loodame et oled ka äritegemise eesmärgil liitudes tutvunud foorumi reeglitega ja kõik huvilised saavad siis vastava soodustuse.kummipost kirjutas:tere siis kõigile!!! see suht suur et minul ei ole maasturit...kuid mul on maasturitele kasutatud kuid häid rehve pakkuda....
kell huvi, uurigu....
Kummimüügiteema soodustused
Moderaator: Moderators
Mis assja sa ajad Kas sa ise oled tutvunud nende reeglitega ???svatski kirjutas:loodame et oled ka äritegemise eesmärgil liitudes tutvunud foorumi reeglitega ja kõik huvilised saavad siis vastava soodustuse.kummipost kirjutas:tere siis kõigile!!! see suht suur et minul ei ole maasturit...kuid mul on maasturitele kasutatud kuid häid rehve pakkuda....
kell huvi, uurigu....
Postitatud: Püh Dets 09, 2007 10:29 pm Teema: Vasta viitega
Lisatud Reeflina kirjeldus :
* Kui sa tahad teha oma ärile reklaami, siis iga foorumi kasutaja peab saama sinu poe letihindadest 25% odavamalt.
Kehtib ametliku reeglina tänasest.
Inimene üritab lahti saada 2 rehvist mitte 200 st .
V.K
Sõltuv alates 2004
Sõltuv alates 2004
Sulle meeldiks kindlasti kui oleks kirjas: hind 2000 eek aga sulle kallis Svatski -25% e.1500 eek.svatski kirjutas:loodame et oled ka äritegemise eesmärgil liitudes tutvunud foorumi reeglitega ja kõik huvilised saavad siis vastava soodustuse.kummipost kirjutas:tere siis kõigile!!! see suht suur et minul ei ole maasturit...kuid mul on maasturitele kasutatud kuid häid rehve pakkuda....
kell huvi, uurigu....
Lolliks läinud oma reeglitega.
Teadmiseks et olen küll tutvunudgena kirjutas:
Mis assja sa ajad Kas sa ise oled tutvunud nende reeglitega ???
4 rehvi müügi kuulutust 5 st postitusest lõhnab küll juba ärilise tegevuse järgigena kirjutas: Inimene üritab lahti saada 2 rehvist mitte 200 st .
muidugi meeldiks kui mainitakse et ainult mina saaks -25% aga ei mõelnud mitte seda vaid hoopis seda, et sellised postitused tal ainukesteks ei jääks.Movistar kirjutas: Sulle meeldiks kindlasti kui oleks kirjas: hind 2000 eek aga sulle kallis Svatski -25% e.1500 eek.
Lolliks läinud oma reeglitega.
Mihkel
4 rehvi müügi kuulutust 5 st postitusest lõhnab küll juba ärilise tegevuse järgisvatski kirjutas:Teadmiseks et olen küll tutvunudgena kirjutas:
Mis assja sa ajad Kas sa ise oled tutvunud nende reeglitega ???
gena kirjutas: Inimene üritab lahti saada 2 rehvist mitte 200 st .
Anna andeks aga sinu postitus lõhnas irisemise järele sellest ka selline postitus minu poolt
V.K
Sõltuv alates 2004
Sõltuv alates 2004
svatski kirjutas:loodame et oled ka äritegemise eesmärgil liitudes tutvunud foorumi reeglitega ja kõik huvilised saavad siis vastava soodustuse.kummipost kirjutas:tere siis kõigile!!! see suht suur et minul ei ole maasturit...kuid mul on maasturitele kasutatud kuid häid rehve pakkuda....
kell huvi, uurigu....
ei noh mis soodustust... mis äritegemist... et kas ma siis ilma sooduka ja soolaste hindateta ei tohigi kellegile rehve pakkuda... sorry kui keegi nüüd ennast ebamugavalt tunneb kui ma talle soodukat ei tee... nimelt ma ju ERAISIK, mitte teab mis firma ega üleriigiline turunduskett... andeke mulle andeks kallid kaasmaallased!!!
lisax: et pole mul ei oma poodi ega oma LETTI et letihinda alandada!!! sorry!!!
Nii, kas herr svatski suudab mulle kuskilt otsast näidata letihindasid, millest nii julgelt soodukat nõutakse?
Otsisin mis ma otsisin, aga mina seda ei suutnud. Samuti ei suutnud ma esmase info alusel kasutajat kummipost seostada mõne ärilise ettevõtmisega. Seega poolitasin selle teema müügist.
Otsisin mis ma otsisin, aga mina seda ei suutnud. Samuti ei suutnud ma esmase info alusel kasutajat kummipost seostada mõne ärilise ettevõtmisega. Seega poolitasin selle teema müügist.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
tahtsin olla vaid abiks neile kel pole rahaga targemat teha kui et osta uusi rehve u 5 kilo tükkist ja pakun kasutatud rehve soodsamalt!!! teadagi ju majanduslangus ja ei tahaks ju et inimesed peaks hobist loobuma (pean silmas 4X4 fänne)boob kirjutas:Nii, kas herr svatski suudab mulle kuskilt otsast näidata letihindasid, millest nii julgelt soodukat nõutakse?
Thanks to BOOB!!! lõpetame sellise nõmeda ilkumise!!! kes tahab see müügu, kes tahab see ostku, kel igav see ärgu irisegu!!!
5k kilo tükist saab peaaegu juba 35 bogerikummipost kirjutas:tahtsin olla vaid abiks neile kel pole rahaga targemat teha kui et osta uusi rehve u 5 kilo tükkist ja pakun kasutatud rehve soodsamalt!!! teadagi ju majanduslangus ja ei tahaks ju et inimesed peaks hobist loobuma (pean silmas 4X4 fänne)boob kirjutas:Nii, kas herr svatski suudab mulle kuskilt otsast näidata letihindasid, millest nii julgelt soodukat nõutakse?
Otsisin mis ma otsisin, aga mina seda ei suutnud. Samuti ei suutnud ma esmase info alusel kasutajat kummipost seostada mõne ärilise ettevõtmisega. Seega poolitasin selle teema müügist.![]()
Thanks to BOOB!!! lõpetame sellise nõmeda ilkumise!!! kes tahab see müügu, kes tahab see ostku, kel igav see ärgu irisegu!!!
V.K
Sõltuv alates 2004
Sõltuv alates 2004
See suur, et kõik ei sõida boggeriga ja kõik maasturid ei ole ainult metsas sõitmiseks. Muidu ju poleks siin tavaliste talverehvide jaoks üldse kohta, neid lihtsalt ei ostetaks. Muide, hetkel just vaatasin, et kõige kallim talverehv maasturile maksab veidi üle 9000 krooni tükk...gena kirjutas: 5k kilo tükist saab peaaegu juba 35 bogeri
Movistar, foorumis on tegelasi, kelle letihindadest on -25% ja on tegelasi, kellelt "teenete eest offroadi heaks" seda ei nõuta. Nimesid ei hakka avalikustama.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.