ajee nalja ka VOL6

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
pätakas
Mudder

Postitus Postitas pätakas »

Suur Irokees kirjutas:5.7 liitirise bensukaga sõidavad ainult retsidivistid, üljeäänud muretsege endale masuudipressid: http://uudised.ekspressauto.ee/news/aut ... d=36793867
See tutvustus on paras pa**, auto on esmamuljed on küll äärmiselt head. Peale proovika on eesti esimene niisama ka juba veeremas.
Kasutaja avatar
Ergo K
Fitting 38"

Postitus Postitas Ergo K »

Delfi autotest on sama asjalik , kui keset tänavat püksi kusemine !
Olen neid aeg-ajalt vaadanud, kuid peale lameda huumori, pole sealt midagi leidnud :roll:
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Kasutaja avatar
JoelH
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas JoelH »

Pilt
Milwaukee, AEG, Ryobi, Homelite ja tööriistade ja aiatehnika müük, garantiiremont ja varuosad.

Kauplus: Tallinn, Kadaka tee 7/2
www.tööriistapood.ee
http://www.milwaukee.ee
53730444
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Rootslased kasutavad meile tunutud sõnu aeg-ajalt väga imelikus tähenduses. Igasugu kahtlased sõnad, mis küll prügifirmale nimeks, ehk siis pähkleid, krohvi, elu vms tähendavad on igal pool ja ajal silma jäänud, aga tänane leid tegi päeva ilusaks. Ostsin ära (24,- kohalikku raha, aga süüa veel ei raatsi. Pakendi lõhub ära ja mine sa tea...
Pilt
By hulgus1 at 2010-12-19

Ise kahtlustan kellegi kaasmaalase kurja kätt. ;)
Kasutaja avatar
vai
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas vai »

Be Young,Have Fun,Drink Offroad.

5132620
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

Postitus Postitas säinas »

http://www.youtube.com/watch?v=CBQvDu59qaI

ärge seda vaadates suud lahi unustage, saatan kuseb suhu
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

xxl
Mudder

Postitus Postitas xxl »

Juriidiliselt korrektne Punamütsikese muinasjutt, mida jurist loeb oma lapsele!

Käesolevaga edastame teile informatsiooni juhtumist seoses eelkooliealise alaealisega, keda vastavalt kohalikule tavale nimetatakse tema ebatüüpilise peakatte tõttu Punamütsikeseks.
Eelnimetatud Punamütsikese emale toimetati kätte lihtkiri tema emalt, millega viimane teatas enda haigestumisest ja hooldusvajadusest, mille põhjal Punamütsikese ema otsustas vanaemale kätte toimetada saadetise, mis sisaldas toiduaineid ja ravimeid. Enne saadetise kättetoimetamise alustamist keelati Punamütsikesel tema ema poolt vanema õigustele toetudes kõrvale kaldumine saadetise kättetoimetamiseks kasutatavalt jalgteelt.
Jalgteel astus Punamütsikesega kontakti looduses vabalt elav metsloom, kes kallutas teda ema poolt rakendatud keeldu otseselt rikkuma, mahitades teda metsasaaduste korjamisele. Uluk nõudis Punamütsikeselt õigusvastaselt selgitusi temal kaasas oleva toidu veoks kohandatud kandevahendi sisu kohta ja tegi Punamütsikest küsitledes kindlaks tema vanaema alalise elukoha.

