donalds, muuda oma postituses suluste märke nii et viidatud tekst ikka loetav jääb - praegu läheb segaseks kes mida ütles...donalds kirjutas:uputaja kirjutas:Kehkadivei ja visake pikali.
te]
Draakonid ja suure ratta mehed
Moderaator: Moderators
Re: Draakonid ja suure ratta mehed
Donald.
Ma kustutasin su postituse ära kuna sa ise ilmselt sellega hakkama ei saanud.
Kui midagi kirjutada tahad siis lihtsalt kirjuta,mitte ära kopi teiste teksti edasi ja ise juttu juurde ei lisa.
Kõik saavad aru,et sa uputaja jutule vastad.Pole vaja seda tsiteerida
Ma kustutasin su postituse ära kuna sa ise ilmselt sellega hakkama ei saanud.
Kui midagi kirjutada tahad siis lihtsalt kirjuta,mitte ära kopi teiste teksti edasi ja ise juttu juurde ei lisa.
Kõik saavad aru,et sa uputaja jutule vastad.Pole vaja seda tsiteerida
HM Racing Team
Sorry vaan... Kui arvutisse saan kirjutan sellest, et suure ja tugeva T ikka algab nimi... Mitte 2 OO'ga... Ja sääne üldistamine on kah veits liiast... Kaldun arvama, et suurteratastega meeste seas on kah sigatsejaid... Ise ikka annan aru kus kuna sõidan...
Aega läheb aga asja saab...
Donald
58290905
Donald
58290905
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Nii kurb kui see pole, aga odvad Hiina vintsid on off-road kultuuri kahjuks peesse keeranud - toores jõud käib pidevalt üle mõistuse. (Sorry, kui keegi end solvatuna tunneb!)uputaja kirjutas:Ahjaaa, tuleb veel.
Sõiduoskus jah. Nüri näoga vintistakse gaas põhjas, maapinda ei osata hinnata, sõidutrajektori valik selline Parem kui ahvil aga hulka halvem kui eskimol
Kui räägid, et kuidas võiks ja saab paremini, siis vahitakse minid nagu daunikut ja lastakse oma nürinäo joru edasi....
Kuulake mida vanad peerud räägivad ja teie elu on sitax mõnnam metsas.
Need mehed, kes labida ja kirve kasutamise ning "hii-liftiga" vintsimise peal on üles kavanud . need on juba "vanad peerud". Kui heietada stiilis " kui mina veel noor olin...", siis need kes on ilma vintsista sõitma õppinud ja enne mutta/lompi suledumist kõik trajektoorid peast lõbi laksnud teavad, mida tähendab tundide viisi papa Karlo moodi rabelemine ja hi-liftiga meetri kaupa enda edasi vintsimine. Nemad teavad, mida tähendab üksi/kaksi metsas autole nottitest tee ehitamine, auto alt rööpa madalamaks kaevamine, liftiga kõigi nurkade üles tõstmine, et palgi juppe alla panna ja järgmise paarisaja meetri täpislure, et samsuguset tööst pääseda.
Kujutate ette, isegi võisteldi ilma vintsideta.( näide Originaalklassi autost võistlusel Suur Maastureite Sügisõit 2003 http://www.lahe.net/landy/sillaehitajad ... /index.htm )
Kõigest hoolimata oli jaka ilam vintsideta funn ja sai off-roadi nii, et vähe polnud. ( Näide võsitluseelsest harjutussõidust http://www.lahe.net/landy/sillaehitajad ... /index.htm )
Aga noh, mida mina ka sellest tean (pole suure ratta mees)
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Ma loen seda lauset vist 20. korda ja proovin tulutult aru saada, kuidas kättesaadav hiina vints sinna kategooriasse kukub ja suur ratas mitte. Ainus kuhu ma jõuan, on see, et pole võimalik poest osta aparaate, millele suur ratas poltide keeramisega alla õnnestuks panna? (G66 järelturult kadunud..? )Landy kirjutas:Nii kurb kui se epole, aga odvad Hiina vintsid on off-road kultuuri kahjuks peesse keeranud - toores jõud käib pidevalt üle mõistuse.
