Oled ikka kõik siinsed 3,1 td teemad läbi lugenud?KimmoL kirjutas: Kõige rohkem kahtlust minus äratab see Grand Cherokee
oma 3.1 diisliga. Kas sellest on kogemusi?
Uue (kasutatud) maasturi ost meeles, äkki aidate?
Moderaator: Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Uue (kasutatud) maasturi ost meeles, äkki aidate?
Ei ole. Otsing ignoreerib numbreid. Kuidas ma jutud kätte saan?
Vanatehnika fänn. Jeep XJ Cherokee 1988, Peugeot 405 1993.
- TiitR
- I live off from the mud
Loe või Jeep alateemasi, samuti kola Hooldus ja remont teemasi antud mootorile.KimmoL kirjutas:Ei ole. Otsing ignoreerib numbreid. Kuidas ma jutud kätte saan?
Aitäh, TiitR! Seiklus algab…
Vanatehnika fänn. Jeep XJ Cherokee 1988, Peugeot 405 1993.
Minul oli kunagi bens Terrano 2.4 Küll z24 8 küünlaga moto, ausalt öeldes mõõtsin mis mina mõõtsin, võttis see linn/mnt 9-10l/100 kanti. Ise ka ei usuks kui poleks ise sõitnud. Mõõtsin täispaagist - täispaagini.
Hetkel sõidan diisel Nissaniga 2.5 ne. kulu ikka tagaveoga seal 13l juures. 33" rehviga. Orig mõõduga sai 11 kanti hakkama, trassil alla 10.
Kuna keeran suht tihti teelt maha siis diisel vs Bena... meeldib diisli vääne nagu rohkem eriti madalal pöördel. Mõnusalt lõksub maastikul.
Kui on inimene kes asja jagab siis on jah kergem.
Eks seal ole jah teatud tüüp noodid:
Nissani kohta üldiselt:
Soojast peast mitte käivitumine (diisel)
Pumba lekked: Suretusklapp laseb läbi näiteks (diisel)
Nissanile omased lekked motos on: esimene ja tagumine väntvõlli simmekas. (nii bensukas kui ka diisel)
Tagumise simmeka vahetus on igavene jebla, kuna torsioonide peal ja ilma nende eemaldamiseta kätte kasti ei saa. Nissanile veel omased asjad on käigukastis huvitavad hääled, reeglina 3 käik (võib esineda ka mõnel muul käigul) kiirendamine/aeglustamine/taob käiku välja või metallne heli vms, (minul on olnud 3 nissanit iga üks erineva sellise sümptomiga).
Kui on esi automaat rummulukud soovitaks üle kontrollida, kas on toimivad. Lisavad kütusekulule hea koguse kui kaasa silda veavad.
Kindlasti proovida ka maantee kiirusel. Kas esineb vibrasid seda nii 4wd/2wd.
Esimene Kardaan Nuudi/hülsi ühenduse lõtkud.
Raami tagumine ots raami siseküljed, karbid.
Kindlasti Igasugune suitsemine (eriti sinine ) Külmalt kävitades, kiirendades, aeglustades- pole normaalne.
Sai nüüd hirmutav jutt kokku, aga tegelikult on enamus neist muredest va suitsemine, olnud mu nissanitel küljes(bensukad/diislid)ja ma olen need oma nahal üle elanud.
Tegelikult on Nissan suht hea ja vastupidav pill. Varuosad kättesaadavus on hea ja õieti ei maksagi midagi. Siiani pole oma Ostu(e) kahetsema pidanud.
Parimat
Martin
Seega tasub neile pisiasjadele tähelepanu Pöörata.
Hetkel sõidan diisel Nissaniga 2.5 ne. kulu ikka tagaveoga seal 13l juures. 33" rehviga. Orig mõõduga sai 11 kanti hakkama, trassil alla 10.
Kuna keeran suht tihti teelt maha siis diisel vs Bena... meeldib diisli vääne nagu rohkem eriti madalal pöördel. Mõnusalt lõksub maastikul.
Kui on inimene kes asja jagab siis on jah kergem.
Eks seal ole jah teatud tüüp noodid:
Nissani kohta üldiselt:
Soojast peast mitte käivitumine (diisel)
Pumba lekked: Suretusklapp laseb läbi näiteks (diisel)
Nissanile omased lekked motos on: esimene ja tagumine väntvõlli simmekas. (nii bensukas kui ka diisel)
Tagumise simmeka vahetus on igavene jebla, kuna torsioonide peal ja ilma nende eemaldamiseta kätte kasti ei saa. Nissanile veel omased asjad on käigukastis huvitavad hääled, reeglina 3 käik (võib esineda ka mõnel muul käigul) kiirendamine/aeglustamine/taob käiku välja või metallne heli vms, (minul on olnud 3 nissanit iga üks erineva sellise sümptomiga).
Kui on esi automaat rummulukud soovitaks üle kontrollida, kas on toimivad. Lisavad kütusekulule hea koguse kui kaasa silda veavad.
Kindlasti proovida ka maantee kiirusel. Kas esineb vibrasid seda nii 4wd/2wd.
Esimene Kardaan Nuudi/hülsi ühenduse lõtkud.
Raami tagumine ots raami siseküljed, karbid.
Kindlasti Igasugune suitsemine (eriti sinine ) Külmalt kävitades, kiirendades, aeglustades- pole normaalne.
Sai nüüd hirmutav jutt kokku, aga tegelikult on enamus neist muredest va suitsemine, olnud mu nissanitel küljes(bensukad/diislid)ja ma olen need oma nahal üle elanud.
Tegelikult on Nissan suht hea ja vastupidav pill. Varuosad kättesaadavus on hea ja õieti ei maksagi midagi. Siiani pole oma Ostu(e) kahetsema pidanud.
Parimat
Martin
Seega tasub neile pisiasjadele tähelepanu Pöörata.
Mitsubishi Pajero matkamaja
www.uitajad.ee
www.uitajad.ee
No ja ma arvasin, et üksi loll olen. Tahan otsida 3.1 mootori kohta miskit ja topi kuidas tahad, 3.1 ignoreeritakse.KimmoL kirjutas:Ei ole. Otsing ignoreerib numbreid. Kuidas ma jutud kätte saan?
Tea milleks see hea peab olema ?
XC 70
Ega see mootor nii hull ei ole, kui räägitakse. 2,7 on ikka palju hullem.puhvel kirjutas:No ja ma arvasin, et üksi loll olen. Tahan otsida 3.1 mootori kohta miskit ja topi kuidas tahad, 3.1 ignoreeritakse.KimmoL kirjutas:Ei ole. Otsing ignoreerib numbreid. Kuidas ma jutud kätte saan?
Tea milleks see hea peab olema ?
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.