Explorerite omanikud
Moderaatorid: jr, Moderators
Jagan nüüd ka teiega oma muret
Nimelt käisin täna Tartu TopPartsis oma exploreriga, ülevalpool on kirjas mida teha vaja oli ja need kaabakad ei saanud hakkama
piduri klotsid ei sobinud, laagrid ei sobinud , ainult puksid said tehtud.
Vastus oli selline et "TÄITSA MÜSTIKA, ME JU TELLISIME KATALOGI JA VIN KOODI JÄRGI", solvasid kah veel raisad et Ford on ford alati mingi jama nendega.
nii et ei taha solvata kedagi aga p*sk on see topparts
Ja nüüd küsimus kõigile kellel on mingid kogemused ford exploreriga
kus saan esilaagrid ja piduri klotsid ära vahetatud ilma probleemideta.
aidake palun: masin on all kirjas ja XLT versioon ja käärsild on
Nimelt käisin täna Tartu TopPartsis oma exploreriga, ülevalpool on kirjas mida teha vaja oli ja need kaabakad ei saanud hakkama
piduri klotsid ei sobinud, laagrid ei sobinud , ainult puksid said tehtud.
Vastus oli selline et "TÄITSA MÜSTIKA, ME JU TELLISIME KATALOGI JA VIN KOODI JÄRGI", solvasid kah veel raisad et Ford on ford alati mingi jama nendega.
nii et ei taha solvata kedagi aga p*sk on see topparts
Ja nüüd küsimus kõigile kellel on mingid kogemused ford exploreriga
kus saan esilaagrid ja piduri klotsid ära vahetatud ilma probleemideta.
aidake palun: masin on all kirjas ja XLT versioon ja käärsild on
Ford Explorer 4.0, 121kW, 1994a.
ehh ega see virisemine ja teiste maha laitmine minu probleemi ei lahenda, samas aga on seal kirjas et mis töid valesti tehti või remonditi, mulle aga nad ei suutnud sobivaid juppe tellida, läks pea päev otsa aega ja ei saanud sotti, vot niisuzi kirjutas:Uuri seda teemat:
http://tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=20138
Ma saan su pahameelest kliendina aru, aga olles mõneti samas paadis Top Partsuga (USA'st varuosade ja kauba import) siis on pagana raske vahest kataloogidest välja lugeda, kas see konkreetne detail on ikka just sellele autole. Lisaks on suht segased igasugu üleminekuperioodi detailid. Näiteks minu 2004 aasta F150'le kataloogi järgi osa tellides on enam kui kindel, et saad eelmise põlvkonna detaili, seda isegi VIN järgi otsides mõnes kataloogis, kuna need fuckin VIN decooderid ei tõlgenda ka asju õieti mida kasutavad erinevad kaupmehed. Pead teadma, et õiget asja saada, tuleb tellida 2005 aasta F150 mudelile varuosa 
Jah, eks tuleb olla hoolsam, seda kindlasti. Ise helistan või mailin suht tihti USA poolega asjad üle. See aga võtab kõik aega ja kui iga ühega sedasi teha, siis ilmselt ei saagi äri teha. Tuleb võtta riske, aga noh igakord ei lähe täppi.

Jah, eks tuleb olla hoolsam, seda kindlasti. Ise helistan või mailin suht tihti USA poolega asjad üle. See aga võtab kõik aega ja kui iga ühega sedasi teha, siis ilmselt ei saagi äri teha. Tuleb võtta riske, aga noh igakord ei lähe täppi.
+372 5028488
Aga sa nagu "vana kala" äkki saad mind kuidagi juhendada, aidata?jr kirjutas:Ma saan su pahameelest kliendina aru, aga olles mõneti samas paadis Top Partsuga (USA'st varuosade ja kauba import) siis on pagana raske vahest kataloogidest välja lugeda, kas see konkreetne detail on ikka just sellele autole. Lisaks on suht segased igasugu üleminekuperioodi detailid. Näiteks minu 2004 aasta F150'le kataloogi järgi osa tellides on enam kui kindel, et saad eelmise põlvkonna detaili, seda isegi VIN järgi otsides mõnes kataloogis, kuna need fuckin VIN decooderid ei tõlgenda ka asju õieti mida kasutavad erinevad kaupmehed. Pead teadma, et õiget asja saada, tuleb tellida 2005 aasta F150 mudelile varuosa
Esi silla laagrid on ikka täitsa ära

auto andmeid näed ja sild on käärsild "sinu sõnade järgi"
võin ka vin koodi anda kui vaja
SOS_ igatahes_SOS

