Saarekoll 2008 musta pesu pesemine

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

ettepanekuna ...

v6iks teha, koha alateemana , rusikatega vehklemine ja muud kobinad.... kus saavad s6na v6tta muuvistaarid , madisstaarid ja muud orgasmikuningad , teisi teemasid solkimata

vaid m6tteavaldus...
päikest 8)
adminnid t6take...
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

aga on ju:kisatoru :twisted:
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Movistar kirjutas: Huvitav,huvitav,et mitu punkti sai Madis Saarekollil?
Tundub,et vaimne orgasm on lõpuks saabunud :roll:
walkman kirjutas:ca 350 punkti. Usu mind et kordades rohkem kui see team, millele sa tehnitskat tegid. esimene vs viimane koht. kaotus on kibe alla neelata küll, aga ametliku protesti esitamise koht oli saarekollil, miks seda võimalust ei kasutanud?
Movistar kirjutas:Ära ole nii kindel.
0 vs 0 on täpselt samapalju.
Üldsusele tundmatu offroadstaar (mina näiteks ei tea isegi, kellele ta tehnitskat tegi) võtab minu meelest kohatult suu täis.
Mispärast hüppab täiesti tundmatu eneseimetlejast mittekeegi ninna eelmise aasta võitjale?
Kelkida sellega, et lõpuotsas sõitvale tundmatule meeskonnale küpsiseid ja sooja kohvi voodisse on toodud, noh ma ei tea... :lol:
Natuke kohatu või mis?
Btw, meile on mu naine vägagi korduvalt ja vägagi sügavale raja peale juppe toonud (ning ärakukkunuid minema vedanud). Kas tema on nüüd kah pädev Kullamäele ütlema, kuidas TEGELIKULT offroadi sõitma peab ja asjad käivad?

Selle loogika järgi on kõige kõvemad mehed need, kes ültse kohale ei viitsinud minna. Raha alles ja auto ning närvid terved. 8)
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Stupiduser kirjutas:
Movistar kirjutas: Huvitav,huvitav,et mitu punkti sai Madis Saarekollil?
Tundub,et vaimne orgasm on lõpuks saabunud :roll:
walkman kirjutas:ca 350 punkti. Usu mind et kordades rohkem kui see team, millele sa tehnitskat tegid. esimene vs viimane koht. kaotus on kibe alla neelata küll, aga ametliku protesti esitamise koht oli saarekollil, miks seda võimalust ei kasutanud?
Movistar kirjutas:Ära ole nii kindel.
0 vs 0 on täpselt samapalju.
Üldsusele tundmatu offroadstaar (mina näiteks ei tea isegi, kellele ta tehnitskat tegi) võtab minu meelest kohatult suu täis.
Mispärast hüppab täiesti tundmatu eneseimetlejast mittekeegi ninna eelmise aasta võitjale?
Kelkida sellega, et lõpuotsas sõitvale tundmatule meeskonnale küpsiseid ja sooja kohvi voodisse on toodud, noh ma ei tea... :lol:
Natuke kohatu või mis?
Btw, meile on mu naine vägagi korduvalt ja vägagi sügavale raja peale juppe toonud (ning ärakukkunuid minema vedanud). Kas tema on nüüd kah pädev Kullamäele ütlema, kuidas TEGELIKULT offroadi sõitma peab ja asjad käivad?

Selle loogika järgi on kõige kõvemad mehed need, kes ültse kohale ei viitsinud minna. Raha alles ja auto ning närvid terved. 8)
Loe palun eelmisi postitusi ja vaata hoolikalt järele kas mina hüppasin eelmisel aasta võitjale turja?
Kahtlustan,et vaimse orgasmi jutu alustaja ei olnud mina.
Selline suhtumine nõuab vastamist samaga.
Loogiline on arvata,et antud kodanik on tige kuna vajalikud punktid nulliti.
Seevastu on need,kelledesse ebaõiglaselt suhtuti,otsusega rahul.

Ps:Mille järgi otsustad sina,et viimasekohameeskond?Äkki oli esimese?
See,et sina ei tea,ei tähenda ,et tundmatu.
Kuidas on Saarekoll 2008-ga seotud see,et su naine varuosi ja võileibu metsa tassis ning kuidas on see minuga seotud?
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Movistar kirjutas: Ps:Mille järgi otsustad sina,et viimasekohameeskond?Äkki oli esimese?
See,et sina ei tea,ei tähenda ,et tundmatu.
Kuidas on Saarekoll 2008-ga seotud see,et su naine varuosi ja võileibu metsa tassis ning kuidas on see minuga seotud?
Palun, kui vehid ja ka suuri s6nu ritta paned, siis selgita kaasv6istlejatele millise meeskonna huve sa kaitsed. Muidu sellise jutuvoru peale ei n2e ma mingit p6hjust, miks sa peaks v6istluste alajaotuses s6na saama.

