Kas politsei on muutunud aktiivsemaks?

Koht kus käsitletakse Transpordiameti (ARK), tehnoülevaatuse, liiklusseaduse, liikluskindlustuse ja muude õigusaktidega seotud teemasid.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Inz
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Inz »

kunagi otsustasin vaidlustada oma rikkumise
ja kuna avalduse kohtule esitasin ise siis kohtusekretär saatis mind kohe ülbelt sinna samusesse kohta

järeldus

tavakodanik ilma juristile maxmatta hakkama ei saa 8)

üldiselt soovitan trahvid maxmatta jätta 8)
Rocky minu esimese 4x4 masin
kõnetraat 56912385
rahvus: setu
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kas politsei ikka on kindel, et antud latern ei olnud vatavuses toodud EMÜ direktiivide ja E-reeglitega? Oh, oleks ma Kalju Rüütli (LR mehed ja ARK tevad kellet jutt) , siis kindlati otsiks kõik need reeglid ja direktiivid välja...

Kood 217. Tagurdustuled

Nõue: 1) kui tagurdustuled (tähis «AR») on paigaldatud, peavad need toimima;

2) 1994. a või hiljem valmistatud autol ja selle haagisel olema taga üks või kaks E-reegli nr 23/00 või EMÜ direktiivide 77/539/EEC, 97/32/EC nõuete kohast tagurdustuld. Tagurdustuled peavad olema paigaldatud E-reegli nr 48/01 või EMÜ direktiivide 76/756/EEC, 91/663/EEC, 97/28/EC järgi;

3) tulede vähim kõrgus teepinnast on 250 mm ja suurim 1200 mm;

4) tulede nähtavusnurgad peavad olema: . Kahe tagurdustule laterna korral peavad nurgad (joonis 9);

5) tagurdustuled peavad süttima tagasikäigu lülimisel ja kustuma selle väljalülimisel;

6) tagurdustulede värvus on valge.

Kontrollimine: 1) TÜ -- vaatluse ja mõõdulindiga vastavalt EMÜ direktiivile 96/96/EC;

2) TK ja TJV katsetustel vastavalt E-reegli nr 23/00 või EMÜ direktiivide 77/539/EEC, 97/32/EC ja E-reeglile 48/00 või EMÜ direktiivide 76/756/EEC, 91/663/EEC, 97/28/EC metoodikale. Tulede värvus määratakse elektroonilise kolorimeetriga CIE koordinaatide süsteemis.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Teff
Fitting 38"

Postitus Postitas Teff »

TO Inz: selles on sul õigus küll jah.

sain isegi eelmise aasta lõpus trahvi mille politsei tegi mulle oma uut fotokat testides ehk siis helistas mulle 2 nädalat hiljem ja kutsus Nii nimetatult kohvi jooma ja siis viskas mulle kolm pilti ette kus oli näha auto suures plaanis siis nägu ja ilusti number pildi all kuupäevad kiirused jne. ja ma ka olin kuulnud et see seadus pole veel jõustunud et nad ei tohi teha selle alusel trahvi VEEL vaidlesin mis ma vaidlesin saadeti suht pikalt öeldi ära kohe et politsei oli kohal kuigi sõidan ise igapäev tallin-pärnu mnt. aga olen suht kindel et ma politseid ei näinud.sest kiirustületades :( oled ju ikkagi suht valvel.J(a ega ma siis meelega sai ju eelmine päev poole ööni metsas mütatud ja näe uni oli nii hea ei tahtnud mitte tõusta sellest ka see kiiruseületamine)...Kuigi see pole vabandus.
Tel.+358400448132
+37256672599
Jeep Grand Cherokee 2009a 3.0 CDR 2"
Nissam Patrol y61 4,2 3" 37x12,5
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

saab küll ilma juristita hakkama lihtsalt loed hoolega seadusi ja viitad kaebuses hunnikule paragrahvidele.ja mitte ei tõlgenda neid vaid loed täht tähelt.just selline kohtutee seljataga ja mul kulus kolm lehte paberit
,et selgitada kohtule asja mille oleks võinud kokku võtta ühe lihtsa lausega ehk siis ,politsei tegi seadusega mitte kooskõlas oleva trahvi.
kõige selle jama peale kulus umbes 4 tundi kaebuse kirjutamiseks ja
10 min kohtu pidamiseks
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
smurhv
Rock Crawler

Postitus Postitas smurhv »

[quote="Inz"]kunagi otsustasin vaidlustada oma rikkumise
ja kuna avalduse kohtule esitasin ise siis kohtusekretär saatis mind kohe ülbelt sinna samusesse kohta

järeldus

üldiselt soovitan trahvid maxmatta jätta 8)[/quote]

OT:
Tee üks lihtne väike leping asutusega mille nimeks on DAS Õigusabikindlustus, aastamaks oli alla 900.-
*Maksavad kuni 150k kohtukulud kinni kui tarvis.
*Sul endal on isiklik haldur kellepoole on alati võimalus pöörduda kui miilitsad on haiget teinud.

