V: Autost asjad e.Jälle pätid

Sul on nelikveoline sõber öösel akna alt kaduma läinud või on keegi garaazist sinu lemmiktööriista ära virutanud või hoopis leidsid safari käigus kellegi pooltelje metsast ... see on õige koht sedalaadi juttude jaoks

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

V: Autost asjad e.Jälle pätid

Postitus Postitas 3FjaN »

Tulin siis öösel Rock Cafest,kell oli 00.30.Meeleolu oli mõnus,sest Fish ängis mõnusasti.Parkisin auto Kadaka teele maja ette ja magama.
Hommikul näen-kuudi tagaklaas vedeleb maas.Tööriistad kadunud :f :twak :chop ,kusjuures mitte kõik,oli aega sorteerida.Kui kellelegi pakutakse perforaatordrelli 5kj,väikest nurklihvijat 125mm kettale,akudrelli 12v 2,4ah,kuni 50m2 kaablikingatange,valmistehtud hüdrovoolikuid 2tk,siis andke teada.Perfodrelli kastis on hunnik puure ja üks pikemaks tehtud 16mm puiduoherdi,kõik elektitööriistad on firmaly Bosh.Lisaks veel profi elektritööriistad.
Politsei tuleb juba 2 tundi,kuid kohale pole jõudnud :cop :bshake .Neil peab ikka vähemalt laip olema,või vähemalt sugulane,et liigutama hakata.
Eelmiste kordadel on umbes 2 kuu jooksul teatatud,et olen kannataja ja et on asi lõpetatud.
Lootust eriti ei ole,kuid juhus on pime.

Urmas
Tööle seltsimehed,igatahes!
Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

Postitus Postitas Urvo »

Oi seda sitta ,mis sinuga ikka kaasa ujub... :roll:
Kasutaja avatar
lcservice
ei oska lugeda

Postitus Postitas lcservice »

Tunnen kaasa ja kui keegi pakub annan teada.

Ole hea mees ja tulevikus ära hoia tööriistu autos, siis ei saa neid ka ära varastada.
Tel 52 41 911
Päkapikk
Fitting 38"

Postitus Postitas Päkapikk »

Tere tulemast klubisse:) Mul eile käidi öösel stockmanni vastas autos sees. Makk, tööriistad, ABB nokamüts ja kaks kotti tite riideid.
Nii, et kui keegi näeb sipukates ja ABB nokamütsiga narkarit linnas kõndimas, siis andke teada :twisted: Veel parem, kui tal oleks BOCH firma elektritööriistu näpu otsas - saaks teda koos 3FjaN'iga nülgima hakata.
Igast asjast tuleb leida midagi head: Mul keerati ainult lukk katki ja isegi makk võeti välja viisakalt pistkutest, mitte ei lõigatud juhtmeid katki.
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

Postitus Postitas paevaline »

peaks hakkama kindlalt omakohut tegema .... tuimalt peksa ning nii, et enam ei taha või ei saa varastada :twisted:
Terrano
Off Roader Wannabe

?

Postitus Postitas Terrano »

Ehk on targem hinnalisi asju autosse mitte jätta!? Ma vean läpakat kaasa ka siis, kui kasvõi 5min lähen kuhugi suppi sööma.
Sagnitz
Mudder

Postitus Postitas Sagnitz »

Seda nimetatakse "pealinna rõõmud"
Kasutaja avatar
tfr
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas tfr »

Sagnitz kirjutas:Seda nimetatakse "pealinna rõõmud"
Pole see asi pealinnaga piiratud midagi. Mul käidi Haapsalus elades jõuluööl autos sees, rahuliku eramajarajooni maja ees.
'03 TrailBlazer
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Re: ?

Postitus Postitas Landy »

Terrano kirjutas:Ehk on targem hinnalisi asju autosse mitte jätta!? Ma vean läpakat kaasa ka siis, kui kasvõi 5min lähen kuhugi suppi sööma.
No eks seetôttu esimese asjana peale ostu lendaski makk suure vilinga mu autost välja , milleks eda ikka varastele jätta. Aga isel olen kaks korda pidanud autosse uue offroad varustuse ja tooriistad hanakima. :evil: :evil: Mage värk. Kôiki asju ei jôua ka kogu aeg kaenlas kaasas tarida.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Hommikul avastasin ka , et keegi kurat on mu auto toa jälle sassi ajanud... Õnneks kadunud vist polnud midagi, igaljuhul CB omal kohal ja inverterid ning muu sodi mööda tuba lihtsalt laiali pillutud.... muus osas enne tööd ei jõudnud süvendeda väga.
Tagumise ukse väike kolmnurk katki :(
Aga et kui juhtute mõned kunagi kätte saama, siis tervitage minu poolt kaa 8)
Tervitage kohe ikka südamest :!: :twisted:

krt teine kord juba sel aastal kui numbriga masinas tuulamas käidakse :evil:
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
tont
Fitting 38"

Postitus Postitas tont »

Kaks X see aasta autovarguse ohvriks langenud.
lootus Eesti politseilt abi saada, pole.
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Kunagi mõni aasta tagasi põletati Pärnus suurel erinevate firmade eraterritooriumil seisnud kaubik maha - enne üritati käima lükata, aga et mõned asjad kapoti alt meelgega ära võetud, siis ebaõnnestuti ja ilmselt vihaga kõrvalt puiduplatsist 2-meetrised kaikad toodigi ja autoakendest sisse lükati ja tuli osta. Kahjuks oli see auto minu oma. Politsei esimene pärimine ja paljude erineva astmega politseiametnike poolt, kes kohale tulid, oli et kelle naist ma kepin!!!
Alles hiljem sain teada lehest ja külapealt, et tegelt käisid ilmselt alaealised vandaalid laamendamas ja lõhkumas ka kõrvalterritooriumitel samas ajavahemikus. Kusjuures paar nädalat hiljem lugesin lehest, et pool kilomeetrit eemal pandi majade vahel põlema auto noorte poolt ja nad saadi isegi kätte vist, kui helistasin selle peale oma uurijale, siis tehti selgeks et tolle asjaga tegeleb teine uurija ja et kohe kindlasti ei ole asjad oma vahel seotud!?
Aga vargustelaine toimub üle Eesti, nii et valvel peab olema igal pool. Isegi Pärnumaa piiri äärses Mõisakülas olid käinud läti pätid autosid puistamas - õnneks saadi nad kätte. :twisted:
bugybear
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas bugybear »

oma sju võite leida näiteks järve selveri parklast.
mingid vennad käivad ja pakuvad seal pidevalt tööriistu...
smurhv
Rock Crawler

Postitus Postitas smurhv »

Proovi neist kuidagi pilti teha kui näed veel seal Selveri parklas :!: :wink:
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

bugybear kirjutas:oma sju võite leida näiteks järve selveri parklast.
mingid vennad käivad ja pakuvad seal pidevalt tööriistu...
Peterburi mnt maksika-bauhofi-riistamarketi parklas on ka kahtlane kaader tööriistakohvritega proovinud juttu teha. Enamasti suht mustlase moe ja välimusega, kohvrid tundusid pea tutikad või vähemalt väga siledad.

Lihtsalt igaks juhuks.
tegime pulli, aitab
Vasta

Mine “Varastatud/Kaotatud/Leitud”