Kohe tuleb Priit Veski ja räägib teile, kuidas nelivedu kui selline on ohvroadimise persse keeranud ja kuidas vanakooli mehed esiveolise sitrööniga tegusid tegid...
Peaks äkki asuma midagi... ära keelama?!
Ma läksin lugesin huvi pärast selle algse teema ka läbi - no mis seal mõistetamatuks jäi?
Minu arvates ajate te m...i ja sõrmed segamini, seda nii konkreetse tankivintsimise projekti kui inimeste suhtumise tõlgendamise juures.
Ma ise pole enam ammu metsas käinud, aga käimisi meenutades tuleb mul meelde küll, kuidas inimesi-naisi-lapsi pidi vitsaga pinges trosside lähedusest eemale ajama ja läbi õhu vinguv seekli või poldi hääl on ka üsna teravalt meeles. Ma ei soovi seda clusterfucki isegi ette kujutada endale kui mingi 200-inimeseline laulupidu tuleb seda kõike metsa alla pealt vaatama, võileivad ja taburetid näpus. Lõppeks koperdab keegi kopraauku, murrab jala ja kiirabi ei saa enam ka ligi, sest teed on täis pargitud...
20 elektrivintsidega chero - ma proovisin endale ette kujutada seda punkti, kuhu need kinnitatakse. Jõudsin oma peas sinna, et vastav seekel läheb ilmselt nii jämedaks, et tavavintside konksud-plokid-seeklid ei mahu enam sellele ümbergi. 20 trossi segiläbi läbi seekli? Igatahes, tehke palun sest recovery pointist pilti (nii enne kui pärast) kui selle projekti niisugusel kujul ette võtate. "Malev" tuleb vägisi meelde...
Lõpetuseks kärajate korras ettepanek - tuleb hästi suur ja pika sabaga hilift teha - siis saab iga kätepaar rakendust ja on korralikult, vanakooli moodi see tank välja kistud!
Sööks nüüd paar verivorsti ja jätaks üksteise kõrid rahule.
tegime pulli, aitab
-
seroi
- Fitting 38"
tanel kirjutas: Kohe tuleb Priit Veski ja räägib teile, kuidas nelivedu kui selline on ohvroadimise persse keeranud ja kuidas vanakooli mehed esiveolise sitrööniga tegusid tegid...
Peaks äkki asuma midagi... ära keelama?!
Veider... aga esiveoline sitröön @1938 tegigi tegusid, sest tal oli väga kena kliirens, pean nentima

need omaalgatuslikud "sahvarid" ja muidu käigud stiilis "ilgelt lahe, lähme teeme sohu uue tee" vääriks veel eraldi teemat, aga turistikatel kordasaadetud sigadused ... minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt ei aita siin muu, kui osalejate arvule piir ette... kui lasta korraga metsa 70+ matsi, kellest vähemalt pooled omaarust veel kõvasti "võidu" sõidavad, siis puhtstatistiliselt satub nende sekka n+1 idiooti, kes pikemalt mõtlemata sõidavad sealt ja sinna, kuhu jõud ja 38" rehv vähegi minna lubavad ... ja kellele legendi JP on lihtsalt mingi jama, millesse ei pea süvenema, ammugi mitte sellest mingeid järeldusi tegema ...uputaja kirjutas: TÄNA on´s tekkinud mingi meeletu sõna otseses mõttes lollikari oma odava otsa maasturitega kes sõidavad seal kus jumal juhatab ja toodavad ükskõik mida. See on tegelikult käsitlematu, mis toimub Soodla vh ümbruses. Kes ennast ära tunneb, siis suure hooga kurvist puusse palun.
Täna me ei saa rääkida sellest, mis siis oli. Iga Doonald nokitseb omas nurgas. Tehakse mingeid "Sahvaris" rajoonides, kus EI tohi. Sõidukultuur alla igasugust arvestust jne. Sõna otseses mõttes persekeeratud metsaalused.
Lihtne näide kasvõi Viimane turistiseiklus: Räägid briifil juhtpunktidest, nende olulisusest, et miks ja kuidas. Kus sõita, kus mitte. Küsid, kas saate aru: JJJJAAAHHHH, saame. Tra Ikka sõideti nii kuis jumal juhatab.
