Et ilmad lähevad lõbusalt juba paarkümmend kraadi miinusesse, siis uuriks kogemuste mõttes kas ja kuidas foorumi Chero omanikud oma autode nina soojustavad. Radikas on nagu seljakoti oma, seega soojenemine on kiirem kui tavaliselt selliste kubatuuride puhul, see on hea. XJ kapott laseb ääre vahelt aga hulga sooja minema ja krooniks sellele ka hunniku lund sisse tuisata, mis tundub juba kohatu olevat. Esimesel korral kui märkasin akupoolsest nurgast vett kiire intervalliga tilkumas siis mõtlesin et sooh - olen radika läbi torganud võsas aga see mis tilkus oli puhas vesi...
Lume sissetung ohustab ka mootoriaju teises pardas, kas niisugused asjad võiks tähelepanuta jätta või mis?
Cherokee'd ja pakane
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Re: Cherokee'd ja pakane
---
Viimati muutis usamosse, P Jaan 10, 2016 8:21 pm, muudetud 1 kord kokku.
terv,ma panin spetsiaalselt sellele tehisnahast valmistatud lapaka ette.kõlbab ka mingi esteetilisem presendi tükk
sai -30 kraadiga sõidetud, töötas küll, ka padaoru lahingu elas hoogsalt üle. 
autoklaaside vahetus, haagisekonksude paigadus -25%
tel.53524571
tel.53524571
Ma läksin teist teed, kuna leidus mingit vahtplastilaadset materjali siis lõikasin kaks palakat mille panin siis radika äärtesse, selliselt et keskele jäi veel ca 15cm riba mis võimaldab teatavat jahutust. Kuna viskoventi pole siis saab sooja üles päris mõistliku kiirusega ning trassil sõites püsib temp ca +80-85C kandis. Algselt oli jahutuspilu miski 7cm kandis, seda oli siiski vähe ning tegin ava suurema. Vahtplast on radika ees ja radikavõre taga, nii et väljast seda ei märkagi kui just peadpidi uurima ei hakka. Ma julgeks öelda et esialgu olen nagu isegi rahul. Kannatas ka natuke jäärada ja turnimist proovida erinevate rehvidega, Padaorg nähtavasti meile alles tuleb nii et eks saab näha. Pakases muidugi paistab hästi välja Cherokee primitiivne ventilatsioonisüsteem, mis võimaldab kas esiklaasi või küljeklaase puhuda, aga mitte neid korraga
.