Ääretult rumal küsimus - Vitara õlivarras
Moderaatorid: Stupiduser, Moderators
Ääretult rumal küsimus - Vitara õlivarras
Tere
Et tuli meelde üks mure. Nimelt olen tulutult üritanud leida oma 99. aasta Vitaral õlivarrast ja pole seda leidnud?? Tean et minu lollus aga see on ka teine kord elus kui ei leia autol antud atribuuti(aga leidnud olen oi kui paljudel) nii et ehk andeks antav? Palun abi!
Et tuli meelde üks mure. Nimelt olen tulutult üritanud leida oma 99. aasta Vitaral õlivarrast ja pole seda leidnud?? Tean et minu lollus aga see on ka teine kord elus kui ei leia autol antud atribuuti(aga leidnud olen oi kui paljudel) nii et ehk andeks antav? Palun abi!
Nii süda ei andnud rahu - käisin praegu väljas ära. Mu mootor vähe uuem vist kui antud pildil. Vasakul sissepritse jupstükid, paremal klapikambri keskel ülal igal silindril oma süütepool. Ja täpselt kummitoru (miski pöidlajämedune) mis tuleb vasakult segusiibri? juurest korpusest välja ja läheb klapikambrikaande(segane ja võhiku jutt) on tõesti just nimelt klapikambri kaane sees teise ja kolmanda silindri kohal ehk küünlast vasakul pool serva peal miski aimndus, nii kõva viis millimeetrit õlivarda taolisest varrest. Õhtu hiline ja käega tõmmata ei jõudnud, seega proovin homme tangidega kätte saada - tundub tõesti ainukene võimalik koht varda jaoks. Sest allpool vasakul miski jäme torustik(no olen mootoris võhik - ainult õli, küünla, filtrivahetused, karbusside puhastamine ja genekarihma pingutus ning muidugist starterite vahetus minu võimeteks) ja paremal plekkkatte all kollektor. Auto 2,0 bensiin 1999 aasta GV.
Mul teisiti küll kohe kindlasti asjad. Aga hea uudis see et leidsin varda üles, õigemine selle mis sellest järel. Asus tõesti teise ja kolmanda silindri vahel aga pealmisest poolest oli järel vaid miski armetu viie milline ots kus plastrõngast polnud haisugi - murdunud. Seega võib selle teema lugeda ammendatuks.