Toidunappuse tõttu sisenes uluk seepeale identiteedipettust kasutades vanaema eluruumidesse ja neelas eelnimetatud haiguse tõttu liikumisvõimetu isiku alla tahtlusega ta ära seedida. Punamütsikese jõudmisel eluruumi sooritas uluk taas identiteedipettuse esinedes seekord vanaemana ning pani seejärel toime teistkordse allaneelamise luues niiviisi teoobjekti paljususe.
Elamu vahetus läheduses viibinud jahipidamisõigust omav isik sisenes ehitisest kuuldud heli peale, tehes kindlaks selle pärinemise ulukist. Seejärel tulistas jahipidamisõigust omav isik ulukit registreeritud tulirelvast tiheasustusalale tunginud uluki surmamiseks sätestatud korras. Surmatud uluki ebatavaline välimus andis alust arvata, et selle sees võib leiduda inimmaterjali. Selle kindlaks tegemise eesmärgil avas jahipidamisõigust omav isik torke-lõikerelva abil surmatud uluki kõhuõõne, misjärel pääses sealt välja veel elusolev Punamütsikene, samuti eelnimetatu vanaema.
Kui asjassepuutuvate isikute kohta ei ole välja antud arstliku surmatõendit ega koostatud surmaakti perekonnaseisuameti poolt, tuleb eeldada nende elusolekut.
Inimesel, kes teab kuidas, on alati töö. Inimene, kes teab miks, on alati tema ülemus.
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Ma olen seda muinasjuttu mitu korda lugenud ja teistelegi näidanud. Aga siiani pole keegi suutnud mulle selgeks teha, milline kord või seadus kehtib tulirelva kasutamiseks tiheasustusalale tunginud uluki puhul? 8) Isegi diplomiga jurist jäi vastuse võlgu. :twisted:
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Margo
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Margo »

See on vajalik, et tagada avalik kord ja turvalisus.
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

umbes sama, mis tiheasustusalal deliiriumisse joonud kodanik. ilma ilmse hädakaitse vajaduseta ei mingit tina.
Kasutaja avatar
Marlai
Rock Crawler

Postitus Postitas Marlai »

isakene kirjutas:Ma olen seda muinasjuttu mitu korda lugenud ja teistelegi näidanud. Aga siiani pole keegi suutnud mulle selgeks teha, milline kord või seadus kehtib tulirelva kasutamiseks tiheasustusalale tunginud uluki puhul? 8) Isegi diplomiga jurist jäi vastuse võlgu. :twisted:
Jahipidamiseks ei loeta tiheasustusalale või hoonesse tunginud looma jälitamist, püüdmist, tabamist või surmamist. Sellistel juhtudel ei kehti jahiseaduse sätted ning kohalik omavalitsu võib korraldada looma hukkamist operatiivsemal või ohutumal viisi.
Milline seadus seda reguleerib - ei tea - aga tundub, et see on omavalitsuste pädevuses.
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

isakene kirjutas:Ma olen seda muinasjuttu mitu korda lugenud ja teistelegi näidanud. Aga siiani pole keegi suutnud mulle selgeks teha, milline kord või seadus kehtib tulirelva kasutamiseks tiheasustusalale tunginud uluki puhul? 8) Isegi diplomiga jurist jäi vastuse võlgu. :twisted:
Sellises situatsioonis on tegu hädaseisundiga. (Hädakaitseseisund eeldab õiguslikus mõistes subjekti rünnet (loe: inimene) ja sellest tulenevat ohtu. Hädaseisundi puhul on oht ilma ründeta.
Hädaseisundi puhul rakendub klausel, et enda sekkumisega tekitatav kahju peab olema väiksem (piirjuhul võrdne) kui ära hoitav kahju, lisaks veendumine, et sa ise ohtu ei tekita (ei ava tuld lasteaia suunas kuna mingi üle tõmmanud rebane selle ette lumehange otsa on roninud, näiteks :) ).
Nii et ulukite "turuväärtused" omale selgeks, palju maksab karu, palju hunt, palju põder. Ja siis rehkenda kiirelt, palju su õues vedelev pann maksab mida karuperekond külasimmani korras parasjagu katusele keeramas on. :)

Kui mu mälu mind ei peta (honkomees ja tiitr ja teised jahimehed parandavad) siis ntx karu maksumuseks keskkonnale tekitatava kahju mõistes oli midagi 50k tuuri, kehtivas vääringus. Hallivatimehe kohta ei oska spekuleerida ja marandi jahifoorumit ei viitsi ka tuustima minna.

Tanel, pole siiski isegi kaugelt juristi või jahimehe vurhvi :)
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
Ergo K
Fitting 38"

Postitus Postitas Ergo K »

Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

Pilt
56157755