M: Sõiduvõidu Jeep

Vahekasti omavate maasturite müügi- , ostu- ja lammutuskuulutused. Igasugused sõiduauto teemalised kuulutused lähevad koheselt kustutamisele

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

M: Sõiduvõidu Jeep

Postitus Postitas Urvo »

Nagu juba traditsiooniks on saanud, siis ükski hea asi minu käes kaua ei püsi. Nii ka seekord.

Annan teada, et meid väga truult teeninud ning nii mõnedki esikohad toonud 92. aasta Cherokee XJ jääb üle ning tore oleks näha, kui ta jõuab kellegi headesse kätesse :)

Eriliseks teeb auto siis tehase Dana44 tagasild (keevislukuga) ning 231 vahekast. Lisaks oleme paigaldanud korraliku vedrustuse (pikendatud/tugevdatud lääbad, diagonaalvarda kinnitus ja tugevdatud varras, korralikud tõstevedrud, amordid, pikendatud pidurivoolikud jne) tugev paralleelvarras, varraste kaitse, paagikaitse, hästi nina sisse peidetud vints Warn M8000 Bow2 mootoriga, korralik snorkel, 33" Silverstone, mis läheb vajadusel ka 820mm mõõdu sisse ehk TR1 jaoks sobib ka. Lisaks saab kaasa 15" tugevad valuveljed, terve autotäie varuosasid (mootor, poolteljed, sillad jne jne).

Terve Jeep + varuosad kokku maksavad 4000€
Jeep ainult on 3250€
Jeep ainult Silverstone rehvideta on 2500€
Jeep ainult Silverstone rehvideta ning vintsita on 2000€ (kaasa saab vastavalt vajadusele kas 15" või 16" veljed)

Peamine probleem on hetkel metsa poolt räsitud välimus. Kui jõuludeks müüdud pole, siis vast hakkab jupitama ka, seni prooviks asja ühes tükis hoida ning müüa koos varuosalaoga.

Olen avatud igasugustele muudele pakkumistele, kui raha pole või päris kõike kola kaasa ei taha. Tasuta siiski ära ei anna, kuna ise olen ca 2x sama palju autosse investeerinud, kui kogu kola hind hetkel on, rääkimata pidevast hooldusest, mis autole tehtud.

Huvilistel palun mulle helistada ja räägin lähemalt, mis kõik tehtud on, et auto hea on saanud.

Asukoht Tõrvandi

Urvo
53808649
Urvo Männama, offroad since 2001.
19' Wrangler Rubicon JL; 82' CJ-8 Scrambler; TR3;
Kasutaja avatar
Urvo

Re: M: Sõiduvõidu Jeep

Postitus Postitas Urvo »

https://osta-ee.postimees.ee/off-road-j ... rc=listing
Teeme siis asja huvitavaks! Nädal aega kestev oksjon, mille käigus selgub, kellest saab uus jeebitaltsutaja! :)
Kasutaja avatar
Urvo

Postitus Postitas Urvo »

Panen siia ka väikese listi suurematest varuosadest, mis autoga kaasa tulevad:
1) Mootor 4.0, heas korras 126kw
2) Käigukast AW4 - korras
3) Vahekast 231 - korras
4) 2x esisilla tala ning 1 esidiffer
5) 2 komplekti esimesi pooltelgi (Grandi püsikatega üks komplekt ning teine ristidega variant)
6) Tugevast duralumiiniumist põhjakaitse Cherole
7) Radikas - väga korralik 4.0 cherole
8) genekad, starterid
9) ja palju muud vajalikku pudi-padi.

Kui lisada kõik see ning auto, millel palju kalleid osasid, siis võiks olla minu poolt pakutud 4000€ väga hea diil mõnele offroaderile, et alustada täie rauaga õigetest osadest komplekteeritud jeebiga :)
Kasutaja avatar
Urvo

Postitus Postitas Urvo »

Lukku, väärt kraam sai uue peremehe.
Suletud

Mine “Maasturite Ost/Müük/Lammutus”