Tegin selle endale ära kuna see kaitseb ka liikluskahjude puhul mingite odavkindlustusfirmade eest kes tahavad su õnnetuse pealt teenida ja hindavad auto hinna auto24 kõige odavamte hindade järgi.
jackpuuk
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas jackpuuk »

Keegi siin väitis, et sai ülevaatuselt läbi, lugege säädust, ilma E märgistuseta tõkiskingad pole aktsepteeritavad, võite need välja lõikuda, aga siis peate nendele tüübikinnituse võtma. Suvel hakkab kehtima säädus, et igas autos peab olema helkurvest, ostke see kindlasti E märgistusega, muidu võib juhtuda, et ostate teise veel ja poole kallimalt. Pärnu suur juht ja õpetaja Koppel rekkameeste alal, tagus rekkal juhipoolse klaasi sisse, seda ei kommentaari veel, kindel on kohtusse minek. Kuna pole asjade käiguga täpselt kursis, siis ei kommentaari. Asjaoludega luban info laekumisel teid kursis hoida. Soovitan aeg-ajalt juristiga konsulteerida, protokolli ALATI kirjutada omapoolne nägemus. Allakirjutamisest keeldumine ei anna mitte midagi, pigem on see teie kahjuks.
kiilakal pole taskus kammi.
Kalamees
Fitting 44"

Virumaalt

Postitus Postitas Kalamees »

Järgmisena olevat juba hakatud tähelepanelikumalt haagiseid kontrollima, kes mida on taha pannud, ja mis numbrid tehnilistes passides.
Kasutaja avatar
vanaisa
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas vanaisa »

jackpuuk kirjutas:Keegi siin väitis, et sai ülevaatuselt läbi, lugege säädust, ilma E märgistuseta tõkiskingad pole aktsepteeritavad, võite need välja lõikuda, aga siis peate nendele tüübikinnituse võtma.----
Vaidlen vastu, mingit E tähist vaja pole:
Kood 108. Ratta tõkiskingad

Nõuded: 1) autol ja haagisel peab olema kaks kasutamiskõlblikku, ratta läbimõõdule vastavat tõkiskinga;

2) üle 3,5-tonnise täismassiga autodel ja üle 750 kg täismassiga haagistel peavad tõkiskingad vastama järgmistele nõuetele:

Tabel 1 - rehvimõõdud ja tõkiskingade mõõdud.

Kontrollimine: vaatluse ja mõõdulindiga.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

jackpuuk kirjutas:Keegi siin väitis, et sai ülevaatuselt läbi, lugege säädust, ilma E märgistuseta tõkiskingad pole aktsepteeritavad, võite need välja lõikuda, aga siis peate nendele tüübikinnituse võtma.
Paluks viidet.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
üllar003
Mudder

Postitus Postitas üllar003 »

Vast võtavad pisut hoogu maha :lol:
http://www.postimees.ee/?id=87338
Kasutaja avatar
klaPP
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas klaPP »

Kes ETV-st Paari vaatasid said veel kinnitust, et see maksimum trahvide väänamine tulekustutite, tõkiskingade, jne. eest on nati üle paisutatud :wink:
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

klaPP kirjutas:Kes ETV-st Paari vaatasid said veel kinnitust, et see maksimum trahvide väänamine tulekustutite, tõkiskingade, jne. eest on nati üle paisutatud :wink:
Miks see sulle nii hinge läheb?

Väänatakse ju. Töökaaslane on vabal ajal abipolitseinik, ütleb et väsinud juba sellest. Üks prioriteete patrullis käies.
Asulas otsivad valgustamata tänavaid, et saaks jalakäijatele helkuri eest ka väänata.

zum
007
Fitting 38"

Postitus Postitas 007 »

USKUMATU! Täna sooritasin rikkumise , mille eest oleks võinud une pealt, läbi villase soki ,seina põrkest välja kirjutada 6 tonnise politsei võlakirja. Peale 10 minutilist arutelu politseinikuga läksime sõpradena lahku. Nearly shitt on my pants :lol: . Vot selline lugu. Ikkagi inimene. Aga üldiselt kardan, et põhi on veel saabumata :roll:
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Kasutaja avatar
Inz
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Inz »

smurhv kirjutas:
Inz kirjutas:kunagi otsustasin vaidlustada oma rikkumise

järeldus

üldiselt soovitan trahvid maxmatta jätta 8)
OT:
Tee üks lihtne väike leping asutusega mille nimeks on DAS Õigusabikindlustus, aastamaks oli alla 900.-
*Maksavad kuni 150k kohtukulud kinni kui tarvis.
*Sul endal on isiklik haldur kellepoole on alati võimalus pöörduda kui miilitsad on haiget teinud.

Tegin selle endale ära kuna see kaitseb ka liikluskahjude puhul mingite odavkindlustusfirmade eest kes tahavad su õnnetuse pealt teenida ja hindavad auto hinna auto24 kõige odavamte hindade järgi.
tänud asjaliku soovituse eest :)
Rocky minu esimese 4x4 masin
kõnetraat 56912385
rahvus: setu
Vasta

Mine “ARK, TÜV, kindlustus ja muud juriidilised küsimused”