Saarekoll 2008 musta pesu pesemine

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Saarekoll 2008 musta pesu pesemine

Postitus Postitas Movistar »

Ei ole mõtet "VÕISTLUST"korraldada,kui ei oska.
Pigem tuleks see kvalifitseerida "ÜRITUS" nime alla.Täiesti ebavõrdne kohtlemine on.
Seisin täpselt selle lindi kõrval ja vägagi hästi oli näha kuidas kõik Getawayle eelnenud teamid mööda plaate sõitsid,ehhki stardis öeldi kõigile,et plaatidel EI sõida.
Kasutaja avatar
TR Pjätt
Kui ma ükskord rohkem aega saan

Postitus Postitas TR Pjätt »

Väike täpsustus kõigile ei öeldud. (Pigem vähestele öeldi) Qkulgurile ei öelnud seda keegi ja ei osanud seda öelda ka kohtunikud kes seisid plaatide juures. Tagasi teel öeldi et nüüd enam ei tohi ja kõik. Vähemalt üks võistkond suutis võtta selle puntki ilma plaatidele ronimatta.

Teadmiseks,

Priit
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Movistar kirjutas: Seisin täpselt selle lindi kõrval ja vägagi hästi oli näha kuidas kõik Getawayle eelnenud teamid mööda plaate sõitsid,ehhki stardis öeldi kõigile,et plaatidel EI sõida.
Eksid!
Landy Off-Road Temaile öeldi stardis vaid "Tuld!" ja ei ühtegi sõna rohkem. :cry:
Pärast Punktist tulekut aeti meid Jeebiga teed blokeerides plaatidelt minema.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Nii,et teie arvates ongi nii õige.Ühed võivad ja teised mitte.Arvestus käib ikka ühtemoodi.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Lomp võiks ka sõna võtta.Või rihib äkki turbaväljal plaate sirgeks ja pole aega arvuti taga istuda.
Vahur
misasi see pidur on?

Postitus Postitas Vahur »

Vahetult enne meie starti kuulsin kuidas Urmasele(kes viibis stardis) keegi helistas ja jutt käis plaatidel sõitmisest(selle mittelubamisest ja lintidest).Pildil oleva kohani jõudes jäin veel seisma ja tagurdasin esimese kohtunikuni(kollases vestis)ja küsisin kust tohib sõita.Vastuseks tuli midagi ebamäärast et kõik on nagunii siit läinud.Jätkasin sõitu ja peale lintide lõppemist keerasin samuti plaatidele.Pildi järgi otsustades on hiljem linte vist veel edasi tõstetud.Kullamäe oli vist ainus kes suutis seal KPs(5) turbal sõites ära käia :hail
Vahur Romet,Carservice tiim,piloot
Kasutaja avatar
TR Pjätt

Movistar kirjutas:Nii,et teie arvates ongi nii õige.Ühed võivad ja teised mitte.Arvestus käib ikka ühtemoodi.
Keegi ei ole seda väitnud!
Sina väitisid, et kõigile Stardis öeldi aga seda kahjuks ei toimunud.
Selleasemel et väär infot siin levitada võiks sa hoopis ennast tutvustada, sest Movistar ei ütle mulle midagi.

Priit
Qkulgur
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

TR Pjätt kirjutas:
Movistar kirjutas:Nii,et teie arvates ongi nii õige.Ühed võivad ja teised mitte.Arvestus käib ikka ühtemoodi.
Keegi ei ole seda väitnud!
Sina väitisid, et kõigile Stardis öeldi aga seda kahjuks ei toimunud.
Selleasemel et väär infot siin levitada võiks sa hoopis ennast tutvustada, sest Movistar ei ütle mulle midagi.

Priit
Qkulgur
Needsamad tegelased kes seisid raja ääres(kohtunikud) ütlesid,et Kõigile on öeldud ,stardis, plaatidel sõitmise keelu kohta.

Seekord sõitsin Saarekollil Getaway teamile tehnitskat .
Hardo.

