O:Rehvid MB G-klassile

Nagu pealkiri ütleb, Rehvi ja Veljed. Sobima peavad maasturile

Moderaator: Moderators

Suletud
voldemar
Got ARB and Nitrous?

O:Rehvid MB G-klassile

Postitus Postitas voldemar »

Tervist Härrased

Kuna eelmine teema läks juba lukku ja velgede diil ei läinud nii nagu oleks soovinud, siis panen uuesti teema ülesse

Masin siis 82a. 300GD. Võib pakkuda koos rehvidega ka muid mõõte, aga rohkem oleks huvitatud 16`` velgedest.

Raul
58143186
Viimati muutis voldemar, K Sept 02, 2015 1:10 pm, muudetud 1 kord kokku.
voldemar
Got ARB and Nitrous?

Re: O:Veljed MB G-klassile

Keegi oskab ehk öelda, mis on õige kesk ava mõõt sellel autol...
Kasutaja avatar
Arto
SuurPäälik
Kontakt:

Postitus Postitas Arto »

voldemar kirjutas:Keegi oskab ehk öelda, mis on õige kesk ava mõõt sellel autol...
Erinevad veljetootjad pakuvad 84,1
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
poiss
Rock Crawler

Postitus Postitas poiss »

No tule kahma ära! Annan tagavararatta koos mersu rattakattega kauba pääle. Sisaldab ka luugi kronsat.
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
voldemar
Got ARB and Nitrous?

Re: O:Rehvid MB G-klassile

Veljed on tellitud ja minu poole teel nüüd lõpuks.....

Äkki on kellelgi pakkuda ka suuremat sorti rehvi 16`` veljele.
Märksõnaks võiks olla rehvid, mis G-le normaalselt alla mahuvad ilma tõstmiste ja flantsideta (265/75 või 275/70 vms) näiteks ja teine märksõna on, et masinaga käiakse jahil.
Päris parketimustriga rehvi ei tahaks nagu ja pakutavad rehvid võiksid olla korralikud.

Parimate soovidega
Raul
poiss
Rock Crawler

Probleemivabalt lähebki alla 285\75\16 aka 33". Suurema puhul pead kerekanduri torusid nats viilima.
Kui sul w460 originaal ülekanded ja sõitu rohkem teedel, puudub mõte g alla panna väiksemaid rehve kui mahub. See lihtsalt karjub käes aga edasi ei liigu. Töötavate lukkude puhul sobiks jahi g-le alla ka KORRALIKUM a\t rehv. G on raske ja rehv töötab ilusti. Pikk patrol 35" cooperi mudakaga vs pikk g 33" yoko a\t oli 95% g kasuks. Võlusõna oli esilukk. Teepeal vaiksem jne. Oled boggeri laadse tootega talvel kinnisõidetud teedel sõitnud käru sabas?

Ps. Ma ei promo oma pakutavat rehvi sulle. Praktika seda näidanud, et näiteks mudakaga onad talvel trambitud jäljes rohkem. Eriti käruga. Lukudel unnad kõikse aeg püsti. Kui harrastad ohvroudi siis muidugist mudakas. Mul on g olnud juba 5 aastat igapäeva sõitudeks. Oleks rahapuul rohkem lehti, ostaks aastaringi tiirutamiseks 35" uued yokod. (Ostes olid autol all 235\70 naelad, panin 265\75, seejärel 33" mis oli juba hea( trassil kiirus juba 80+km\h= 3000rpm 5-ne man kast diffrid 1=4,9). Praegu ca 35-36"mudakas, lärm suur ja kiirus 100 samade näitajatega kuskil.)
Aga mis mina tean.... . pikki poognaid metsas!
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
voldemar
Got ARB and Nitrous?

Suured tänud info ja soovituste eest. Igati nõus su jutuga. Seega võib ka vabalt pakkuda siis 285/75 rehvi, millega võiks aastaringi sõita. Jahil tuleb tihti ette, et tuleb sõita kuskil raskemal pinnasel, aga lausa uputamas ma ei käi masinat. Seega hetkel jätaks päris mudakad kõrvale, sest nendega ei saa talvel üldse sõita. Tean seda omast kogemustest. :D
poiss
Rock Crawler

:wink: Yokot soovitan. Kuid 50% jäägiga neid osta pole ka mõtet. Lõpp läheb neil kiiresti. Tutikad on puusalt 600€ jooks. 12 MM mustrit. ( mul veel 10 alles) oleksid võinud tingida väheke :wink:
Gl
voldemar
Got ARB and Nitrous?

Teema lukku... Tänan!
Suletud

Mine “Rehvide ja Velgede Ost/Müük/Vahetus ”