Kas keegi teab , kuidas on soome keeles massilüliti?
Päävirtakytkin,niimoodi nad ise räägivad...
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Võta ühendust kasutajaga Elucas- saad ses küsimuses abi.atdoom kirjutas: tulen nüüd selle massilüliti juurde tagasi...
mis firma tootevalikust võiks otsida sellist massilülitit (lülitusmagnetiga), mis võiks paikneda seal samas kapoti all (aku kõrval) ja tavaline lüliti lülitaks teda salongist!? ...vabandan oma küündimatust nimetada ajsu õigete nimedega
Miks sa nii keeruliseks ajad asja?atdoom kirjutas:mis firma tootevalikust võiks otsida sellist massilülitit (lülitusmagnetiga), mis võiks paikneda seal samas kapoti all (aku kõrval) ja tavaline lüliti lülitaks teda salongist!? ...vabandan oma küündimatust nimetada ajsu õigete nimedega
Äkki aitab hädast välja veoauto ZIL?atdoom kirjutas: mis firma tootevalikust võiks otsida sellist massilülitit (lülitusmagnetiga), mis võiks paikneda seal samas kapoti all (aku kõrval) ja tavaline lüliti lülitaks teda salongist!? ...vabandan oma küündimatust nimetada ajsu õigete nimedega
Põles mul selline maha sõjaväes Urali peal - poole autogaRaitz kirjutas:Äkki aitab hädast välja veoauto ZIL?atdoom kirjutas: mis firma tootevalikust võiks otsida sellist massilülitit (lülitusmagnetiga), mis võiks paikneda seal samas kapoti all (aku kõrval) ja tavaline lüliti lülitaks teda salongist!? ...vabandan oma küündimatust nimetada ajsu õigete nimedega
Tervalijakombain DON1500?
Kindlasti leiab n liidu aegseid kuuli, pommi ja offroad kindlaid masslüliteid veelgi.
kaks põhjust:tanel kirjutas: Miks sa nii keeruliseks ajad asja?
Mul on G-l läbi tuleseina pandud. Kaablid kapoti all ja vänt toas kõrvalistuja jalge ees. Plaan veel pikendus teha 1/4" kardaanliigenditega, et juhikohalt ilma akrobaatikata lülitama ulatuks. Vintsi voolu taluva lülijaga aitas Mait.atdoom kirjutas:... ei taha + jämedat kaablit salongi ja tagasi vedada...tanel kirjutas: Miks sa nii keeruliseks ajad asja?
No variant on jah ka läbi tulemüüri tuua. Siis tuleks see auk ainult ilusti ära tihendada ilmselt, et vintsimehele vett jalgadele lendama ei hakkaksatdoom kirjutas:kaks põhjust:
1. ei taha + jämedat kaablit salongi ja tagasi vedada.
2. mul pole salongis mõistliku kohta nii massiivse lüliti jaoks.
Kas sa soovid pista oma kätt sinna leegitseva solnoidiploki kõrvale mootori ruumi?tanel kirjutas: Ma ise läksin rednecki teed ja jätsin massika lihtsalt solenoidikarbi nurga alla mootoriruumi. Talupojamõistus ütles, et see paar sekundit ikka aega on, et autost välja kalpsata ja kapott lahti kakkuda, kui mingi jama tekib. Võib-olla olen ma loll...
http://gabriel.ircnet.ee/temp/vints/22_massilyliti.jpg - sedasi. Käega liigutatav selle poldi all ja õlivarras tegelikult ei sega toimimist. Praktika on näidanud, et ei lähe ta sealt ühe poldi alt ka kuskile, proovisin isegi mingit kronsteini sinna aretada, et esteetilisem oleks, loobusin aga, ei väärinud küünlaid.
Mul kodus paar pilti põlenud solenoidist. Samas see ka ainuke juhtum minu ringkonnas. Täpselt sama tõenäoliselt võib mõni vintsikaabel või muu juhtmepundar kärssama minna.tanel kirjutas: Muidu, mitmel mehel on solenoidid leegi üles võtnud? Muidu kisub sinna saunajuttude rääkimisse, kus kõik nagu mantrat tagudes sind ühe juhtumiga hirmutavad... pretsedent vs. retsidiiv.