Talvesprindi Turistiseiklus

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
TarviR
Rock Crawler

Re: Talvesprindi Turistiseiklus

Postitus Postitas TarviR »

Kahjuks ei saa pilte vaadata. Nõuab fakebooki sisse logimist aga põhimõtteliselt ei taha seda kasutada
D4D+R6+V6
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

Postitus Postitas puhvel »

Sirle kirjutas:Suur, suur tänu Ermile ja Teelele mõnusa turisti raja eest. Lund oli rohkem kui küll :)

Siin mõningased pildid :)

https://www.facebook.com/siilu.lend/med ... 509&type=3
Miks osa inimesi kujutab ette, et absoluutselt kõik on moluraamatu konto omanikud ?
XC 70
Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

Postitus Postitas LauriJ »

Arvatavasti ei kujutagi. Samamoodi pole vaja ettekujutada, et kellegi tehtud piltide nägemine on iga kodaniku põhiseadusest tulenev õigus. Kui keegi ei viitsi/ei taha FB-sse kontot teha, siis äkki fotograafil on samad põhjused teiste avalike veebialbumitega.
Fotograafil on äkki kõige lihtsam FB-sse pilte laadida - inimesed saavad seal kommenteerida ja edasi oma sõpradele näidata.
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

No tere teksti ...põhiseadus, plaa, plaa :lol:
Ühesõnaga hoidke oma tähtsad pildid oma tähtsates kohtades ja pole katki miskit.
XC 70
Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

Ma kirjutan siis otse: Te hädaldate, et tahate pilte näha aga põhimõtted ei luba FB kasutada. Siis järelikult on see teie enda probleem ja fotograaf, kes pildid tegi ja need üles laadis, ei peaks rohkem vaeva nägema ja need veel kuskile põhimõtetega härradele meeldivamasse kohta üles laadima. Miks peaks kasutaja Kairi teie pärast ekstra liigutusi tegema (tegema kuskile mujale veebimajutusse kasutaja ja sinna hakkama eraldi veelkorra pilte üles laadima? Kas ta pakub avalikku teenust pildistamise näol, et tuled hädaldama? Kui sa ei suuda FB-sse kontot teha, siis ma võin aidata (samas, siia foorumisse suutsid registreerida, seega ei tohiks väga üle mõistuse käiv tegevus olla - sinna ei pea kohe enda pilti panema, võid vale nimega registreerida, kui midagi kardad jne.

Vabandan, kui tekst väga ründavana tundub - lihtsalt koguaeg on mingi hala inimestel Facebookiga - nagu katkine plaat: "Mul on põhimõtted ja kontot ei tee aga jubedalt tahaks ikka teada, mis seal leheküljel toimub...."
Kasutaja avatar
beginner
True Softroader

Postitus Postitas beginner »

Minul on Facebook'i konto ainult sellepärast, et vaadata nende pilte, kes seda lihtsat liigutust ei suuda teha:
https://www.facebook.com/help/124590517619792
Nagu näha, siis pole vajadust kuskile kolmandasse kohta pilte laadida, et inimesed neid näeks.
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

Lauri rahune, seda otse kirjutust polnd ka tarvis. Täiesti savi mis seal fb lehel toimub ja igasugu pildid olgu kus on, pole katki midagi nagu mainisin.
Lihtsalt vahest tundub, et fb konto omamist peetakse vääramatuks faktiks, selles point.
XC 70
Kasutaja avatar
TarviR
Rock Crawler

Postitus Postitas TarviR »

LauriJ kirjutas:Ma kirjutan siis otse: Te hädaldate, et tahate pilte näha aga põhimõtted ei luba FB kasutada. Siis järelikult on see teie enda probleem ja fotograaf, kes pildid tegi ja need üles laadis, ei peaks rohkem vaeva nägema ja need veel kuskile põhimõtetega härradele meeldivamasse kohta üles laadima. Miks peaks kasutaja Kairi teie pärast ekstra liigutusi tegema (tegema kuskile mujale veebimajutusse kasutaja ja sinna hakkama eraldi veelkorra pilte üles laadima? Kas ta pakub avalikku teenust pildistamise näol, et tuled hädaldama? Kui sa ei suuda FB-sse kontot teha, siis ma võin aidata (samas, siia foorumisse suutsid registreerida, seega ei tohiks väga üle mõistuse käiv tegevus olla - sinna ei pea kohe enda pilti panema, võid vale nimega registreerida, kui midagi kardad jne.

Vabandan, kui tekst väga ründavana tundub - lihtsalt koguaeg on mingi hala inimestel Facebookiga - nagu katkine plaat: "Mul on põhimõtted ja kontot ei tee aga jubedalt tahaks ikka teada, mis seal leheküljel toimub...."
Asi lihtne. Facebook võimaldab küll pilte ka mittekasutajale näidata.
Kui seda ei soov ita teha, siis oleks korrektne sellisele sisule viidata ka ainult antud keskkonna sees.
D4D+R6+V6
Sirle
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Sirle »

Tere Härrased Seiklejad/Turistid.

Ma palun südamest vabandust, et ühe pisikese klõpsu ärajätmine on tekitanud suure poleemika. Ma loodan, et nüüd pildid avanevad.

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 8223aae837

Kõike kaunist
Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

TarviR kirjutas:
LauriJ kirjutas:Ma kirjutan siis otse: Te hädaldate, et tahate pilte näha aga põhimõtted ei luba FB kasutada. Siis järelikult on see teie enda probleem ja fotograaf, kes pildid tegi ja need üles laadis, ei peaks rohkem vaeva nägema ja need veel kuskile põhimõtetega härradele meeldivamasse kohta üles laadima. Miks peaks kasutaja Kairi teie pärast ekstra liigutusi tegema (tegema kuskile mujale veebimajutusse kasutaja ja sinna hakkama eraldi veelkorra pilte üles laadima? Kas ta pakub avalikku teenust pildistamise näol, et tuled hädaldama? Kui sa ei suuda FB-sse kontot teha, siis ma võin aidata (samas, siia foorumisse suutsid registreerida, seega ei tohiks väga üle mõistuse käiv tegevus olla - sinna ei pea kohe enda pilti panema, võid vale nimega registreerida, kui midagi kardad jne.