Käärsillal ei ole ju selline esirattalaager nagu pildil? See tuli hiljem koos õõtsadega.

Seal peaks olema tavalised koonuslaagrid rattal ja poolassil nõellaager.
Ehk siis:
BCA/NATIONAL Part # A2 {Cone Length=0.475" Bore=0.75" Outer Diameter=1.781" Width=0.61 Stand Out=0.135" Cup Length=0.475" Cone Radius=1.046"}
Front Wheel; Välimine

BCA/NATIONAL Part # A5 {Cone Length=0.55" Bore=1.375" Outer Diameter=2.5625" Width=0.71 Stand Out=0.16" Cup Length=0.55"}
Front Wheel; Sisemine

Koonuslaagrite hinnad on ehk heal juhul 200eek ringi. Selle ülemise integreeritud hubi hind on kusagil 3000eek ehk.
TIMKEN Part # B2110
Needle Bearing; Front Axle, 4WD; Dana/Spicer 28IFS, 35IFS Axles
EDIT: Kusjuures 95 aasta vana põlvkonna (kuni 95) Explorerile kipuvad kataloogid pakkuma juba 95 ja üles nodi. Ehk siis saadki oma veermikudetailid juba õõtslahenduse järgi.
EDIT2:
1994 aasta sisemist laagrit pakutakse juba erinevat 1995 aasta omast:
BCA/NATIONAL Part # A6 {Cone Length=0.465" Bore=1.25" Outer Diameter=2.328" Width=0.625 Stand Out=0.16" Cup Length=0.465"}
Front Wheel; (RWD); Sisemine
Piduriklotsid 1994 aasta:
ACDELCO Part # 17D249M {#18028823}
PAD KIT,FRT DISC BRK DURASTOP SEMI MET
piduriklotisd 1995 aasta:
ACDELCO Part # 17D652M {#18029178}
ja et ei koliseks siis 1994 aasta:
MOTORCRAFT Part # BRPK5554 {#1L3Z2V321BA}
Front

1995 aasta:
MOTORCRAFT Part # BRPK5624 {#1L2Z2V321AA}
Front

Seal peaks olema tavalised koonuslaagrid rattal ja poolassil nõellaager.
Ehk siis:
BCA/NATIONAL Part # A2 {Cone Length=0.475" Bore=0.75" Outer Diameter=1.781" Width=0.61 Stand Out=0.135" Cup Length=0.475" Cone Radius=1.046"}
Front Wheel; Välimine
BCA/NATIONAL Part # A5 {Cone Length=0.55" Bore=1.375" Outer Diameter=2.5625" Width=0.71 Stand Out=0.16" Cup Length=0.55"}
Front Wheel; Sisemine
Koonuslaagrite hinnad on ehk heal juhul 200eek ringi. Selle ülemise integreeritud hubi hind on kusagil 3000eek ehk.
TIMKEN Part # B2110
Needle Bearing; Front Axle, 4WD; Dana/Spicer 28IFS, 35IFS Axles
EDIT: Kusjuures 95 aasta vana põlvkonna (kuni 95) Explorerile kipuvad kataloogid pakkuma juba 95 ja üles nodi. Ehk siis saadki oma veermikudetailid juba õõtslahenduse järgi.
EDIT2:
1994 aasta sisemist laagrit pakutakse juba erinevat 1995 aasta omast:
BCA/NATIONAL Part # A6 {Cone Length=0.465" Bore=1.25" Outer Diameter=2.328" Width=0.625 Stand Out=0.16" Cup Length=0.465"}
Front Wheel; (RWD); Sisemine
Piduriklotsid 1994 aasta:
ACDELCO Part # 17D249M {#18028823}
piduriklotisd 1995 aasta:
ACDELCO Part # 17D652M {#18029178}
ja et ei koliseks siis 1994 aasta:
MOTORCRAFT Part # BRPK5554 {#1L3Z2V321BA}
Front

