LC 80 kohta mõned küsimused

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
kareelius
Mudder

LC 80 kohta mõned küsimused

Postitus Postitas kareelius »

Tervist. Sai soetatud selline masin hiljaaegu. 92a, 4,2TD, 123kw, VX edition. Oleks siis paar küsimust (siin peaks vähemast üks LC80 omanik ju olema nagu ma olen avatari pildit näinud).
Kui suur peaks olema normaalne kütuse kulu linna ja maanteesõidul? Mul on kuidagi ebamaiselt suur kulu, vahet pole kas linnas või mnt, ikka kuskil 20-25L/100km. (olgu mainitud, et ei ole raske jalaga ja mnt-l jääb ka kiirus 100 piiresse.Rehvid on 265/75/16) Kas võib asi olla selles, et pump ei ole õiges seades? (vabandage mu võhiklikkust see mul esimene diisel sõiduk :oops: ) Talvel oli tehtud pumba kap.remont ja siis vist lihtsalt uuesti peale pandud. Või milles muus võib asi olla. Õhufilter on ilus puhas.
Ja teine küsimus oleks, kas antud sõidukile ei olegi kere detaile mujalt saada, kui ainult esindusest ja lammarist? Küsin seepärast, et ühes Pärnu juppide poes mulle nii vastati
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Minu 96 a LC GX rüüpas ca 13-17L sajale, seda vastavalt kuidas vajutasin.
Selline maantee keskmine tuli teinekord isegi 11 Kanti.

Jr tuleb pajatab sulle kohe loo, kuidas tema 4.2 Patrol sõitis 8L sajale, aga ma seda ei usu siiani.

20 ja üle on tiba paljuvõitu küll. Pihustid jms mootori üldhoole oleks hea plaan ette võtta.

Kondimees, Kuidas mu LC tänapäeval käitub ?
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Sul diff oli ju ka ilma turbota variant? Tõenäoliselt väheke suurem kulu sellest...
Aga 20-25 l on 4.2TD kohta siiski väga väga palju. Isegi raske haagisega (2-2.5t) võtab ta mul kõigest 17-19 l/100 km (üle 19 pole iial saanud kui olen mõõtnud). Muidu on mul keskmine ca 12-13 l ja seda normaalselt kiirendades (mitte ülimat ökot taga ajades).
Rehvid on 285/75 R16 - ehk tulenevalt nendest peaks isegi veeretakistus ja kütusekulu suurem olema kui sul.

Lammarites detaile eriti ei liigu, sest neid autosid just väga palju Eestimaa pinnal ei ole.
kareelius
Mudder

Postitus Postitas kareelius »

12-13 sajale oleks nagu õnnistus ju :P
Vasta

Mine “Toyota”