Ääretult rumal küsimus - Vitara õlivarras

Moderaatorid: Stupiduser, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Ääretult rumal küsimus - Vitara õlivarras

Postitus Postitas ricardo »

Tere
Et tuli meelde üks mure. Nimelt olen tulutult üritanud leida oma 99. aasta Vitaral õlivarrast ja pole seda leidnud?? Tean et minu lollus aga see on ka teine kord elus kui ei leia autol antud atribuuti(aga leidnud olen oi kui paljudel) nii et ehk andeks antav? Palun abi!
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Ma ei tea,kas on ääretult rumal vastus,aga arvan,et Suzuki esinduses leidub inimene,kes oskab sulle õlivarda asukohta näidata???
jlx
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jlx »

Täpselt ei mäleta,aga kuskilt mootori 2 ja3 silindri juurest läbi klapikambri kaane peaks kuskilt minema.Veel meenub et see peaks kollane plastik rõngas olema.
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Esindusega see lugu et ükskõik millisesse lähed ja vaatamata ääretult viisakale ja alandlikule käitumisele on mulle kähvatud päris halvasti erinevates kohtades ja antud mõista et too siia ja teeme korda - muidugist ääretult kalli raha eest. Kollase rõngaga see lugu et netu mis netu.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Pilt

Leia pildilt õlivarras. Mina leidsin pildil paremal pool rihmaratta kaitsme juures.
Kui ei leia, siis võiksid ka seda öelda, mis mootor su autol on...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Peep
Mudder

Postitus Postitas Peep »

Kui muidu ei leia, keera karteri põhi alt ja kui siis paistab, lükka üles välja, siis lihtsam ülevalt leida.

Tegelikult 2.0 mootoril peaks ta olema eest vaadates vasakul teise ja kolmanda silindri kõrval.
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Nii süda ei andnud rahu - käisin praegu väljas ära. Mu mootor vähe uuem vist kui antud pildil. Vasakul sissepritse jupstükid, paremal klapikambri keskel ülal igal silindril oma süütepool. Ja täpselt kummitoru (miski pöidlajämedune) mis tuleb vasakult segusiibri? juurest korpusest välja ja läheb klapikambrikaande(segane ja võhiku jutt) on tõesti just nimelt klapikambri kaane sees teise ja kolmanda silindri kohal ehk küünlast vasakul pool serva peal miski aimndus, nii kõva viis millimeetrit õlivarda taolisest varrest. Õhtu hiline ja käega tõmmata ei jõudnud, seega proovin homme tangidega kätte saada - tundub tõesti ainukene võimalik koht varda jaoks. Sest allpool vasakul miski jäme torustik(no olen mootoris võhik - ainult õli, küünla, filtrivahetused, karbusside puhastamine ja genekarihma pingutus ning muidugist starterite vahetus minu võimeteks) ja paremal plekkkatte all kollektor. Auto 2,0 bensiin 1999 aasta GV.
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

tee pilt oma mootorist. Küll me teravsilmad kohe leiame
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
4x4garage
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas 4x4garage »

pole see mootor sul uuem midagi,pildil olev arvatavasti 2,5l,sul 2,0l.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Tegelikult on pildil 2,0TDi :roll:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Mul teisiti küll kohe kindlasti asjad. Aga hea uudis see et leidsin varda üles, õigemine selle mis sellest järel. Asus tõesti teise ja kolmanda silindri vahel aga pealmisest poolest oli järel vaid miski armetu viie milline ots kus plastrõngast polnud haisugi - murdunud. Seega võib selle teema lugeda ammendatuks.
Vasta

Mine “Suzuki / Geo”