vahekast

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
toits
Rookie

vahekast

Postitus Postitas toits »

Oleks üks küsimus?Üritasin siit leida vahekasti jooniseid aga kuna alles olen siin uus kasutaja,siis on nähtavasti asi minus :oops: Asi siis selles et oleks vaja vahekast lahti võtta aga ennem oleks vaja teada kas on väga keeruline seda teha.Ja kust oleks võimalik leida pilte vahekastist.Autoks siis;grand cherokee limited 4,0l 2000.a. 140kw.

Tänud toits
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Re: vahekast

Postitus Postitas yanekk »

toits kirjutas:Oleks üks küsimus?Üritasin siit leida vahekasti jooniseid aga kuna alles olen siin uus kasutaja,siis on nähtavasti asi minus :oops: Asi siis selles et oleks vaja vahekast lahti võtta aga ennem oleks vaja teada kas on väga keeruline seda teha.Ja kust oleks võimalik leida pilte vahekastist.Autoks siis;grand cherokee limited 4,0l 2000.a. 140kw.

Tänud toits
Esimese asja turgatab selline link,
http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/WJ/xfer.htm

http://www.jeep.avtograd.ru/xfer/encycl ... /parts.htm
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
toits
Rookie

Ma küsiks siit kah siis arvamust?Peale aeglustiga sõitu kadus kõige pealt tagumine käik ära ja mõne aja pärast ei saanud edasi kah sõita,alguses sõitis edasi ,ma ei tea mis käiguga aga jõudu ei olnud ültse ja siis kadu seegi ära.Siis kui proovisin tagumist käiku panna,või aeglustit siis ragistad päris kõvasti ja kui lõpetas ragistamise siis olid tagumised rattad olid plokkis aga esimesd liikusid(ma pidin teise autoga teda sikkutama,kuna olin risti keset teed).Ja kui panna mõlemad neutraali peale siis liiguvad kõik rattad.Top Partsist arvati et vahekast on katki aga kas võis ka viga teha käigu kastile.Käigukastis õli ilus puhas ja korras.
toits
Rookie

Top Partsiga toimus vestlus telefoni teel muidugi kuna ma ise ei viibi eestis
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Postitus Postitas v6rrimees »

toits kirjutas:Ma küsiks siit kah siis arvamust?Peale aeglustiga sõitu kadus kõige pealt tagumine käik ära ja mõne aja pärast ei saanud edasi kah sõita,alguses sõitis edasi ,ma ei tea mis käiguga aga jõudu ei olnud ültse ja siis kadu seegi ära.Siis kui proovisin tagumist käiku panna,või aeglustit siis ragistad päris kõvasti ja kui lõpetas ragistamise siis olid tagumised rattad olid plokkis aga esimesd liikusid(ma pidin teise autoga teda sikkutama,kuna olin risti keset teed).Ja kui panna mõlemad neutraali peale siis liiguvad kõik rattad.Top Partsist arvati et vahekast on katki aga kas võis ka viga teha käigu kastile.Käigukastis õli ilus puhas ja korras.
pakun, et sul võivad mõlemad kastid nüüd remonti vajada.
Alusta vahekasti lammutamisest. kisu lahti ja vaata palju purunenud sodi sul näpu vahele jääb.

Erko.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
toits
Rookie

Vahekast oli terve aga käigukast katki,nüüd probleem kus saaks ära remontida,kuna ei ole eestis siis võttan ise kasti maha ja saadan eesti.Järsku oskab keegi soovitada mõnda kohta
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

toits kirjutas:Vahekast oli terve aga käigukast katki,nüüd probleem kus saaks ära remontida,kuna ei ole eestis siis võttan ise kasti maha ja saadan eesti.Järsku oskab keegi soovitada mõnda kohta
Kas seal kus asud lammutusi pole?
Odavam oleks järgmine kast alla keerata.
toits
Rookie

Asun Taanis ja ei ole näinud siin lammutusi.Ja remondi töökajad ei taha ameriklasi remontida või ei oska Kõik ütlevad et pean esindusse minema.Kui palju eestis võiksid uus või siis kasutatud käigukast võiks maksta.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Helista Võrrimees Erko-le,Küüni avarustes on kindlasti mõni sobilik kast olemas.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”