Mul on

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Ega paljalt selle junniga jeepil midagi näe. Ma pole siiani leidnud mingit asjalikku tarkvara selle jaoks millega kuhugile peale kasti ja mootori sisse pääseb.
Mootor ja kast ongi sel mudelil põhiline, mis vigu annavad. Ma kasutasin enda omadel ja aitasin mõnda foorumlast ka.
Androidil kasutan WJDiag Pro'd, maksis mitte üldse palju raha, äkki 12-15€. Ligi pääseb absoluutselt kõigele, lisaks live data ja mõned seadistamised-sättimised lisaks (adaptsioonid, pihustitega midagi, mõned asjad veel, mida pole kasutanud). Selle kopika eest julgen soovitada, veakoodidele näitab täitsa tarka juttu lisaks infot ka, elektrivigadel nt short to ground, open circuit, low/high voltage jne, ehk näitab natuke suuna kätte. See on aga spetsiifiliselt ainult WJ/WG jaoks.
Ma vist piisavalt ohmu aga kust ma saaks selle osta just arvutile ?MrMägilane kirjutas: ↑T Mai 17, 2022 6:31 pmAndroidil kasutan WJDiag Pro'd, maksis mitte üldse palju raha, äkki 12-15€. Ligi pääseb absoluutselt kõigele, lisaks live data ja mõned seadistamised-sättimised lisaks (adaptsioonid, pihustitega midagi, mõned asjad veel, mida pole kasutanud). Selle kopika eest julgen soovitada, veakoodidele näitab täitsa tarka juttu lisaks infot ka, elektrivigadel nt short to ground, open circuit, low/high voltage jne, ehk näitab natuke suuna kätte. See on aga spetsiifiliselt ainult WJ/WG jaoks.
ELM peab ainult korralik olema (seal oli mingi kindel chipi versioon, mis 100% töötab, mul see sinine junn on tujukas, iga kord igat asja teha ei lase. Saksast tellitud must pikema "kerega" miski 30€ maksnud elm pole veel ühtegi kala siiani sisse visanud.
edit: viskan lingi ka, saab igaüks ise vaadata, kas on äpp talle kasulik või mitte
https://jeepswj.com/wjdiag-tutorial/
Kui sul ta funktsionaalsus piisav, siis võid proovida androidi emulaatoril teda jooksutadaArdoV kirjutas: ↑E Mai 23, 2022 3:51 amMa vist piisavalt ohmu aga kust ma saaks selle osta just arvutile ?MrMägilane kirjutas: ↑T Mai 17, 2022 6:31 pmAndroidil kasutan WJDiag Pro'd, maksis mitte üldse palju raha, äkki 12-15€. Ligi pääseb absoluutselt kõigele, lisaks live data ja mõned seadistamised-sättimised lisaks (adaptsioonid, pihustitega midagi, mõned asjad veel, mida pole kasutanud). Selle kopika eest julgen soovitada, veakoodidele näitab täitsa tarka juttu lisaks infot ka, elektrivigadel nt short to ground, open circuit, low/high voltage jne, ehk näitab natuke suuna kätte. See on aga spetsiifiliselt ainult WJ/WG jaoks.
ELM peab ainult korralik olema (seal oli mingi kindel chipi versioon, mis 100% töötab, mul see sinine junn on tujukas, iga kord igat asja teha ei lase. Saksast tellitud must pikema "kerega" miski 30€ maksnud elm pole veel ühtegi kala siiani sisse visanud.
edit: viskan lingi ka, saab igaüks ise vaadata, kas on äpp talle kasulik või mitte
https://jeepswj.com/wjdiag-tutorial/