1995 aasta:
MOTORCRAFT Part # BRPK5624 {#1L2Z2V321AA}
Front

+372 5028488
Suur aitäh
Kuule ega sa ise firma omanik või kuidagi seotud asjaga pole kus ma need asjandused ära tellida võiksin ja peale panna saaksin?
Saadan need andmed ka Tartu TopParts_i vaatan mis nad räägivad.
Ja võtan homme ratta maha ja teen pilti, minu arust kui viimati ratta maha kiskusin vaatas mulle otsa see sinu esimene pilt.
Ja veel, masin on mul 22.01.1995a. esma registreerimine aga asju vist peaks tellima 1994 aasta mudelile sest 1995 aasta mudel on teise kerega ja arvan et TopPart sellega eksiski.
1994a. http://www.hot.ee/eruunsun/explorer1994.jpg
1995a. http://www.hot.ee/eruunsun/explorer1995.jpg

Kuule ega sa ise firma omanik või kuidagi seotud asjaga pole kus ma need asjandused ära tellida võiksin ja peale panna saaksin?
Saadan need andmed ka Tartu TopParts_i vaatan mis nad räägivad.
Ja võtan homme ratta maha ja teen pilti, minu arust kui viimati ratta maha kiskusin vaatas mulle otsa see sinu esimene pilt.
Ja veel, masin on mul 22.01.1995a. esma registreerimine aga asju vist peaks tellima 1994 aasta mudelile sest 1995 aasta mudel on teise kerega ja arvan et TopPart sellega eksiski.
1994a. http://www.hot.ee/eruunsun/explorer1994.jpg
1995a. http://www.hot.ee/eruunsun/explorer1995.jpg
vaata vin koodi järgi oma mudeliaasta järgi
http://www.explorerforum.com/ntrprize/
EDIT: pakun, et sul mudeliaasta 94
kas neid koonuslaagreid kohapealt ei leia? Hea laagri koht on Kavial OÜ. Ehk leiab midagi mõõdu järgi.
www.kavial.info
http://www.explorerforum.com/ntrprize/
EDIT: pakun, et sul mudeliaasta 94
kas neid koonuslaagreid kohapealt ei leia? Hea laagri koht on Kavial OÜ. Ehk leiab midagi mõõdu järgi.
www.kavial.info
Aitan palju oskan...
to JR:
Sa ei jätnud Tartu TopPartsi meestele mingisugust valikut
nad pidid minu ees vabandama ja nõustusid et nende poolt tellitud asjad olid täitsa valed
Igatahes läks nüüd uuesti tellimiseks ja vaatame mis seekord saan
tnx anyway
pool saadud rahast peaks topparts sulle üle kandma
tegin ka pildi oma sillast

Sa ei jätnud Tartu TopPartsi meestele mingisugust valikut

nad pidid minu ees vabandama ja nõustusid et nende poolt tellitud asjad olid täitsa valed

Igatahes läks nüüd uuesti tellimiseks ja vaatame mis seekord saan

tnx anyway
pool saadud rahast peaks topparts sulle üle kandma

tegin ka pildi oma sillast

Jah, vean sellist ettevõtmist nagu JR Motors, mis tarib USA'st maasturitele igasugu detaile ja eelkõige lisavarustust. Hetkel on lihtsalt autode varuosad OEM tükkide asendamiseks kerge küsimärk, et kas me hakkame ka neid pakkuma.Eruun kirjutas:Suur aitäh![]()
+372 5028488