Kurat, kui juba niiöelda turistist "Võistlejate toorikutel" mõistust napib, no mida on tahta lihtlabasest shavari mehest. Pannaksegi suvalt igal pool.
Kukepea turistid- Tra kellel oli nii palju haridust, et otse üle viljapõldude suruda, ah. Ja te tulete siin midagi nutma ja mõõklema, et teile öeldakse halvasti? Te oletegi lambad rsk.
See bisnes ongi perses. Foorumis tegutsevad mõned üksikud vanakooli hundid, paar noort ja andekamat pärili ja ülejäänu on märja jagaja ja kõrvatagustega rookied, kes tunnevad, et neile tehta liiga kui assjadest õigete nimedega räägid.
Külli, 5021381
2018 "Kinni", VABA 509
2018 "Kinni", VABA 509
- nymmik
- Rock Crawler
- Kontakt:
Ma ei pea ennast Rookiks ega vanaks peeruks. Maastikul olen liigelnud nii 10 aastat, jah võistlustel pole käinud seega pole minust saanud ka "suurerattameest", kuna siiani on mu eesmaärk puhtalt olnud hobina pehmel pinnasel liikuda ja nautida ilma, autot ja mida loodus pakub. Hetkel kuulun ka sinna nõrkade klassi Chero (küll Grand) + Draakon, kahjuks pean tunnistama, et see kombo on päris paljusid välja sikutanud ja ka pääste oppidel osaletud.Landy kirjutas:Nii kurb kui see pole, aga odvad Hiina vintsid on off-road kultuuri kahjuks peesse keeranud - toores jõud käib pidevalt üle mõistuse. (Sorry, kui keegi end solvatuna tunneb!)uputaja kirjutas:Ahjaaa, tuleb veel.
Sõiduoskus jah. Nüri näoga vintistakse gaas põhjas, maapinda ei osata hinnata, sõidutrajektori valik selline Parem kui ahvil aga hulka halvem kui eskimol
Kui räägid, et kuidas võiks ja saab paremini, siis vahitakse minid nagu daunikut ja lastakse oma nürinäo joru edasi....
Kuulake mida vanad peerud räägivad ja teie elu on sitax mõnnam metsas.
Need mehed, kes labida ja kirve kasutamise ning "hii-liftiga" vintsimise peal on üles kavanud . need on juba "vanad peerud". Kui heietada stiilis " kui mina veel noor olin...", siis need kes on ilma vintsista sõitma õppinud ja enne mutta/lompi suledumist kõik trajektoorid peast lõbi laksnud teavad, mida tähendab tundide viisi papa Karlo moodi rabelemine ja hi-liftiga meetri kaupa enda edasi vintsimine. Nemad teavad, mida tähendab üksi/kaksi metsas autole nottitest tee ehitamine, auto alt rööpa madalamaks kaevamine, liftiga kõigi nurkade üles tõstmine, et palgi juppe alla panna ja järgmise paarisaja meetri täpislure, et samsuguset tööst pääseda.
Kujutate ette, isegi võisteldi ilma vintsideta.( näide Originaalklassi autost võistlusel Suur Maastureite Sügisõit 2003 http://www.lahe.net/landy/sillaehitajad ... /index.htm )
Kõigest hoolimata oli jaka ilam vintsideta funn ja sai off-roadi nii, et vähe polnud. ( Näide võsitluseelsest harjutussõidust http://www.lahe.net/landy/sillaehitajad ... /index.htm )
Aga noh, mida mina ka sellest tean (pole suure ratta mees)
Ainuke mis tõesti tõsi on, et sõiduoskus paljudel puudub. Just see põhjagaasiga kaevamine ja olles tagasihoidlik olnud sahvaritel ja ise nautinud, siis sinna põhjagaasi gruppi kuuluvad ka Suurerattalised, pole keegi süüst puhas.
Vanasti oligi labidas ja koormarihm ja AT rehv, sest võimalusi oli vähem, täna saabki enamus krobelise rehvi ja vintsi ninale panna.