Siin alajaotuses on omad reeglid, palun austa neid ja teisi v6istlejaid.

Kristjan Kotkas
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Täpselt!

Kogukond on nii väike, et üksteist tuntakse IRL suht palju.

Seega on tundmatutel viisakas enne teravaid sõnavõtte ennast tutvustada.
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Teami nimi keda ma kaitsen on "Getaway".Tundmatu nimi küll,kuna see mõeldi välja nädal enne võistlust.
Kuna ka mina osalesin selle auto ehitamisel ja ettevalmistamisel nii öösel,kui päeval ja aitasin meeskonda ka võistlustel,siis tekib tahes-tahtmata tunne,et sulle endale keeratakse käru.
Meeskond ise koosneb avalikkusele tuntud nägudest.Vähemalt piloot ja kaardilugeja kindlasti.meeskonna nimi ja koosseis on lihtsalt tundmatu.

Hetkel läheb kiireks.Eks õhtul jõuab edasi kirjutada.
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Movistar kirjutas:Juba päris palju on erinevat jama välja kaevund,kuid korraldaja on nagu maa alla vajunud ja ei kaitse ennast ja üritust kuidagi.
Movistar kirjutas:Ei ole mõtet "VÕISTLUST"korraldada,kui ei oska.
Pigem tuleks see kvalifitseerida "ÜRITUS" nime alla.Täiesti ebavõrdne kohtlemine on.
Seisin täpselt selle lindi kõrval ja vägagi hästi oli näha kuidas kõik Getawayle eelnenud teamid mööda plaate sõitsid,ehhki stardis öeldi kõigile,et plaatidel EI sõida.
Minuarust üritad lihtsalt flame üles tõmmata ja endale tähelepanu võita. Nojah, selline peaks ju tegelikult ka üks movistar ka olema...aga sel juhul on foorum vale.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
uaz469
Fitting 44"

Postitus Postitas uaz469 »

Movistar kirjutas:Teami nimi keda ma kaitsen on "Getaway".....
....Meeskond ise koosneb avalikkusele tuntud nägudest.Vähemalt piloot ja kaardilugeja kindlasti.meeskonna nimi ja koosseis on lihtsalt tundmatu.
... ja kas need avalikkusele tuntud näod on siis wirx, sallu ja veel keegi?
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Selle teema oleks pidanud moded ammu juba lukku panema.Vähemalt üksteise mahategemine ja mudaga loopimine oleks ära jäänud.
Wirx ei ole selle teemaga mingil moel seotud.
Getaway sõitjad oleks pidanud juba ammu suu lahti tegema ja midagi sekka ütlema.Hetkel olen mina teisi kaitstes ise lolli olukorda sattunud, mida ma küll soovinud ei ole.
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

uaz469 kirjutas:
Movistar kirjutas:Teami nimi keda ma kaitsen on "Getaway".....
....Meeskond ise koosneb avalikkusele tuntud nägudest.Vähemalt piloot ja kaardilugeja kindlasti.meeskonna nimi ja koosseis on lihtsalt tundmatu.
... ja kas need avalikkusele tuntud näod on siis wirx, sallu ja veel keegi?
alaku sarnaselt teleserialile kuulsuste surmaheitlus meil siin nyyd tehnitskade surmaheitlus....

arusaadav et igayhel on omad arusaamed jne aga...
klge tegelikult ka jutt on teemast juba täiesti mööda ja paneks selle teema kinni :lol:
Kasutaja avatar
Leedu
katseaeg

Postitus Postitas Leedu »

Kultusfilmi "TULNUKAS" saunastseen- kuidas ossid karvaste hoovile norima tulevad- tuli minu silme ette, kui seda teemat lugesin. Loodan, et 4x4.ee foorum SR foorumiks ei muutu. Soppa lennutatakse ikka rajal, mitte foorumis.
Talasilda ja Tugevat Raami!

Võistlussüütu mudamatkaja alates 2002
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Väga popp värk.
Igale kisakõrile oma teema.

PS:Seff ongi vihane.
uaz469
Fitting 44"

Postitus Postitas uaz469 »

Kuule kodanik seff, minule tundub, et ka sul on mingi isiklik vimm :argue
Team Kullamäe vastu, kuna mõnedest sinu postitustest võib seda järeldada!?!?

Ja minuteda oli see teema vahepeal juba lukus!
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Kasutaja avatar
Arto
SuurPäälik
Kontakt:

Postitus Postitas Arto »

uaz469 kirjutas:Kuule kodanik seff, minule tundub, et ka sul on mingi isiklik vimm :argue
Team Kullamäe vastu, kuna mõnedest sinu postitustest võib seda järeldada!?!?

Ja minuteda oli see teema vahepeal juba lukus!
Tõstsin teema mujale, möla all võite ju edasi paugutada!
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”