PS:Samamoodi nagu mulle ei ütle Tr Pjätt midagi,ei pea ka Movistar sulle midagi ütlema.
Kasutaja avatar
Oliver
offroad on külm, pime ja vastik
Kontakt:

Postitus Postitas Oliver »

Movistar kirjutas: PS:Samamoodi nagu mulle ei ütle Tr Pjätt midagi,ei pea ka Movistar sulle midagi ütlema.
OT, aga selgitame siis veidi: TR1, TR2, TR3 ... TR Pjätt.
Oliver Sults, TR3, 20 aastat võidu- ja lõbusõite
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

Oliver kirjutas:
Movistar kirjutas: PS:Samamoodi nagu mulle ei ütle Tr Pjätt midagi,ei pea ka Movistar sulle midagi ütlema.
OT, aga selgitame siis veidi: TR1, TR2, TR3 ... TR Pjätt.
Mulle pole anonüümsus kunagi meeldinud. Julged sõna võtta- julge ka öelda, kes sa oled. Mina ärplen küll om nime all :D :lol: .
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

To Movistar : Kus ta siis öeldi kõigile , et mööda plaatteed ei tohi sõita.
Me olime esimesed , kes LK 5 de läksid. Me ei teadnud ei ööd ega mütsigi kus tohib sõita , kus mitte .
Korraldajaid teavitasime meie , et KP 3 puudub üldse jne.
Plaatteel sõitmise kohta jagas meile infi keegi vanahärra : " Et meil oli selline kokkulepe , et mööda plaate ei sõida" . Kulus aega helistamisele ja vestlemisele palju , palju .

Peale taadiga suhtlemist keerasime turbasse ja sõitsime edasi tee kõrval .
Ning kui KP 6te sisse keerasime , tuli kohtunik ja kuulutas "Plaatteel on sõitmine keelatud" . no thanks-me veel ei teadnudki.

Lõpusirgel juhatasid teed meile pealtvaatajad jne.

Aga muidu oli katse :thumb:

Andres
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

siin pole julguses nagu midagi kinni minu arust,kui vaja nime ja telefoni numbrit siis ta kindlasti ka annab selle :D
56157755
sallu
Mudder

Postitus Postitas sallu »

moviestar = pildil hallivatijopega
www.dss.ee Muusika, xenonid ja muud lisaseadmed sinu autole
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

[quote="uputaja"]To Movistar : Kus ta siis öeldi kõigile , et mööda plaatteed ei tohi sõita.
Me olime esimesed , kes LK 5 de läksid. Me ei teadnud ei ööd ega mütsigi kus tohib sõita , kus mitte .
Korraldajaid teavitasime meie , et KP 3 puudub üldse jne.
Plaatteel sõitmise kohta jagas meile infi keegi vanahärra : " Et meil oli selline kokkulepe , et mööda plaate ei sõida" . Kulus aega helistamisele ja vestlemisele palju , palju .

Peale taadiga suhtlemist keerasime turbasse ja sõitsime edasi tee kõrval .
Ning kui KP 6te sisse keerasime , tuli kohtunik ja kuulutas "Plaatteel on sõitmine keelatud" . no thanks-me veel ei teadnudki.

Lõpusirgel juhatasid teed meile pealtvaatajad jne.

Seesama (arvatavalt)vanahärra väitis end olevat turbaväljade maaomanik.Temaga koos oli kaasas veel üks vanahärra kes pidevalt esimesele mainis,et vaata mis nad nüüd sinu maadega teevad.Kuna nad seisid kõrval ja arutasid seda teemat vägagi valjuhäälselt,siis sellest ka selline info.
Kohtunik,kes seisis sellesama lindi juures, teadis kindlalt,et Kõigile öeldi.l
Kasutaja avatar
TR Pjätt

Movistar kirjutas:
Seesama (arvatavalt)vanahärra väitis end olevat turbaväljade maaomanik.Temaga koos oli kaasas veel üks vanahärra kes pidevalt esimesele mainis,et vaata mis nad nüüd sinu maadega teevad.Kuna nad seisid kõrval ja arutasid seda teemat vägagi valjuhäälselt,siis sellest ka selline info.
Kohtunik,kes seisis sellesama lindi juures, teadis kindlalt,et Kõigile öeldi.l
Minu meelest on sulle erinvad sõitjad öelnud, et neid ei teavitatud sellest aga sina raiud ikka, et teavitati.
Kas sa olid stardis ja tegid teavitustööd? Vastus on EI, seega ära siis väida, et räägiti kui sa tegelikult seda ei tea. Kas sulle endale ei tundu, et see on mõtetu loba.
Kõik teavad nüüd tagantjärgi, et seal ei tohtinud sõita, millest sinu pahameel.

Ma arvan, et selle mõtetu arutelu võib nüüd lõpetada.

Priit
QKulgur

p.s. sa ei peagi teadma mida tähendab TR Pjätt, sellepärast ma igakord oma nime ja vajadusel teami nime üritangi jutu lõpus ära märkida.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”