Kõikide nende aastatega, mis ma siin foorumis olen olnud, siis tolerantsus väheneb iga päevaga ja seda on kurb vaadata. Alafoorumisse Minu neljarattaline keegi ei julgegi kirjutada, kuna kohe saab vastu molli, sama mentaliteet on ka automotosse läinud, kuhu ma pole ammu oma projektidest kirjutanud.
nymmik@lähebdraakonithooldama
Häid Pühi ka kõigile ja sahvaritel kohtume (Muidu võiks öelda et Männikul rulle päästmas aga jääd pole)
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
- totu
- I live off from the mud
Ah et Sina ka?Landy kirjutas:" kui mina veel noor olin...",
Tegelikult jälle head lugemist, üle pika aja. Selge on, et kõik on kusagilt alustanud ja kõigil on veel kuhugi jõuda ja samuti on selge, et 31 AT ga, vintsita, autoga ei ole "suure ratta safaril" midagi teha, mis ei tähenda et selle peaks kohe vanametalli viima. Mõni kergem safari- veidi suurem ratas- jälle safari- draakon ninale jne. jne. Kes arvab, et "draakoniga jeebu" on nii tegija, et talle ei tohi keegi "ülevalt alla" vaadata (halvustava alatooniga märkuseid teha), tuletage enda mõttekäike meelde, kuidas paistab "draakonita duster" (täiesti meelevaldne margivalik, samamoodi võiks siin olla ka X3 vms.). Kas tahate sellist asja, koos endaga safarile, sellel ju ka passis kirjas, et maastur? On siin domineerimas isasem pool ja s..sti ütlemisi tuleb ikka ette, see ei tähenda veel, et s..ti mõteldakse ja kui mõteldakse on tavaliselt selleks ka põhjus. Kes tunneb, et talle on väga liiga tehtud, ehk ei olegi närvikava piisavalt tugev offroadimiseks või on enda poolt liiga suured sõnad lendu lastud? Võtaks rahulikult ja huumoriga?
Tehtud, mõeldud.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kui juab neljandat kümment künnad, siis päris mudilaseks ei julge end enam pidadatotu kirjutas:Ah et Sina ka?Landy kirjutas:" kui mina veel noor olin...",![]()
Kurb, kui targemate nõu ja õpetussõnu poole kõrvagagi ei kuulata ning see kohe ego pihta hakkab.
-----------------------------------------------------------------
Landy, ma tõlgin Sulle. Lausest "kui mina veel MOOR olin", saab Sind vähem tundev inimene aru niiviisi, et analoogselt muusik Angelale oled Sa kunagi olnud teisest soost, kuid lisaks veel ebaatraktiivse välimusega, korpulentne ja mitte just noor.Landy kirjutas:Kui juab neljandat kümment künnad, siis päris mudilaseks ei julge end enam pidadatotu kirjutas:Ah et Sina ka?Landy kirjutas:" kui mina veel moor olin...",![]()
Kurb, kui targemate nõu ja õpetussõnu poole kõrvagagi ei kuulata ning see kohe ego pihta hakkab.
- LR90
...Kui juab neljandat kümment künnad, ...
Neljas hakkab peale 30, Sul siis ju 5. juba.
Neljas hakkab peale 30, Sul siis ju 5. juba.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kuulge härrad, teema läheb käest ära. Jääme ikka nutu ja hala juurde edasi.
Täna käisin korra garaazis, tulid kanged offroadi mehed ka jõulutervitusi tooma ning ei jäänud ka draakoni naljad tegemata. Solvusin ja lubasin foorumisse kurtma tulla.
Täna käisin korra garaazis, tulid kanged offroadi mehed ka jõulutervitusi tooma ning ei jäänud ka draakoni naljad tegemata. Solvusin ja lubasin foorumisse kurtma tulla.
- tuningman
LauriJ kirjutas:Kuulge härrad, teema läheb käest ära. Jääme ikka nutu ja hala juurde edasi.
Täna käisin korra garaazis, tulid kanged offroadi mehed ka jõulutervitusi tooma ning ei jäänud ka draakoni naljad tegemata.
Solvusin ja lubasin foorumisse kurtma tulla.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016