klaperjahil 2008 veoautoklass

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Vasta
vahemetslane
Rookie

klaperjahil 2008 veoautoklass

Postitus Postitas vahemetslane »

Hei Veokajuhid, palju teid tulemas on .Olen midagi kuulnud neljast masinast,kas vastab tõele :?: Rasketehnikamehed andke endast märku.Mina olen enda omaga kohal.
COM 525 1588
pickup
Fitting 38"

Postitus Postitas pickup »

Meie oleks ka 66-ga kohal kui 5 autot ikka kokku saab. Saan siis aru et veel on lätlased tulijad. Aga Barnabas alias krokodill, vaatan et on juba registreerunud küll moto klassis või ongi seal veokad?
Matis Trei, TR-2, Serengeti, 2007 Eesti 4x4 KV 1.
vahemetslane
Rookie

[quote="pickup"]Meie oleks ka 66-ga kohal kui 5 autot ikka kokku saab. Saan siis aru et veel on lätlased tulijad. Aga Barnabas alias krokodill, vaatan et on juba registreerunud küll moto klassis või ongi seal veokad?[/quote
Veokaid tulemas küllalt,et võistlust korraldada,mina registreerisin juba ära,tehke kah,tulevad ehk kahtlejad ka kohale.edu :8ball:
COM 525 1588
Cooper
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas Cooper »

pickup kirjutas:Meie oleks ka 66-ga kohal kui 5 autot ikka kokku saab. Saan siis aru et veel on lätlased tulijad. Aga Barnabas alias krokodill, vaatan et on juba registreerunud küll moto klassis või ongi seal veokad?
Nii, tere rekkamehed !

Ma arvan, et veoautode klass on piisavalt suureks paisunud, et rada maha märkida.
See jutt mis "Sass'i" kohta käib on kõik õige, + Sass esineb veel veokaklassis, olles kaasanud veel ka ühe veoautost sõber-võistleja.
+ta sõidab ka klassis TR1.
aga veokaid peaks siis koos IFA-ga juba päris 6 olema.

nii, et stardijoonel kohtute !

Vaiko
nakatunud 80-ndatel, krooniline alates 1998 "Saku Safari"; piloot parimas eas, tiim "Tegijad"
vahemetslane
Rookie

Cooper kirjutas:
pickup kirjutas:Meie oleks ka 66-ga kohal kui 5 autot ikka kokku saab. Saan siis aru et veel on lätlased tulijad. Aga Barnabas alias krokodill, vaatan et on juba registreerunud küll moto klassis või ongi seal veokad?
Nii, tere rekkamehed !

Ma arvan, et veoautode klass on piisavalt suureks paisunud, et rada maha märkida.
See jutt mis "Sass'i" kohta käib on kõik õige, + Sass esineb veel veokaklassis, olles kaasanud veel ka ühe veoautost sõber-võistleja.
+ta sõidab ka klassis TR1.
aga veokaid peaks siis koos IFA-ga juba päris 6 olema.

nii, et stardijoonel kohtute !

Vaiko
Paar kusimust sulle veel Vaiko.Kas veokatel on nõutud ka turvavööde olemasolu ja huvitab ka stardijärjekord?
COM 525 1588
pickup
Fitting 38"

Postitus Postitas pickup »

Meil ka regatud ja makstud. Olles korra veokaga klapperil käinud, oleks pisike soov rajameistritele et pandaks sisse ka üks korralik mülgas kui võimalik.
Matis Trei, TR-2, Serengeti, 2007 Eesti 4x4 KV 1.
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”