Käetoed istmete mõlemal poolel
Moderaator: Moderators
Käetoed istmete mõlemal poolel
Tere, tegelikult ei ole mul üldse maasturit vaja, hoopis pika otsa autot kõrgema isteasendiga millel oleks juhiistme mõlemal pool käetoed. Praegune XC90 on väga hea selleks aga vasakut kätt pole panna kuhugi - mul iste nii taga,et uksel olevale käe toetamise kohale ei ulstu enam. Senise kogemuse põhjal on aga vasakpoolne käetugi istme küljes vaid USA autodel. Isegi Range Rover ei tundu seda omavat, müügipiltidel vähemalt ei tuvastanud. Hinnaklass seal kuni 10k.
Terv. Veiko
Terv. Veiko
-
- Got ARB and Nitrous?
Re: Käetoed istmete mõlemal poolel
Mõlemal pool on üleüldse vähestel, vb ma pole lihtsalt seda vaadanud, aga pähe ei hüppa küll ühtegi niimoodi, isegi GMC bussidel tuleb pähe ainult keskelpool käetugi... Ühe tuttava igivanal Fordi mahtuniversaalil (vist mingi usa versioon, mitte klassikaline galaxy) olid pööratavad kapteniistmed, nendel oli küll mõlemad, aga rohkem polegi näinud.
"Pole asja, mida ei saaks parandada"- kadunud vanaisa Evald. Lõpuks leidsid nad ta ikkagi üles.
Jeep Grand Cherokee Overland 2003 2,7crd 120kw
BMW 530D 2002 Touring 3.0d 142kw
Jeep Grand Cherokee Overland 2003 2,7crd 120kw
BMW 530D 2002 Touring 3.0d 142kw
MrMägilane kirjutas: ↑R Mär 07, 2025 10:23 am Mõlemal pool on üleüldse vähestel, vb ma pole lihtsalt seda vaadanud, aga pähe ei hüppa küll ühtegi niimoodi, isegi GMC bussidel tuleb pähe ainult keskelpool käetugi... Ühe tuttava igivanal Fordi mahtuniversaalil (vist mingi usa versioon, mitte klassikaline galaxy) olid pööratavad kapteniistmed, nendel oli küll mõlemad, aga rohkem polegi näinud.
Mõlemal pool on olnud nii mõlemal Chevy vanil mul kui ka Ford Expeditionil. Aga vaadates praegu Navigatorite kuulutusi siis ei tundu neil olevat. Isegi keskelpool on asi lahendatud suure käetoega. Kui vaja ikka päev otsa roolis istuda siis mulle meeldib kui käetoed mõlemalpool ja just istme küljes.
Fiat Ducato baasil matkaautol oli mul mõlemal esiistmel mõlema käe jaoks käetugi. Isteasend mõnusalt püstiselt istuv ja sõita kannatas ka pikka maad, ehk sai ka kaks paagitäit suht ühe jutiga lastud.
Ehk siis mõni madala ja lühikese kerega kaubik, mootorile jõudu juurde ja on täitsa hea.
Ehk siis mõni madala ja lühikese kerega kaubik, mootorile jõudu juurde ja on täitsa hea.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
No mul oli 2010a Caravelle aga ei sobinud see mulle.boob kirjutas: ↑L Mär 08, 2025 10:04 am Fiat Ducato baasil matkaautol oli mul mõlemal esiistmel mõlema käe jaoks käetugi. Isteasend mõnusalt püstiselt istuv ja sõita kannatas ka pikka maad, ehk sai ka kaks paagitäit suht ühe jutiga lastud.
Ehk siis mõni madala ja lühikese kerega kaubik, mootorile jõudu juurde ja on täitsa hea.![]()
-
- I live off from the mud
"Tavaline" Caravelle ega suvaline kaubik ei ole kuigi heade istmetega, aga vähe paremas varustuses leiab ka istutavamaid toole:) Kuigi uksepoolset käetuge seljatoe küljes harva.
Samas on isteasend ikka väga personaalne ja mõne inimese mugav lösutusasend on minule äärmiselt ebamugav... Rääkimata kehakuju erinevustest.
Mida võiks uurida, on praeguse kaariku esiistme vahetamist eelviimase Voyageri Stow'N'Go tagumiste vastu. Olid üsna mugavad toolid ning käetoed mõlemal pool. Iseasi, kui suur peavalu on nende auto kinnitusele ümber modifitseerimine.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Ei saa probleemist aru, kas tõesti ei suudeta leida meistrit kes vastava lisa istme külge installib või isegi vastava istme valmistab.
numerus stultorum, infinitus est
2000a Ford Galaxy, Sharan ja Alhambra mugavamates masinates olid sellised reguleeritavad käetoed sees.
https://www.auto24.ee/products/istmed/f ... xy/710468/
https://www.auto24.ee/products/istmed/f ... xy/710468/
Ma olen kahes transitis näinud ja kasutanud.
Mõlemad reisijate veoks mõeldud raskemad transitid. Üks neist oli päris uus mingi 2022 aasta oma vist. Ja teine oli vanem. 

5816nelineli58 Rangelt soovituslik helistada kui üldse, siis peale 15!