha kuidagi nii ,et kui ühe tiimi peale tahab rohkem kui üks võistkond protestida siis pole mingit protestimaksu kuna siis asi nagu otsustatud ja teine olukord millal ei pea mingit pappi kokku ajama on siis kui sul teine võistkond kõrvalt näeb pealt mis juhtus ??? Krt tahad väita ,et ka siis on võimalus ,et protestija kaotajaks jääb ja mõttetuid proteste tuleb !!!
Mõtlesin.Naksitrallid kirjutas:Palun mõtle ennem kui vastad !!!
Minu primaarne eesmärk on kõikidel võistlustel, safaritel ja muidu seiklustel üks - inimene, kes on maksnud raha, peab lahkuma positiivse tundega. Ei tohi tekkida mõtteid sellest, et nüüd oli küll sellest rahast kahju. Seni, kui see eesmärk ei ole täidetud on minu jaoks üritus ebaõnnestunud. Seega ma PALUN sul lahti kirjutada milles on probleem! Vastasel juhul on mul väga raske midagi paremaks teha.kala kirjutas: Ei viitsi seletada,lõpupeol räägin.
Võistluskeskuses (HQ) oli ametlikul infotahvlil oli ka Bülletään nr.1, mis ütles järgmist:kala kirjutas: Atv foorumist kopeeritud:
9.3 karikavõistluse punkte ei saa võistkonnad kes on katkestanud.Punkt 9.3.3katkestanuks loetakse võistkonnad millistel on jäänud kontrollpunkt läbimatta.Sama väitis hommikul ka Oliver.Kui nüüd juhendi punkte 9.3 ja 9.3.3 mitte lugedaja vaadata kohe punkti 9.4 karikavõistluse punkte saavad võistkonnad,kes on läbinud finisi siis......
Et nagu asjad vastuolus
Atv foorumis üldse jube palju nuttu ja hala selle võistluse kohta,korraldajana ma huvipärast loeks läbi,äkki saab mõtteid edaspidiseks.