Asi lihtne. Facebook võimaldab küll pilte ka mittekasutajale näidata.
Kui seda ei soov ita teha, siis oleks korrektne sellisele sisule viidata ka ainult antud keskkonna sees.
Olen Sinuga sellekoha pealt nõus, et seal on võimalik pildid ka mittekasutajate jaoks nähtavaks teha. Samas 4x4 Reisid Uelen-i teemas tuli ka see välja, et kuigi seal on reisiliste poolt postitatud kõige värskem info aga inimesestel on mingi blokk ees ning ei julgeta isegi vaadata sinna ning elatakse teadmatuses ja kurdetakse, et infot ei jagata (kuigi tegelikult on see ühe kliki kaugusel).
Samas kaitsen ikkagi fotogaafi, et pole ilus sapiseid kommentaare loopida kui fotode nägemine jääb puhtalt oma tõekspidamiste ja põhimõtete taha.

Jätkaks nüüd Talvesprindi järelkajaga. Rahvast käis ju kõvasti? Kedagi pole väga kommenteerimas...
Kasutaja avatar
holari
Rock Crawler

Postitus Postitas holari »

Tere!

Pildid piltideks, aga!

Korraldajate ees kummardus. Rada oli üks lahedamaid, millel oleme sõitnud. Nagu ikka, oli kirjas, et rada läbitav Forresteriga, rohkem oleks pidanud ainult jala käima. Jah...kas oleks pidanud pea kogu raja jala läbima va. transiit järgmisesse kohta või oleks see Forrester lõpetanud ilma igasugu plastikuta ja kohutavalt oleks pidanud vintsima.
Ok, nii hull vast ei olnud.
Kant oli super, loodus väga ilus.
Mis puutub aega, siis kas oli mõni tiim, kes läbis kõik punktid? Meil läks algus untsu, kaotasime umbes tunni, poolelt päevalt saime hoo sisse, aga kui oleks kohe aluses kõik õieti teinud, poleks ikkagi saanud kõike kätte. Ma vähemalt arvan nii.

Ka keegi sai punktid 19, 24, 46? Need olid eriti kaunis metsas
Jõudsime sinna esimestena, seda aga päris õhtul

Mudafrees tänab ja järgmise korrani.

H.
niux
Mudder

Postitus Postitas niux »

Rada oli lahe, tänud tegijatele!

Tagantjärele tarkusena edaspidiseks: kui miski ei klapi, kohe üldse, siis võib juhtuda, et "blond hetk" on olnud rajameistril, mitte kaardilugejal :). Igatahes ei maksa mitteklappivale kohale sellist aega kulutada nagu suurema seltskonnaga tehtud sai - pigem edasi liikuda kui võimalus olemas.
holari kirjutas:Mis puutub aega, siis kas oli mõni tiim, kes läbis kõik punktid? Meil läks algus untsu, kaotasime umbes tunni, poolelt päevalt saime hoo sisse, aga kui oleks kohe aluses kõik õieti teinud, poleks ikkagi saanud kõike kätte. Ma vähemalt arvan nii.
Kõiki vast ei teinud keegi, vähemalt kui me keskusest umbes seitsme paiku lahkusime, oli parim tulemus 34 minu mälu järgi. Eks Ermi ja Teele vast annavad mingi ülevaate ka, kui aega saavad.

Vintsida saime ainult siis, kui oli vaja autot kraavivajumise vältimiseks kuidagi tee peal hoida, otseselt kinnijäämise teemat väga ei olnud. Ja mets oli ilus.
Külli, 5021381
2018 "Kinni", VABA 509
Kuldkala
Rookie

Postitus Postitas Kuldkala »

Kuna turist ei võistle, vaid naudib, siis mingit järjestust ei teinud.

4FUN 28 punkti aeg 7.56
TURBOTIGU 30 punkti 7.44 - 6 min 2 põdra eest
ELRON 22 punkti 8.14
SOOREBASED 25 punkti 8.14
SKAUT 34 punkti 7.56
METSAKUNN 29 punkti 8.44
NRR 32 punkti 7.50
KINNI 30 punkti 8.44
OH JA AH MATKAL 26 punkti 8.10
MUDAFREES 24 punkti 7.55
PATRULL 31 punkti 7.50

AEGAON, JEEP ja POHH kahjuks Paunkülla ei jõudnud, kuid jõudsid siiski elu ja tervise juures metsast välja.

Täname osalemast
Teele ja Ermi
Kasutaja avatar
Antu
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Antu »

Võistkond Skaut tänab korraldajaid huvitava raja eest ja kaasvõistlejaid konkurentsi pakkumise ning hea seltskonna eest. Uskumatu et meil, peale seda kui olime kolmveerand tundi üritanud joont paika saada, õnnestus veel kõige rohkem punkte leida. Joon pani küll "rukkisse" :D , aga ülejäänu oli kõik väga hea. Väike kokkuvõte ka: https://youtu.be/XRYbryn-Gek
Toyota Hilux
Gaz 69
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

"Elron" rõhus kvaliteedile ja ringi sõitmise asemel üritas jõuda kohale otse ja läbi kraavide :twisted:
Aga muidu tänud rajameistritele ja oli üks tore laupäev :thumb:
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”