....aga ühte soovitust tahaks sulle jahimehena küll anda. Ja nimelt, kui vähegi võimalik, siis otsi omale nahksisuga ja kummimattidega isend

Moderaator: Moderators
Mismõttes sihikud? optikad? No ei ole mina veel selliseid optikaid kohanud, mis istmekatteid purustavad, samuti ei suuda seda relva torudjkiller kirjutas:eks need matid ja istmekatted võtab nii või naa.
jahimehed nagu ikka nad on oskavad määrida ja midagi vb püssitoruda või sihikuda katki tõmmata
Minuteada on relva transportimine lubatud ainult selleks ettenähtud kotis, mitte lahtiselt, istmel.TiitR kirjutas:Mismõttes sihikud? optikad? No ei ole mina veel selliseid optikaid kohanud, mis istmekatteid purustavad, samuti ei suuda seda relva torudjkiller kirjutas:eks need matid ja istmekatted võtab nii või naa.
jahimehed nagu ikka nad on oskavad määrida ja midagi vb püssitoruda või sihikuda katki tõmmata...ainuke, mis augu jätab, on lask relvast, kui vanadus on jahimehe mäluga/ajuga juba oma töö teinud
Väljavõte jahieeskirjastantik kirjutas:Minuteada on relva transportimine lubatud ainult selleks ettenähtud kotis, mitte lahtiselt, istmel.
Selle punkti järgi võib iga idioot politseile öelda, et on pidevalt jahil ning vahetamas laskekohta...Tony kirjutas:(4) Ühisjahil laskekohtade vahetamisel võib laadimata jahirelv olla transpordivahendis kotist väljas.
nu üldjuhul tunned sa ühisjahil olevad jahimehed äraantik kirjutas:Selle punkti järgi võib iga idioot politseile öelda, et on pidevalt jahil ning vahetamas laskekohta...Tony kirjutas:(4) Ühisjahil laskekohtade vahetamisel võib laadimata jahirelv olla transpordivahendis kotist väljas.
No offence.
Anti, teeme nüüd nii, et sellel teemal sa rohkem sõna ei võta!antik kirjutas:Selle punkti järgi võib iga idioot politseile öelda, et on pidevalt jahil ning vahetamas laskekohta...Tony kirjutas:(4) Ühisjahil laskekohtade vahetamisel võib laadimata jahirelv olla transpordivahendis kotist väljas.
No offence.
Kas meil on siin 4x4 või jahimeeste foorum?TiitR kirjutas:Anti, teeme nüüd nii, et sellel teemal sa rohkem sõna ei võta!antik kirjutas:Selle punkti järgi võib iga idioot politseile öelda, et on pidevalt jahil ning vahetamas laskekohta...Tony kirjutas:(4) Ühisjahil laskekohtade vahetamisel võib laadimata jahirelv olla transpordivahendis kotist väljas.
No offence.
seda ma kah aru ei saa.iagathaes sai täna seda terranot vaatamas käidud(mida eelmistes postitustes mainisin)antik kirjutas:Kas meil on siin 4x4 või jahimeeste foorum?TiitR kirjutas:Anti, teeme nüüd nii, et sellel teemal sa rohkem sõna ei võta!antik kirjutas: Selle punkti järgi võib iga idioot politseile öelda, et on pidevalt jahil ning vahetamas laskekohta...
No offence.
Vaata siit https://www.lkf.elion.ee/pls/xlk/SYSADM ... ?plang=ESTdjkiller kirjutas:kui on kahtlus ,et auto on avariis olnud ,kus kohast saab inffi ark.ee st?
Ma ei hakkaks üldse vaatamagi autot mis on peaaegu kolmandiku võrra madalam turuhinnast (50k tavapärase 80k asemel), millel ei näidata kilometraaži ja ei ole hooldusraamatut.Inz kirjutas:tead, kui sa midagi nii kaua valid siis tavaliselt lendadki
mingi sita otsa
paraku nii kipub minema
Mis kuramuse vägi paneb sind üle 10 aasta vanuse auto hooldusraamatut ja odomeetri näitu usaldama?antik kirjutas:Ma ei hakkaks üldse vaatamagi autot mis on peaaegu kolmandiku võrra madalam turuhinnast (50k tavapärase 80k asemel), millel ei näidata kilometraaži ja ei ole hooldusraamatut.Inz kirjutas:tead, kui sa midagi nii kaua valid siis tavaliselt lendadki
mingi sita otsa
paraku nii kipub minema