Rainer kirjutas:Kõigile kirujatele soovitan minna proovisõidule![]()
no mis sest sõidumugavusest kui pidevalt remondis pead olema või rahakotiraudu lõksutama, äi hooli ...
siis küll, mulle piisab 3 tonnist, tegelt tsipa vähemastki ja olulisem on auto enda kandevõime, lubatud tonni asemel olen vahel ka tsipa ülekaalu ladunud ja pisikese koormatud käru taha pannud ja pole eriti kütusekulu ka trassil muret teinud (kuudiga käruga jäi lausa 8 l juurde aga lahtine käru lisas kohe 1,5 l)Rainer kirjutas:.. Reaalsus on nii,et hetkel on turul 2 autot mis veavad 3500kg haagist legaalset ...
...
selle pikkuse juures võib probleeem olla küll, kuid minu 180cm ja 100 kg juures jääb isuzul istme tahalükkamiseks ikka veel palju ruumi, tihti on see probleem natuke ülespuhutud või liialdatud või niiRainer kirjutas: ... Kui juhikohale peab normaalselt mahtuma 198cm pikk ja üle 100kg juht ...

see võib nii olla, aga isiklikult on VW kõige halvemad kogemused - oma esimene lääne auto oli Jetta, ei soovita kellelegi. Töö juures on olnud mitu Golfi, kõik on ühed lagunejad olnud. Viimane auto on Toyota Avensis, see ilmetu hall sõidumõnutaRainer kirjutas: ... Lagunemise kohapealt on igas farmis mõni haige loommul üks 9 kuud vana VW on käinud 7 korda garantiis,samas teisel sama mudel on murevabalt sõitnud. ...

Krt, mu loogika järgi peaks kastikas kui töömasin olema ikka vastupidavamaks ehitatud kui sõidukas, aga ei midagi. Ometi rekkad on vastupidavateks tehtud ...